UniMeC - dodávky a instalace ICT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace HW a SW individuální a společné výpočetní techniky, specializovaného programového vybavení, prostředků kamerového dohledu, telekomunikací a aktivních síťových prvků do dokončovaných objektů biomedicínského centra a univerzitního medicínského centra Lékařské fakulty v Plzni (I. etapa) za účelem ...
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače 002 - 2014
Nákup a dodávky standardního počítačového vybavení (vyjma tiskáren a skenerů)podle aktuální potřeb zadavatele
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače 002-2014
Nákup a dodávka standardního počítačového vybavení (vyjma tiskáren a skenerů)
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 002 - 2014
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek podle potřeb zadavatele - zakázka dělená na části
Výzva 25 - NNP Sv. Anna
Dodávka počítačových sestav, monitorů, notebooku, serveru, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 24 - CSS Tachov, ZUŠ B. Smetany, KCVJŠ
Dodávka počítačů All-In-One, notebooků, klávesnic, myší, pouzder na přenosné počítače a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Transformace DOZP Stod I. etapa – lokality Dnešice, Stod, Nýřany, Holýšov – ICT technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT techniky, která je nutná pro řádné užívání nemovitostí pro poskytování sociálních služeb v uživatelově přirozeném prostředí podle technické specifikace ICT techniky, která byla zpracována v souladu s Kritérii transformace, humanizace a deinstitucionalizace vybraných služeb sociální péče a na základě potřeb ...
Výzva 23 - DOZP Bystřice, DPS Vlčice, DD Trnová
Dodávka počítačů All-In-One, notebooků, multifunkčních tiskáren, klávesnic, myší, pouzder na přenosné počítače a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 22 - SOŠ Nerudova
Dodávka počítačových sestav, monitorů, externího datového úložiště, barevné laserové tiskárny, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 20 - Gymnázium J. Vrchlického Klatovy
Dodávka stolních počítačů, monitorů, klávesnic, myší, multifunkční tiskárny a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, montáže a instalace. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 21 - tablety OIT
Dodávka tabletů, ochranných pouzder a dodatečných nabíječek včetně dopravy na místo plnění. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 18 – Gymnázium J. Š. Baara
Dodávka tabletů a pouzder na tablety včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 19 – Gymnázium L. Pika
Dodávka stolních počítačů, monitorů, notebooků, myší, klávesnic, multifunkčních tiskových zařízení, tiskáren, externích harddisků a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 17 – Gymnázium Mikulášské
Dodávka notebooků, počítačů All-In-One, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávka datového a výpočetního centra pro projekty NTIS  a CTPVV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infrastruktury výpočetního a datového centra pro projekty NTIS a CTPVV. Veřejná zakázka je rozdělena v souladu s ust. § 98 zákona na 2 (dvě) samostatné části: část 1 veřejné zakázky: Dodávka výpočetního clusteru a serverů pro virtualizaci, část 2 veřejné zakázky: Dodávka komunikační infrastruktury a ...
Tiskové řešení Statutárního města Plzně a jeho organizací II.
Dodávka tiskových zařízení k zajištění tisku, kopírování a skenování dokumentů. Servisní služby k dodaným tiskovým zařízením Dodávka a provoz SW pro správu tiskového prostředí Poznámka: Předchozí zadávací řízení s obdobným předmětem plnění (vyhlášené ve Větsníku veřejných zakázek pod Evidenčním číslem zakázky: 373371) zadavatel zrušil dle § ...
Výzva 15 – Gymnázium a SOŠ Plasy
Dodávka notebooků, tabletů, licencí operačního systému a pouzder na přenosné počítače včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy a bezplatné telefonické technické podpory v pracovních dnech cca od 8 do 16 hodin. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávka 2 ks tabletů pro FN Plzeň
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks tabletů (specifikace bude uvedena ve výzvě k podání nabídek).
Nákup ICT a dalšího vybavení mimo DNS - Zkvalitňování výuky zemědělských a potravinářských oborů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ICT a dalšího vybavení mimo DNS, jejichž seznam, počet kusů a podrobná specifikace je uvedena v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace (dále jen „ZD“) – Technická specifikace předmětu plnění veřejné zakázky. Jedná se o dodávku: 5 kusů - Projektory; 2 kusy - Vizualizer; 25 kusů – Kancelářský balík programů ...
Výzva 14 – ZŠ a MŠ Mohylová
Dodávka počítačových sestav, monitorů, notebooků, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu, otestování a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávka datového a výpočetního centra pro projekty NTIS  a CTPVV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infrastruktury výpočetního a datového centra pro projekty NTIS a CTPVV. Veřejná zakázka je rozdělena v souladu s ust. § 98 zákona na 2 (dvě) samostatné části: část 1 veřejné zakázky: Dodávka výpočetního clusteru a serverů pro virtualizaci, část 2 veřejné zakázky: Dodávka komunikační infrastruktury a ...
Výzva 13 – Masarykovo gymnázium
Dodávka počítačových sestav All-In-One, notebooků, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 12 – VOŠ, OA, SZŠ, JŠ Klatovy
Dodávka počítačových sestav, notebooků, monitorů, klávesnicí, myší, doplňků počítače, pouzder na přenosné počítače, multifunkčních tiskových zařízení a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávky spotřebního materiálu do tiskáren v období duben 2014 – březen 2015
Předmětem zakázky jsou dodávky originálního spotřebního materiálu do tiskáren a alternativních černých tonerových kazet do laserových tiskáren. Originálním spotřebním materiálem jsou míněny tonerové kazety, barvící pásky a inkoustové cartridge vyráběné přímo výrobcem tiskárny. Alternativními tonerovými kazetami jsou míněny kazety vyráběné jiným ...
Hardware vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení Hardwarového vybavení. Toto vybavení bude používáno pro zajištění činností laboratoře Virtuální prototyping (VIP) v Regionálním technologickém institutu. Pracovní stanice PC budou zaručovat dostatečný výkon pro výzkum a vývoj v softwarovém prostředí, obdobně notebooky, které musejí zaručit kvalitní ...