Přístroje ultrazvukové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů ultrazvukových dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Endoskopická věž pro gastroenterologii včetně příslušenství - 3 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Endoskopických věží včetně příslušenství - 3 ks, součástí plnění veřejné zakázky je poskytování pozáručního servisu po dobu 5 let na daný přístroj a dále dodávka instrumentaria včetně zajištění komplexního servisu (např. hot linky, rychlé doplnění sortimentu apod.) v rozsahu dle potřeb zadavatele. ...
Obnova SPECT/CT
Předmětem veřejné zakázky je obnova přístroje SPECT/CT. Obnova SPECT/CT spočívá ve výměně celého přístroje, za nový vč. příslušenství, jehož součástí bude nový SW a vyhodnocovací stanice. Bližší podmínky a požadavky zadavatele jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
C-rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové C-rameno dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců.
Přístroj anesteziologický včetně monitoru vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů anesteziologických včetně monitorů vitálních funkcí dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Technika infuzní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové infuzní techniky dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Uzavřený odběrový systém
1. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné pravidelné dodávky uzavřeného odběrového systému (dále také „komodita“ nebo „zboží“) po dobu tří let, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Cenová nabídka). 2. Technické a obecné požadavky jsou blíže specifikovány v příloze č. 2.
Totální endoprotézy kolenního a kyčelního kloubu
1. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ortopedických implantátů – Totálních endoprotéz kolenních a kyčelních kloubů, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Rozdělení veřejné zakázky na části 3. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona rozdělena na 2 části, technická specifikace jednotlivých částí a jejich položek je uvedena v ...
Dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů pro chemickou a mikroskopickou analýzu moči
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik k provádění chemické a mikroskopické analýzy moči po dobu 4 let s bezplatnou výpůjčkou automatických analyzátorů.
Systém monitorovací včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitorovacího systému včetně příslušenství dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Traumatologické implantáty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu - traumatologických implantátů (dále také „zboží“) včetně výpůjčky instrumentária po dobu platnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele a v souladu s § 132 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. 2. Podrobná specifikace a předpokládané množství ...
Přístroj skiaskopicko-skiagrafický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového skiaskopicko-skiagrafického přístroje dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců. (Možný další CPV kod: 79961340-3 ; 33111000-1).
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro abdominální operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro abdominální operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária splňujícího normy DIN EN ISO 7153-1, DIN EN 1088-1, a to včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro vaginální operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro vaginální operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro laparoskopickou operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro laparoskopickou operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro hysteroskopickou operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro hysteroskopickou operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Elektrochirurgický generátor
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka 1ks elektrochirurgického generátoru s pokročilou bipolární koagulací.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 10
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky, resuscitačního lůžka a ultrazvukového přístroje. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 3 - přístrojová technika pro operativu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních stolů, operačních světel a elektrochirurgického generátoru. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 4
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gynekologických křesel, nemocničních lůžek, monitorů životních funkcí, anesteziologických přístrojů, infuzních pump vč. dokovacích stanic a ultrazvukového přístroje. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Přístroj skiagrafický a rentgenový přístroj pojízdný
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového skiagrafického přístroje a rentgenového přístroje pojízdného dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců. Možný další CPV kod: 79961340-3 ; 33111000-1
Upgrade magnetické rezonance
Předmětem veřejné zakázky je provedení upgrade stávajícího přístroje MR (upgrade zařízení spočívá především ve výměně kabeláže, pořízení nových cívek, nového akvizičního systému, SW a vyhodnocovací stanice a související práce) nebo pořízení nové, dosud nepoužité magnetické rezonance (dále také přístroj či zařízení) určené pro provoz ve ...
Dodávka diagnostické přístrojové techniky do Kroměřížské nemocnice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro Kroměřížskou nemocnici, konkrétně RTG přístroje s C-ramenem, ultrazvuku pro dětskou ambulanci, ultrazvuku pro ortopedickou ambulanci a ultrazvuku pro urologické oddělení. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
ZZS ZK – Defibrilátory 2020-2024
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 kusů přenosných defibrilátorů pro potřeby zadavatele. V podrobnostech je předmět veřejné zakázky popsán v příloze č. 1 zadávací dokumentace - Specifikaci předmětu plnění a v příloze č. 3 - Obchodních podmínkách (návrhu kupní smlouvy) spolu s jejich přílohami.