Bezdrátový ultrazvuk
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 4ks ultrazvukových přístrojů pro Kardiochirurgickou kliniku a Hemato-onkologickou kliniku
Dilatační balónkové katétry vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dilatačních balónkových katétrů vaskulárních.
FZV/UPOL - přístroje pro měření elektrických procesů srdečního svalu a kosterního svalstva
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou identických kusů zařízení umožňujících měření elektrických signálů srdečního svalu (EKG/ECG-elektrokardiograf) a kosterního svalstva (EMG-elektromyograf) pro praktickou výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. ...
Balónexpandibilní stentgrafty vaskulární II./IV.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky balónexpandibilních vaskulárních periferních stentgraftů pro Radiologickou kliniku FN Olomouc.
Katetr ultrazvukový ViewFlex Xtra
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ultrazvukového katetru ViewFlex Xtra
14. Stentgrafty aortální
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních protéz - stentgraftů aortálních.
Vodící dráty k vaskulárním intervencím
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vodících drátů pro zavádění katetrů, stentů, balónů, s rovným nebo „J“ zakončením, v různých délkách a průměrech.
Drát zaváděcí Emerald
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zaváděcího drátu Emerald k zavedení diagnostického a intervenčního instrumentária.
Systémy pro uzavírání tepenných vstupů po perkutánních cévních výkonech
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky uzavíracích systémů, určených na uzavření místa punkce po perkutánních katetrizačních diagnostických a intervenčních výkonech.
Diagnostické katétry
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky angiografických diagnostických katétrů, k dispozici v různých velikostech (Fr.) a konfiguracích, v kombinaci autraumatického hrotu se splétaným nebo nesplétaným tělem.
Širokoúhlá fundus kamera
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu širokoúhlé fundus kamery s příslušenstvím pro Oční kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Laserový přístroj a set pro morcelaci a enukleaci prostaty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusů laserového přístroje včetně příslušenství pro operativu prostaty a ledvinových kamenů a set pro morcelaci a enuklaci prostaty včetně příslušenství pro Urologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
Systém ohřevu pacienta
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 14 ks systému ohřevu pacienta pro Centrální operační sály a 2 ks systému ohřevu pacienta pro Neurochirurgickou kliniku, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu a provedení zaškolení personálu FN Olomouc.
Bronchoskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 7 kusů bronchoskopů pro Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy Fakultní nemocnice Olomouc.
Monitory vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu monitorovacího systému a centrálních monitorovacích stanic, pro Dětskou kliniku, Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy, a I. Interní kliniku kardiologickou Fakultní nemocnice Olomouc, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu FN Olomouc, a ...
Anesteziologické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu anesteziologických přístrojů, pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Fakultní nemocnice Olomouc, a včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního materiálu, a provedení zaškolení personálu FN Olomouc.
Chronická dialýza
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro chronickou dialýzu a současná výpůjčka 20 ks dialyzačních monitorů.
Systém implantabilní neurostimulační DBS nedobíjitelný pro NCHIR
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních neurostimulačních systémů k léčbě Hlubokou Mozkovou Stimulací (DBS) a k léčbě Parkinsonovy nemoci, Dystonie, Esenciálního třesu, Obsedantně kompulsivních poruch a Epilepsie.
Protézy cévní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních protéz.
Balónek dilatační biliární pro ERCP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dilatačních balónků naváděných vodičem (jícnový, pylorický, kolonický a biliární).
Systém pro kontrolu polohy pacienta a biometrické ověření pacienta
Dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks systému pro kontrolu polohy pacienta (povrchu těla) bez použití ionizujícího záření plně kompatibilní s verifikačním systémem zadavatele (ARIA, výrobce Varian Medical System) a lineárním urychlovačem v ozařovně LU1 (TrueBeam, výrobce Varian Medical System) a 3 ks systému pro biometrické ověření pacienta ...
Kardiostimulátor bezelektrodový Micra AV
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky fyziologických typů bezelektrodového kardiostimulátoru s detekcí síňové aktivity a možností VDD stimulace.
Stabilizátory pro operace srdce bez mimotělního oběhu II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stabilizátorů cév na tlukoucím srdci včetně sady hadiček ke stabilizátoru, nádržky ke stabilizátoru, páru standardních čepelí/lopat k retraktoru „se systémem pro zachycením stehů“.
Stentgrafty vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentgraftů vaskulárních.
Zdrojové napájecí jednotky - odstranění závad z BTK, budovy A, M3
Předmětem veřejné zakázky je provedení oprav dle pokynů výrobce nebo výrobcem autorizovanou osobou u zdrojových napájecích jednotek, a odstranění závad z pravidelných prohlídek PBTK. Jedná se o ZNJ umístěné v budovách A, M3 Fakultní nemocnice Olomouc.