Diagnostika HOK III. 2019
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro laboratoře Hemato-onkologické kliniky.
EKG II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje EKG pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Oxymetry
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 12 ks oxymetrů pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Diagnostika OKB V. 2019
Diagnostika OKB V. 2019
Diagnostika MIKRO I. 2019
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro Ústav mikrobiologie.
Ohřívací jednotka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks ohřívacích jednotek pro operační sály a 2 ks ohřívacích jednotek pro jednotku intermediální péče pro Porodnickou – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Analyzátor otoakustických emisí II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks analyzátoru otoakustických emisí pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Stoly operační II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks operačních stolů pro Porodnicko-gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Dilatační balónkové katétry vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dilatačních balónkových katétrů vaskulárních.
Monitorovací systém vitálních funkcí FNOL
Předmětem veřejné zakázky je modernizace, obnova a doplnění monitorovacího systému vitálních funkcí pro dospávací halu Kliniky anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, Oddělení intenzivní péče chirurgických oborů a expektační lůžka Oddělení urgentního příjmu Fakultní nemocnice Olomouc, které je koncipováno systémem zaměnitelných monitorů ...
Servis RTG přístrojů Philips
Předmětem veřejné zakázky je modernizace stávajícího přístroje Philips Allura Xper FD 20 (výr. číslo 722012426) a uzavření Full servisní smlouvy na tento přístroj a funkční části systému na dobu 5 let a zajištění pozáručních servisních služeb pro RTG přístroje Philips ve vlastnictví Fakultní nemocnice Olomouc.
VRV chlazení - budova D1 - 6. - 8. NP
Předmětem zakázky je dodání a instalace chladících jednotek v budově D1 v 6.-8.NP, včetně elektrického napájení, kovové konstrukce na střeše budovy pro umístění venkovních jednotek a instalaci venkovních jednotek.
Mechanické zařízení k extrakci trombů/embolů při ICMP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mechanických zařízení k extrakci trombů/embolů při ICMP.
Dodávka 2 ks RTG digitálních skiagrafických přístrojů
Předmětem zakázky je dodání a instalace 2 ks nových nerepasovaných přístrojů nejvyšší kvalitativní a výkonnostní třídy pro plně digitální skiagrafická RTG pracoviště na principu přímé digitalizace obrazu s plně automatizovanými pohyby stropního stativu pro RTG zářič. Podrobnosti jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Stenty vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentů vaskulárních
Stentgrafty vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentgrafty vaskulární
Ikterometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks přístroje - ikterometr pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Monitor pro měření hemodynamiky II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks přístroje „monitor pro měření hemodynamiky“ pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Transientní elastograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1ks transientního elastografu včetně příslušenství pro II. Interní kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Rozmrazovač krevní plazmy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks přístroje rozmrazovač krevní plazmy pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Ventilační a resuscitační technika - přístroj pro podporu dýchání
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks přístroje pro podporu dýchání pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Přístroj pro řízenou hypotermii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro řízenou hypotermii
Poskytování servisních služeb u přístrojů GE Datex - Ohmeda
Předmětem veřejné zakázky je zajištění pozáručních servisních služeb pro anesteziologické přístroje, monitory, inkubátory, oxymetry, defibrilátory, monitorovací systémy včetně příslušenství firmy GE Datex – Ohmeda ve vlastnictví Fakultní nemocnice Olomouc.
EEG
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje EEG pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc
Instrumentária
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro laparoskopickou operativu (4 ks souprav), instrumentária pro hysteroskopickou operativu (2 ks souprav) a instrumentária pro laparoskopickou operativu - videoendoskop (2 ks souprav) pro Porodnickou – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.