Skiagraf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového kompletního rentgenového přístroje pro digitální skiagrafii se třemi detektory. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis v délce 24 měsíců.
Mobilní kompaktní RTG přístroj s C-ramenem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového mobilního kompaktního rentgenového přístroje s C-ramenem s plochým detektorem. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis v délce 24 měsíců.
Kolposkopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů Kolposkopů pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava a instalace v místě plnění • pojištění spojené s ...
Mamograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 1 ks mamografického RTG přístroje s digitálním detektorem pro zobrazení 3D tomosyntézy a stereotaxe včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
RTG digitální skiagrafický systém + skiagraficko-skiaskopický RTG systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Skiagraficko-skiaskopického RTG systému a RTG digitálního skiagrafického systému pro potřeby Oddělení zobrazovacích metod v Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě. Předmětem zakázky je ...
Dodávky odběrových souprav pro odběry plné krve včetně bezplatné výpůjčky automatických lisů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky odběrových souprav pro odběr plné krve a bezplatná výpůjčka 3ks automatických lisů na zpracování krve a 6ks odběrových míchacích vah.
Věž laparoskopická vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové věže laparoskopické vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Upgrade 2 ks angiolinek pro oddělení kardiologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hardware (HW), software (SW) a realizace dalších činností dodavatele nezbytných pro provedení upgrade 2 ks angiolinek pro oddělení kardiologie dle podrobné specifikace předmětu plnění obsažené v příloze č 4 ZD - technická specifikace a v příloze č. 5 ZD - návrh kupní smlouvy. Požadovaný upgrade se týká ...
Extrakorporální litotryptický systém - LERV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Extrakorporálního litotryptického sytému - LERV pro potřeby urologického oddělení v Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Dodávka rentgenových přístrojů a pozáručního full servisu - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení, rentgenových přístrojů, které splňuje technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci. Součástí zakázky je demontáž a likvidace 3 ks stávajících RTG, bezplatný "full" záruční servis po dobu záruky a "full" pozáruční servis po dobu 60 měsíců od uplynutí záruky.
Dodávka SPECT/CT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového SPECT/CT vč. SW, příslušenství a diagnostické stanice. Součástí předmětu je rovněž demontáž, odvoz a likvidace stávajícího přístroje SPECT/CT.
Fotodisrupční laser pro oftalmologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje - Fotodisrupčního laseru, vč. příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s, pro oční oddělení. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Přístroj pro mechanickou trombektomii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro mechanickou trombektomii vč. příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Dodávka rentgenových přístrojů a pozáručního full servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení, rentgenových přístrojů, které splňuje technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci. Součástí zakázky je demontáž a likvidace 3 ks stávajících RTG, bezplatný "full" záruční servis po dobu záruky a "full" pozáruční servis po dobu 60 měsíců od uplynutí záruky.
Magnetická rezonance vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové magnetické rezonance vč. příslušenství k magnetické rezonanci a souboru zařízení k magnetické rezonanci dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců.
Kardiovaskulární echokardiograf nejvyšší třídy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kardiovaskulárního echokardiografu nejvyšší třídy pro potřeby vysoce specializovaného kardiologického centra v Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Dodávka infuzní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení, infuzní techniky, která splňuje technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka monitorů životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky rozdělené na části je dodávka zdravotnického vybavení, monitorů životních funkcí, která splňuje technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci.
Intraoperativní mobilní RTG zobrazovací systém s akvizcí dat pro 3D zobrazování
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Intraoperativního mobilního RTG zobrazovacího systému s akvizicí dat pro 3D zobrazování pro neurochirugické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
Extrakorporální litotryptický systém - LERV
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Extrakorporálního litotryptického systému - LERV pro urologické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
Dodávky traumatologických implantátů II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů na traumatologické výkony (dále také „zboží“ nebo „komodita“) včetně bezplatné výpůjčky instrumentária po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Podrobná specifikace a předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedena ve formuláři Cenová nabídka (příloha č. 1). ...
Aferetické sety pro odběr plazmy k průmyslovému zpracování a výpůjčka separátorů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu aferetických souprav sestávajících z arteriální jehly, aferetického setu a antikoagulačního roztoku pro odběr krevních složek pro průmyslové zpracování. Součástí plnění je i výpůjčka 9 ks separátorů krevní plazmy s nimiž jsou aferetické soupravy plně kompatibilní.
Vybavení operačních sálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového vybavení operačních sálů dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Monitoring infuzní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitoringu infuzní techniky dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Artroskopické implantáty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky artroskopických implantátů včetně výpůjčky instrumentária po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 Technická specifikace a příloze č. 1 Cenová nabídka.