Dodávka mobiliáře, nátěrů, maleb a grafiky expozice a interiéru Muzea barokních soch v Chrudimi
Vybavení Muzea barokních soch v Chrudimi nábytkem, sestávajícím zejména z: pultu kustoda, skříňové sestavy v kustodně, odkládacích skříněk pro návštěvníky, částečné výmalby expozice. Více v zadávací dokumentaci.
Vybavení integračního centra sociálních aktivit v Pardubicích
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka věcí pro projekt „Vybavení integračního centra sociálních aktivit v Pardubicích“ včetně poskytnutí služeb nebo stavebních prací spočívajících v umístění, montáži či uvedení takového zboží do provozu. Předmětem Veřejné zkázky je pořízení zboží, a to zejména formou koupě. Záměrem je vybavit nově vybudované ...
Rekonstrukce památníku Dr. Emila Holuba spojená s vytvořením nové expozice
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka interiéru skládající se z následujících částí: dodávka, montáže, instalace, osazení, přezkoušení, uvedení do provozu, příslušných revizí, zaškolení.
Hledám spolupráci s výrobními firmami
Hledám spolupráci s výrobními firmami v oblasti prodeje jejich výrobků ze dřeva, plastu, kovu, stroje, pískove,dřeviny, sochy, vše pro dům a zahradu, krmiva. Mám prostory vnitřní i venkovní pro prodejnu, vzorkovnu, vlastním ŽL, mám praxi v obchodě. Těsím se na spolupráci.
Poptávám kovové použité regály
Potřebuji kovové regaly na věšení oblečení do obchodu ..spíše použité a levné