Samochodná rezačka
Predmetom zákazky je dodávka technologického vybavenia pre poľnohospodársku výrobu. Zákazka je rozdelená na 4 časti. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo všetky časti predmetu zákazky a to v nasledujúcom členení: Časť 1. predmetu zákazky: Samochodná rezačka Časť 2. predmetu zákazky: Poľnohospodársky traktor s otočným riadením - 2 ...
Dodávka senážních vozů
Předmětem plnění VZ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem v souladu s § 131 ZVZ na dodávky až 3 ks senážních vozů pro potřeby organizační jednotky zadavatele - Zemědělské správy Heroltovice. Plnění bude probíhat postupem podle § 134 ZVZ.
Dodávka nových traktorov
Dodávka nových traktorov
Dodávka kolového traktoru ZS Hradec nad Svitavou
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka nového kolového traktoru 55 kW s rokem výroby 2020 nebo 2021 pro zkušební stanici v Hradci nad Svitavou.
Dva malotraktory s příslušenstvím pro zimní údržbu
Nákup 2 ks nových malotraktorů s příslušenstvím pro zimní údržbu, včetně dopravy, předvedení, zprovoznění v místě plnění a kvalifikované zaškolení obsluhy stroje.
Předcházení vzniku bioodpadu ve městě Kutná Hora
Předmětem veřejné zakázky je dodání kompostérů (1000 ks) pro předcházení vzniku bioodpadu ve městě Kutná Hora.
Dodávka speciálních lesních kolových traktorů - 2ks
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových speciálních lesnických kolových traktorů pro přibližování dříví. Blíže viz zadávací dokumentace.
Dodávka zemědělských malotraktorů 3ks
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, je dodávka 3 ks nových zemědělských malotraktorů schválených ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, pro provoz na pozemních komunikacích v České republice (dále jen „stroj“), jakož i poskytnutí ...
Nákup pásového traktoru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pásového traktoru včetně příslušenství.
Předcházení vzniku biologicky rozložitelných a textilních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 999 ks odpadových nádob (kompostérů) pro separaci a kompostování biologicky rozložitelného komunálního odpadu pro obce sdružené v dobrovolném svazku obcí Moravskokrumlovsko. Součástí dodávky je rovněž dodávka 4 ks kontejnerů na textil a 2 ks štěpkovače.
Stopkové hřídele, Německo
Potřebuji pro žací stroj, sekačku "Gardenstar 4316" popř. Eurocraft MT8-110.26 M1. Stopkový hřídel pro nože. Takže hřídel nože vpravo a vlevo. Objednací čísla: Hřídel R 61247003500 Hřídel L 61247003505 Již před čtyřmi lety jsem od prodejce náhradních dílů v Německu získal hřídel, kterou jste pravděpodobně vyrobili vy v České ...
Samochodná rezačka
Predmetom zákazky je dodávka technologického vybavenia pre poľnohospodársku výrobu. Zákazka je rozdelená na 4 časti. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo všetky časti predmetu zákazky a to v nasledujúcom členení: Časť 1. predmetu zákazky: Samochodná rezačka Časť 2. predmetu zákazky: Poľnohospodársky traktor s otočným riadením 2 kusy Časť ...
Traktor
Predmetom zákazky je dodanie nového a nepoužitého technologického vybavenia pre projekt: Intenzifikácia zhodnocovania kuchynského BRO v meste Snina. Predmetom je Traktor, Bubnový triedič a Prekopávač kompostu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Sklízeč mrkve
Jde o nákup samochodného sklízeče mrkve
Dodávka lesnického malotraktoru pro LZ Boubín - 1ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1ks malotraktoru s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví z těžko přístupných terénů pro Lesní závod Boubín.
Dodávka kompostérů, kontejnerů na textil a mobilních buněk
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 443 ks nových a nepoužitých kompostérů o velikosti 450 l - 650 l, a dále 1 272 ks nových a nepoužitých kompostérů o velikosti 950 l - 1 100 l, 6 ks nových a nepoužitých kontejnerů na textil, 3 ks nových a nepoužitých menších mobilních RE-USE buněk (cca 4 m x 2,4 m) a 11 ks nových a nepoužitých velkých mobilních ...
Teleskopický manipulátor
Predmetom verejného obstarávania je uzavretie kúpnej zmluvy na dodávka 1 ks nového teleskopického manipulátora určeného do rastlinnej a živočíšnej výroby a na iné komunálne práce vrátane daňových poplatkov komplexného zabezpečenia služieb spojených s dodávkou tovaru, vrátane dopravy do miesta plnenia (náklady na dopravu, poistenie a ostatné ...
Traktor s čelním nakladačem, valník na balíky, traktorový návěs
Předmětem je pořízení nové nepoužité zemědělské techniky a to konkrétně: 1 ks kolový traktor s čelním nakladačem, 1 ks valník (přívěs) na balíky, 1 ks traktorový návěs.
Traktor s príslušenstvom – Nákup hnuteľných vecí na podporu triedeného zberu v obci Granč – Petrovce
Predmetom zákazky je dodávka a uvedenie do prevádzky traktora s príslušenstvom, ktoré pozostáva z čelného nakladača, nosiča kontajnerov a vlečky s hydraulickou rukou a otočným drapákom.
Dodávka 5 ks kolových traktorů 2021
Předmětem zakázky je dodávka 5 ks kolových traktorů.
Traktor s prslušenstvom
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: LC1: Traktor s príslušenstvom - Traktor - Štiepkovač drevnej hmoty - Miešací voz LC2: Čelný nakladač Predmet zákazky je rozdelený do dvoch samostatných častí (logických celkov), pričom záujemca/uchádzač môže predložiť ponuku na jednu alebo obe časti predmetu zákazky. Bližšie informácie ...
Strojno-technologické vybavenie Zberného dvora v obci Veľké Zlievce
Predmetom zákazky je obstaranie nasledovného strojno-technologického vybavenia: Časť - 1 Logický celok č. 1: "Kolesový traktor s príslušenstvom" Časť - 2 Logický celok č. 2: "Kontajnery" Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.
Obstaranie technológie na zber a manipuláciu s komunálnym odpadom
Predmetom zákazky je obstaranie súboru zariadení navzájom kompatibilných: traktor 1 ks, čelný nakladač 1 ks a vlečka 1 ks.
Traktor s príslušenstvom
Predmetom zákazky sú tovary dodanie techniky pre kompostáreň v rámci projektu s názvom: Výstavba kompostárne v Habovke. Zákazka sa delí na samostatné časti porobnejšie definované v súťažných podkladoch: 1 Traktor s príslušenstvom, 2 Štiepkovač, 3 Bubnový rotačný triedič kompostu, 4 Dodávka pre zvoz kuchynského odpadu, 5 Nádoby na zber a zvoz ...
Předcházení vzniku odpadu v rámci DSO Region Židlochovicko - II. etapa
Předmětem smlouvy je dodávka 1305 ks plastových kompostérů o objemu 1000 l - 1200 l, a to dle specifikovaných parametrů uvedených v příloze č. 1 smlouvy. Předmětem veřejné zakázky je rovněž dodávka dle přílohy č. 2 kupní smlouvy a vykládka zboží bez asistence kupujícího.