Kolesový traktor s príslušenstvom
Predmetom zakazky je dodavka technologie na zabezpecenie triedeneho zberu odpadov v obci Oravská Lesná. Predmet zakazky je rozdeleny na 5 nasledovnych casti: 1. Kolesový traktor s príslušenstvom, 2. Hakovy nosič kontajnerov, 3.. Nákladné motorové vozidlo s nadstavbou, 4. Teleskopický nakladač, 5. Mostová cestná váha. Bližšia špecifikácia predmetu ...
Pořízení technologie pro materiálové využití odpadů - Jiří Sixta - dodávka mobilního zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zařízení na výrobu štěpky a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Mulčovač
Predmetom zákazky je dodávka veľkej poľnohospodárskej techniky pre vedecko výskumné účely vrátane dopravy, v rozsahu podľa technickej špecifikácie definovanej v Prílohe č. 1 návrhu kúpnej zmluvy Špecifikácia s cenovou kalkuláciou. Cena musí zahŕňať všetky ekonomicky oprávnené náklady vynaložené v súvislosti s plnením predmetu ...
Předcházení vzniku odpadů v obci Šlapanov a partnerských obcích
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil (1. část) a dodávka štěpkovačů (2. část).
Drienica – Zberný dvor – Traktor s príslušenstvom
Predmetom navrhovanej zákazky je dodanie traktora s príslušenstvom. Špecifikáciu tvorí samostatná príloha súťažných podkladov
Zakázka č. 1 - Woodwaste s.r.o.
Dodávka drtiče dřeva.
Dodávka traktorové sekačky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů traktorů s univerzálním žacím ramenem a 1 kusu traktoru se dvěma univerzálními žacími rameny dle požadavků zadavatele a rozpisu technických parametrů traktorů.
Předcházení vzniku odpadů ve Veselí nad Moravou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil.
Špeciálne stroje
Predmetom zákazky je dodávka špeciálnych vozidiel a techniky a to nasledovne: Kĺbový nakladač, Hákový nosič kontajnerov, Traktor, Traktorový nosič Abroll kontajnerov, Miešač a drvič biodpadov, Zberové vozidlo s rotačným lisovaním na bioodpad, Štiepkovač, Kontajnery na BIO odpad, Kontajnery, typ 1, Kontajnery, typ 2. Predmet zákazky je rozdelený do ...
Zahradní kompostéry a štěkovače větví pro Velkomeziříčsko - Bítešsko
Předmětem veřejné zakázky je pořízení zahradních kompostérů a štěpkovačů větví, které doplní stávající kapacitu zavedeného systému předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu rostlinného charakteru v katastrálních územích vybraných obcích Mikroregionu Velkomeziříčsko - Bítešsko.
Rámcová dohoda - Dodávka teleskopických manipulátorů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem v souladu s § 131 ZVZ, přičemž celkem se jedná až o 2 stroje. Zadavatel garantuje odběr 1 stroje. Součástí předmětu plnění je také zabezpečení servisních služeb na dodaných strojích.
Nákup traktora s príslušenstvom - Nižná Myšľa
Predmetom zákazky je dodávka a uvedenie do prevádzky traktora s príslušenstvom, ktoré pozostáva z čelného nakladača, štiepkovača, hákového nosiča kontajnerov a vlečky s hydraulickou rukou a otočným drapákom.
Dodávka žací trojkombinace pro ZS Květušín
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stroje dle technické specifikace pro potřeby zadavatele. Součástí předmětu plnění je zabezpečení servisních služeb na tomto stroji. Součástí předmětu plnění je také montáž všech výbav a příslušenství dle požadované technické specifikace, zprovoznění stroje, vč. jeho agregace s traktorem kupujícího, proškolení ...
Práce postřikovače s dovozem vody
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení služeb Práce postřikovače s dovozem vody. Jedná se o kvalitní aplikace přípravků na ochranu rostlin s dovozem vody na rok 2021 až 2023. Rozsah provedení postřiků na kalendářní rok je cca 9 000 ha ošetřované plochy dle potřeby a vývoje porostu za daný rok. Uvedené služby budou plněny dle aktuální potřeby ...
Rozšíření závlahového detailu Zálezlice
Jedná se o dodávku 4 kusů pásových zavlažovačů
Kompostáreň Modrý Kameň - technika
Predmetom zákazky je dodanie techniky pre novovybudovanú kompostáreň Mesta Modrý Kameň. Zákazka pozostáva z dodania Traktora s príslušenstvom, ktorým je Drvič drevnej hmoty a Prekopávač kompostu pre traktor. Traktor musí byť kompatibilný s príslušenstvom. Súčasťou dodávky je aj dodanie na miesto realizácie, uvedenie do prevádzky a zaškolenie.
Univerzální kolový traktor pro pohon půdní frézy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového univerzálního kolového traktoru pro pohon půdní frézy. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Samochodný kombajn na sklizeň hroznů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka samochodného kombajnu na sklizeň hroznů v souladu se zadávacími podmínkami veřejné zakázky.
Traktory - 5 ks
Koupě 5 ks nových, nepoužitých, kvalitních a úplných traktorů s příslušenstvím dle požadavků kupujícího, stanovených technickými specifikacemi dodávky, doprava předmětu koupě na místo předání a záruční servis. Bližší specifikace viz zadávací podmínky.
Traktor s príslušenstvom - Matiašovce
Predmetom zákazky je dodávka a uvedenie do prevádzky traktora s príslušenstvom, ktoré pozostáva z čelného nakladača, štiepkovača a vlečky s hydraulickou rukou a otočným drapákom.
Traktor s príslušenstvom - Nižná Myšľa
Predmetom zákazky je dodávka a uvedenie do prevádzky traktora s príslušenstvom, ktoré pozostáva z čelného nakladača, štiepkovača, hákového nosiča kontajnerov a vlečky s hydraulickou rukou a otočným drapákom.
Traktor s príslušenstvom – Smolník
Predmetom zákazky je dodávka a uvedenie do prevádzky traktora s príslušenstvom, ktoré pozostáva z čelného nakladača, štiepkovača, hákového nosiča kontajnerov a vlečky s hydraulickou rukou a otočným drapákom.
Dodávka variabilních kotců pro prasata FAPPZ - 17-16_019
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace variabilních systémů kotců a krmných stanic pro prasata, které musí splňovat minimální vlastnosti vymezené zadavatelem a obsahovat jím požadované funkce, demontáž stávajících ustájení a krmení a zajištění funkčního prostředí pro chov prasat.
Traktor s príslušenstvom
Predmetom zákazky je dodanie tovaru: Poľnohospodárska technika pre potreby výučby SOŠ Pribeník. Predmet zákazkyje rozdelený na 3 samostatné časti. Uchádzač môže predložiť ponuku na jednu časť, druhú časť alebo na všetky tri častipredmetu zákazky: ČASŤ I. - Traktor s príslušenstvom ČASŤ II. - Kombajn ČASŤ III. - Manipulátor Bližšie ...
Nákup stroje
NÁKUP STROJE