Přístroje anesteziologické vč. monitorů vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů anesteziologických vč. monitorů vitálních funkcí dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Ventilátory plicní a terapie kyslíkové vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových ventilátorů plicních a terapií kyslíkových vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Inkubátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří kusů inkubátorů včetně matrací pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Myčka endoskopů, sušící skříň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka myčky endoskopů (1 kus) a sušící a skladovací skříně pro flexibilní endoskopy (1 kus) pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Elektrokoagulační jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří kusů elektrokoagulačních jednotek včetně příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Thorakoskopický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kompletu thorakoskopického systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s., její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétní se jedná o zařízení pro Oddělení anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (část 1 veřejné zakázky), a dále zařízení pro Neurologické ...
High flow vyhřívaný respirační zvlhčovač s integrovaným generátorem průtoku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 kusů high flow vyhřívaných respiračních zvlhčovačů s integrovaným generátorem průtoku pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Monitory 25 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nového, nepoužitého zdravotnického vybavení: 25 ks pacientských monitorů vč. příslušenství, 3 ks centrálních monitorovacích stanic vč. příslušenství vč. 6 ks LCD displejů 24” a 2 ks LCD displejů min. 29” pro centrální monitorovací stanice.
Zobrazovací systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů zobrazovacího systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Dialyzační přístroje a spotřební materiál  - Dialýza část I
Předmětem veřejné zakázky je výpůjčka dialyzačních monitorů vč. plného servisu a dodávka spotřebního materiálu dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění.
Dialyzační přístroje a spotřební materiál  - Dialýza část II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace.
C ramena
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického zařízení_C ramen, jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku a) C-rameno - zesilovač obrazu (C rameno), 1 kus b) C-rameno FP 2,3 kW (C rameno), 1 kus c) C-rameno FP 25 kW (podvozek a C rameno) 1 kus
Artroskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka artroskopické sestavy_4K artroskopické věže, její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Lůžka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nového, nepoužitého zdravotnického vybavení: 30 ks lůžek pro intenzivní péči vč. 30 ks pasivních matrací a příslušenství a 14 ks lůžek pro intenzivní péči s laterálním náklonem vč. 14 ks aktivních matrací integrovaných a příslušenství. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis ...
Lineární urychlovače
Předmětem veřejné zakázky je obměna dvou lineárních urychlovačů v Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně.
Operační síta, optiky a instrumentárium
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových operačních sít, optik a instrumentária dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Stanice pro výrobu medicinálního kyslíku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie stanice určené pro výrobu medicinálního kyslíku ze stlačeného vzduchu pro pavilon chirurgie budovy B23 KNTB Zlín vč. vybudování zděného objektu o rozměrech 5,6 x 6,6 m. Objekt bude umístěn na par. č. 127/1 v areálu KNTB ve Zlíně. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do dvou samostatných části ...
Stropní stativy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stropních stativů, a to: a) Stropního stativu pro gynekologický sál - COS-GYN (1 ks); a b) Stropního stativu pro arytmologický sál - Kardiologie (1 ks), pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické ...
Upgrade Carto 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hardware (HW), software (SW) a realizace dalších činností dodavatele nezbytných pro provedení upgrade Carto 3 na oddělení kardiologie dle podrobné specifikace předmětu plnění obsažené v příloze č. 4 ZD - technická specifikace a v příloze č. 5 ZD - návrh kupní smlouvy. Požadovaný upgrade se týká následujícího ...
Servis 2 ks lineárních urychlovačů
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v odborné údržbě a odstraňování závad, servisu - bezpečnostně technických kontrola a oprav níže specifikovaných zdravotnických prostředků a jejich příslušenství v souladu se zákonem č. 89/2021 Sb. v platném znění o zdravotnických prostředcích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o ...
Přístroje ultrazvukové vč. sond
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů ultrazvukových vč. sond dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Resuscitační a transportní lůžka - opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka resuscitačních a transportních lůžek pro potřeby jednotlivých oddělení Krajské nemocnice T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci (příloha č. 4a ZD pro část 1 VZ a příloha č. 4b ZD pro část 2 VZ) a v příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě (příloha č. 5a ...
Mobilní RTG
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového mobilního rentgenového přístroje. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis v délce 24 měsíců.
Myčky instrumentária a obuvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka myčky instrumentária a obuvi pro oddělení centrální sterilizace. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.