Angiografické systémy s příslušenstvím a stavebními úpravami
Předmětem veřejné zakázky je obnova 2 kardioangiografických systémů včetně hardwarového a softwarového příslušenství, dalších pro provoz nutných komponent a modulů a dále realizace nutných stavebních úprav pro instalaci systémů na I. Interní kliniku - kardiologickou FN Olomouc.
Chemodezinfektor videobronchoskopů II
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1ks prokládacího chemodezinfektoru videobronchoskopů pro Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy Fakultní nemocnice Olomouc.
Ultrarychlé multifunkční PCR POCT - MEX grant 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu ultrarychlého multifunkčního PCR POCT včetně příslušenství, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení zaškolení personálu, pro Ústav imunologie ve Fakultní nemocnici Olomouc.
FZV/UPOL - Ultrazvukový měřič osteoporózy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu ultrazvukového přístroje pro měření osteoporózy pro praktickou výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
VN Olomouc - zdravotnická technika intenzivních oborů, ORL a RDG - nákup
Dodávka zdravotnické techniky - popis v jednotlivých částech 1. Monitorovací zdravotnická technika 2. ORL vyšetřovací jednotky 3. RTG technika
Kardiostimulátor BIV ENITRA 8 HF-T-HIS včetně elektrod a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky Přístrojového balíčku včetně elektrod a příslušenství pro podporu implantace stimulační elektrody do oblasti Hisova svazku. Balíček bude kromě přístroje pro srdeční resynchronizace a 3 ks elektrod obsahovat také možnost volby z širokého portfolia zavaděčů s různými délkami a zakřiveními pro použití u ...
LF/ÚMTM -  PET/MRI/CT pro malá laboratorní zvířata
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zobrazovacího zařízení PET/MRI/CT určeného pro malá laboratorní zvířata. Zobrazovací zařízení musí být založeno na kombinaci funkčního (reprezentované pozitronovou emisní tomografií (PET)) a anatomického (reprezentované magnetickou rezonancí (MRI) a výpočetní tomografií (CT)) zobrazování určeného pro ...
Spotřební materiál pro elektroanatomický 3D mapovací systém - sdružený nákup II.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických katétrů s proměnným zakřivením pro mapování s vysokým rozlišením - 22-polární pro mapování komplexních arytmií.
Komplexní náhrada ramenního kloubu s možností konverze
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky uceleného systému náhrad ramenního kloubu - Komplexní náhrada ramenního kloubu s možností konverze, včetně cementu s vakuovým mícháním a aplikační pistolí. Součástí předmětu plnění bude výpůjčka jednoduchého instrumentária pro operativu nabízeného systému náhrad ramenního kloubu.
Stenty biliární metalické samoexpadibilní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky metalických stentů pro biliární drenáž žlučových cest.
Angiografický komplet pro intervenční radiologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízením instalace, uvedení do provozu, provedení přejímací zkoušky, provedení dalších zkoušek, měření, revize, dodání žádané dokumentace (projekty, mapy, transportní trasy, studie atd.), provedení bezpečnostního a aplikačního zaškolení personálu 1 ks angiografického systému pro intervenční radiologii včetně ...
VN Olomouc - zdravotnická technika pro ambulantní a lůžková oddělení - nákup, Infuzní soupravy
Jedná se o nákup 24 ks infuzních souprav, každá souprava obsahuje 1x dokovací stanici, 3x lineární dávkovač a 1x volumetrickou pumpu.
Materiál spotřební k harmonickému skalpelu - doplnění sortimentu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k harmonickému skalpelu.
Vrtací a pilový systém pro orální chirurgii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu systému kostní vrtačky a pily s příslušenstvím na pracoviště operačních sálů Kliniky ústní, čelistní a obličejové chirurgie Fakultní nemocnice Olomouc.
Operační mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu operačního mikroskopu s integrovaným kamerovým systémem pro kliniku otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku Fakultní nemocnice Olomouc, včetně provedení zaškolení personálu a připojení do PACS FN Olomouc.
Krevní vaky a automat pro zpracování plné krve
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky krevních vaků a současně bezplatná výpůjčka 3 ks automatů pro zpracování plné krve
Plánovací systém pro brachyterapii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu fixní licence plánovacího systému pro brachyterapii včetně hardware/PC a zaškolení personálu včetně poskytování záručního a pozáručního servisu po dobu předpokládané životnosti přístroje, kterou zadavatel stanovil v délce 4 roky.
Sety pro bezpečné podávání cytostatik k infuzním pumpám
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k uzavřenému bezpečnostnímu systému pro podávání cytostatik, a zároveň výpůjčka min. 130ks infuzních pump po celou dobu platnosti smlouvy na dodávky spotřebního materiálu
Katetrizační systém ke katetrizační korekci mitrální regurgitace - Systém MitraClip kit
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačních systémů ke katetrizační korekci mitrální regurgitace - Systém MitraClip kit.
VN Olomouc - zdravotnická technika pro ambulantní a lůžková oddělení - nákup
Předmětem je dodávka zdravotnických přístrojů pro oddělení chirurgie, NIP A, ARO, interny a rehabilitace VN Olomouc. Veřejnou zakázku, která je zadávána v nadlimitním režimu, zadavatel rozdělil ve smyslu § 35 a § 101 zákona na 4 logické části.
FN Olomouc - Elektrofyziologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ablačních a diagnostických katetrů, zavaděčů a transseptálních jehel.
Ultrazvukové přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu ultrazvukových přístrojů, kdy 1 ks je pro Ortopedickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc a 1 ks pro 3. Interní kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Hadičky spojovací pro infuzní terapii
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky hadiček spojovacích pro infuzní terapii.
FN Olomouc - Neurostimulační systémy II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních neurostimulančích systémů k lečbě Hlubokou Mozkovou Stimulací (DBS) a k léčbě bolestivých stavů.
Okludery určené ke katetrizačnímu uzávěru ouška levé síně
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačních implantabilních samoexpandibilních dvoudiskových okluderů k uzávěru ouška levé síně (LAA), včetně zaváděcího instrumentária k provedení výkonu. Součást dodávky jako kompletní instrumentárium k provedení výkonu, k uzávěru ouška levé síně je okluder a zaváděcí katetr (zavaděč).