Dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů pro chemickou a mikroskopickou analýzu moči
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik k provádění chemické a mikroskopické analýzy moči po dobu 4 let s bezplatnou výpůjčkou automatických analyzátorů.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 8
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gynekologických křesel, porodních lůžek, nemocničních lůžek, operačního stolu a porodního instrumentária. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 5
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laparoskopických věží, elektrochirurgických generátorů, harmonického skalpelu, brachyterapeutického příslušenství a technologie k detekci sentinelových uzlin. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín – Servis lineárních urychlovačů
Předmětem veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu 2 stávajících lineárních urychlovačů v Krajské nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně.
Materiální vybavení praporních obvazišť - přístrojové vybavení II
Předmětem veřejné zakázky je nákup materiálního vybavení a přístrojů pro Agenturu vojenského zdravotnictví: Multifunkční diagnostický zdravotnický přístroj – 1 ks, Ruční analyzátor krve – 2 ks,
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 5
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky, odsávačky mateřského mléka, přístroje pro šokové mrazení mateřského mléka, pasterizátoru mateřského mléka, monitory životních funkcí vč. centrály, analyzátor mateřského mléka a rozmrazovač krevní plazmy. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a ...
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 6 - kardiotokografy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace kardiotokografů. Předmět veřejné zakázky je přitom dále rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Artroskopické imlantáty
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky artroskopických implantátů, v rozsahu dle potřeb zadavatele, v souladu s § 132 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek.
ZZS ZK – mobilní jednotky intenzivní péče – typ C - 2018
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří kusů sanitních vozidel - mobilních jednotek intenzivní péče typ C splňujících podmínky *ČSN-EN 1789 + A2 nebo novější (2+2 sedící + 1 ležící přepravovaná osoba). V podrobnostech je předmět veřejné zakázky popsán v příloze č. 1 zadávací dokumentace - Specifikaci předmětu plnění a v příloze č. 3 - Obchodních ...
Dodávka lůžek a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových, doposud nepoužitých lůžek pro standardní nemocniční péči s elektrickým polohováním vč. příslušenství, pasivních antidekubitních matrací I, stolků nemocničních nočních s jídelní deskou, dětských a novorozeneckých postýlek, lůžek resuscitačních s laterálním náklonem a váhou, lůžek ...
UTB – Zdravotnické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pořizovaných pro potřeby Fakulty humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. V rozsahu a souladu se zadávacími podmínkami.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 5 - světla operační vč. zobrazovacího systému
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 6 ks operačních svítidel včetně zobrazovacího systému pro 8 operačních sálů pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně.
KNTB Zlín – Dodávka lůžek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nemocničních lůžek. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 4 - věže operační, mikroskop operační pro ORL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace myček instrumentária, operačního mikroskopu a operačních věží. Předmět veřejné zakázky je přitom dále rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 10 - Endosonografický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace Endosonografického systému pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. – separátor, ultrazvuk operační
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace separátoru a operačního ultrazvuku. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 4 - ultrazvukové přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace ultrazvukových systémů pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíne. Předmět veřejné zakázky je přitom dále rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 3 - instrumentárium pro operativu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro operativu. Předmět veřejné zakázky je přitom dále rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Dodávka lůžek a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových, doposud nepoužitých zdravotnických lůžek, matrací a stolků včetně příslušenství pro pacienty Kroměřížské nemocnice.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 9 -  inkubátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a inkubátorů, lůžek a mobilní LED fototerapie pro perinatologii. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 3 - lůžka a zvedáky pacientů – opakované zadání
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zdravotnických lůžek, lehátek a zvedáku pro pacienty Krajské nemocnice T. Bati. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 3 - plicní ventilátory pro neonatologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace plicních ventilátorů pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Pořízení diagnostického přístroje MRI pro zvýšení kvality návazné péče
Předmětem veřejné zakázky je pořízení Magnetické rezonance do prostředí magnetické rezonance pro provoz ve zdravotnickém zařízení.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 8 - přístroje anesteziologické
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace přístrojů anesteziologických a plicních ventilátorů. Předmět zakázky je dále rozdělen do 4 samostatných částí ve smyslu § 35 zákona.
Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 9 - laboratorní technika II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace přístrojů anesteziologických a plicních ventilátorů. Předmět zakázky je dále rozdělen do 4 samostatných částí ve smyslu § 35 zákona.