Ultrazvukové sestavy FNOL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu ultrazvukových sestav a konvexních sond pro jednotlivé kliniky a oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Elektrochirurgické a argonové generátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 9ks multioborových elektrochirurgických generátorů a 2 sestav mobilních elektrochirurgických generátorů se samostatnými argon-plazmovými jednotkami.
Dodávky reagencií a spotřebního materiálu pro rutinní biochemická a imunochemická stanovení
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik, spotřebního, provozního a veškerého dalšího materiálu pro rutinní biochemická a imunochemická stanovení a současně výpůjčka automatického analytického systému
Kardioangiografický komplet pro elektrofyziologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení univerzálního kardioangiografického zařízení s C/G ramenem s maximálním rozsahem pohybu a plnou digitalizací obrazu určeného pro provádění elektrofyziologických a kardiovaskulárních procedur pro I. Interní kliniku – kardiologickou. Předmět plnění musí být vybaven efektivním systémem pro snížení dávky ...
Ultrazvukový simulátor pro LF UP v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu ultrazvukového simulátoru, pro potřeby projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
Hysteroskopický simulátor pro LF UP v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu hysteroskopického simulátoru, pro potřeby projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
FN Olomouc - obnova kardiologické SPECT kamery pro KNM
Předmětem veřejné zakázky je obměna 1 ks přístroje kardiologická SPECT kamera s CZT detektory pro Kliniku nukleární medicíny Fakultní nemocnice Olomouc. Součástí obměny kardiologické SPECT kamery s CZT detektory budou i stavební úpravy.
Embolizační spirály odpoutatelné neurointervenční
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky embolizačních spirál odpoutatelných neurointervenčních.
Zařízení lavážní pro HIPEC II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu 1 ks lavážního zařízení pro HIPEC včetně příslušenství pro I. Chirurgickou kliniku a Centrální operační sály a sterilizaci Fakultní nemocnice Olomouc
Fototerapeutická jednotka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks fototerapeutické jednotky, 2 ks fototerapeutické jednotky mobilní a 2 ks fototerapeutické jednotky mobilní – kompaktní lampy, vše pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Ohřívací jednotka II
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka 2 ks ohřívací jednotky pro jednotku intermediální péče Porodnicko – gynekologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc.
Porodní instrumentária
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks souprav instrumentária porodní a 2 ks souprav instrumentária pro císařský řez pro Porodnickou – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Ultrazvukový přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
EKG III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje EKG pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
Diagnostické soupravy pro imunohematologická vyšetření se zápůjčkou analyzátorů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik, spotřebního, provozního a veškerého dalšího materiálu pro imunohematologická vyšetření a současně výpůjčka analyzátorů
Monitor pro měření hemodynamiky III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks přístroje „monitor pro měření hemodynamiky“ pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Gynekologické vyšetřovací křeslo s příslušenstvím II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks gynekologického vyšetřovacího křesla s příslušenstvím pro Porodnicko-gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
Mobilní RTG přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu 2ks mobilních RTG přístrojů - Digitálního pojízdného RTG a C-ramene s plochým detektorem pro Radiologickou kliniku včetně provedení zaškolení personálu.
Ultrazvukové sestavy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu ultrazvukových sestav pro jednotlivé kliniky a oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Analyzátor otoakustických emisí III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks analyzátoru otoakustických emisí pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Vyšetření moči se zápůjčkou analyzátorů 2019
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik, spotřebního, provozního a veškerého dalšího materiálu pro vyšetření moči a současně výpůjčka analyzátorů
LF/UPOL - Stomatologické soupravy 2019
Předmětem veřejné zakázky je demontáž a odvoz stávajících zubních křesel, dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a garance pozáručního servisu 13 kusů stomatologických souprav na Kliniku zubního lékařství LF UP v Olomouci dle technické specifikace, která je uvedena v čl. 2. 2. zadávací dokumentace.
Mikro-ultrazvukový přístroj pro navigaci biopsie prostaty II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu mikro-ultrazvukového přístroje pro navigaci biopsie prostaty s příslušenstvím.