Stenty biliární metalické samoexpadibilní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky metalických stentů pro biliární drenáž žlučových cest.
Angiografický komplet pro intervenční radiologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízením instalace, uvedení do provozu, provedení přejímací zkoušky, provedení dalších zkoušek, měření, revize, dodání žádané dokumentace (projekty, mapy, transportní trasy, studie atd.), provedení bezpečnostního a aplikačního zaškolení personálu 1 ks angiografického systému pro intervenční radiologii včetně ...
VN Olomouc - zdravotnická technika pro ambulantní a lůžková oddělení - nákup, Infuzní soupravy
Jedná se o nákup 24 ks infuzních souprav, každá souprava obsahuje 1x dokovací stanici, 3x lineární dávkovač a 1x volumetrickou pumpu.
Materiál spotřební k harmonickému skalpelu - doplnění sortimentu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k harmonickému skalpelu.
Rektoskopy pro Nemocnici AGEL Jeseník
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks Dětského rektoskopu a 4 ks Dospělého rektoskopu
Ultrasonografický přístroj
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks Ultrasonografického přístroje.
Vrtací a pilový systém pro orální chirurgii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu systému kostní vrtačky a pily s příslušenstvím na pracoviště operačních sálů Kliniky ústní, čelistní a obličejové chirurgie Fakultní nemocnice Olomouc.
Operační mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu operačního mikroskopu s integrovaným kamerovým systémem pro kliniku otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku Fakultní nemocnice Olomouc, včetně provedení zaškolení personálu a připojení do PACS FN Olomouc.
Krevní vaky a automat pro zpracování plné krve
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky krevních vaků a současně bezplatná výpůjčka 3 ks automatů pro zpracování plné krve
Plánovací systém pro brachyterapii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu fixní licence plánovacího systému pro brachyterapii včetně hardware/PC a zaškolení personálu včetně poskytování záručního a pozáručního servisu po dobu předpokládané životnosti přístroje, kterou zadavatel stanovil v délce 4 roky.
Sety pro bezpečné podávání cytostatik k infuzním pumpám
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k uzavřenému bezpečnostnímu systému pro podávání cytostatik, a zároveň výpůjčka min. 130ks infuzních pump po celou dobu platnosti smlouvy na dodávky spotřebního materiálu
Katetrizační systém ke katetrizační korekci mitrální regurgitace - Systém MitraClip kit
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačních systémů ke katetrizační korekci mitrální regurgitace - Systém MitraClip kit.
VN Olomouc - zdravotnická technika pro ambulantní a lůžková oddělení - nákup
Předmětem je dodávka zdravotnických přístrojů pro oddělení chirurgie, NIP A, ARO, interny a rehabilitace VN Olomouc. Veřejnou zakázku, která je zadávána v nadlimitním režimu, zadavatel rozdělil ve smyslu § 35 a § 101 zákona na 4 logické části.
Lůžka nemocniční
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 21 ks nemocničních lůžek a 27 pacientských stolků k lůžku
Rekonstrukce operačních sálů, dodávka stropních stativů a operačních světel do Nemocnice AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést rekonstrukci operačních sálů vč. dodávky, instalace a uvedení do provozu požadovaných zdravotnických prostředků pevně spojených s konstrukci budovy.
Artroskopická věž pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks artroskopické věže pro Nemocnici AGEL Prostějov.
CLR - 4 ks motomed
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu soubor 4 ks přístrojů pro svalovou stimulaci - motomedů.
FN Olomouc - Elektrofyziologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ablačních a diagnostických katetrů, zavaděčů a transseptálních jehel.
Speciální zdravotnický nábytek pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku a instalaci souboru nábytku pro vybavení operačních sálů spolufinancovaného z Integrovaného regionálního operačního programu v rámci projektu CZ.06.2.56/0.0/0.0/16_043/0001586 Přístrojová obměna a modernizace operačních sálů a lůžkového fondu oborů ...
Ultrazvukové přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu ultrazvukových přístrojů, kdy 1 ks je pro Ortopedickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc a 1 ks pro 3. Interní kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Operační stůl systémový pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks systémového operačního stolu pro Nemocnici AGEL Přerov.
Hadičky spojovací pro infuzní terapii
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky hadiček spojovacích pro infuzní terapii.
FN Olomouc - Neurostimulační systémy II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních neurostimulančích systémů k lečbě Hlubokou Mozkovou Stimulací (DBS) a k léčbě bolestivých stavů.
Okludery určené ke katetrizačnímu uzávěru ouška levé síně
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačních implantabilních samoexpandibilních dvoudiskových okluderů k uzávěru ouška levé síně (LAA), včetně zaváděcího instrumentária k provedení výkonu. Součást dodávky jako kompletní instrumentárium k provedení výkonu, k uzávěru ouška levé síně je okluder a zaváděcí katetr (zavaděč).
Okludery určené ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačních implantabilních samoexpandibilních dvoudiskových okluderů k uzávěru defektu septa síní (ASD) včetně instrumentária k provedení výkonu, a katetrizačních implantabilních samoexpandibilních dvoudiskových okluderů k uzávěru patentního (otevřeného) foramen ovale (PFO) včetně instrumentária ...