2 ks operační stůl mobilní pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks mobilních operačních stolů pro Nemocnici AGEL Přerov.
FZV/UPOL - Dodávka plicního ventilátoru III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu plicního ventilátoru. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také předvedení systému, zaškolení ...
Spotřební materiál pro elektroanatomický 3D mapovací systém - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ablačních a diagnostických katétrů.
FN Olomouc - Totální endoprotézy kyčelního a kolenního kloubu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů pro totální náhrady kyčelního a kolenního kloubu.
Materiál spotřební k harmonickému skalpelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k harmonickému skalpelu.
FZV/UPOL - Prstový pletysmograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka prstového pletysmografu pro praktickou výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
Mimotělní oběh
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení, dodání, instalace a uvedení do provozu 2 kusů modulárního transportního perfuzního systému pro řízení a monitoraci mimotělní krevní cirkulace během kardiopulmonální perfuze na Kardiochirurgické klinice Fakultní nemocnice Olomouc.
Aspirační katétry intrakraniální k aspirační trombektomii tepen mozkového povodí II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky aspiračních katétrů určených k aspirační trombektomii tepen mozkového povodí, včetně krčního úseku karotických tepen.
Endoskop pro spondylochirurgické operace
Předmětem plnění veřejné zakázky je Dodávka, instalace a uvedení do provozu systému pro provádění spinálních výkonů pod plně endoskopickou kontrolou pro Neurochirurgickou kliniku.
Speciální zdravotnický nábytek pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku a instalaci souboru nábytku pro vybavení operačních sálů spolufinancovaného z Integrovaného regionálního operačního programu v rámci projektu CZ.06.2.56/0.0/0.0/16_043/0001584 Přístrojová obměna a modernizace operačních sálů a lůžkového fondu oborů ...
Implantabilní kardiovertery-defibrilátory pro komplexní management pacientů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních kardioverterů-defibrilátorů.
Počítačová tomografie
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení, dodání, instalace a uvedení do provozu 2 kusů počítačového tomografu včetně příslušenství, akviziční stanice, dvou diagnostických stanic a multimodalitního serverového portálu pro Radiologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
Kardiostimulátory pro pacienty po extrakci pro závažné infekční komplikace výkonu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů.
Modernizace RTG pracoviště v Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace 2 ks nových nerepasovaných přístrojů vysoké kvalitativní a výkonnostní třídy pro plně digitální skiagrafická RTG pracoviště na principu přímé digitalizace obrazu s plně automatizovanými pohyby stropního stativu pro RTG zářič a dodávka a instalace 1 ks nového přístroje mamograf včetně ...
FN Olomouc - Intervenční kardiologie II.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálních zdravotnických prostředků určených pro intervenční kardiologii a k nim náležící doplňkový materiál potřebný při léčbě pacientů s onemocněním srdce.
Operační jednotka včetně 3D zobrazovacího systému a materiál spotřební chir. předního a zadního segmentu oka
Předmětem veřejné zakázky je výpůjčka operační jednotky včetně 3D zobrazovacího sytému pro chirurgii předního a zadního segmentu oka a průběžné dodávky spotřebního materiálu pro chirurgii předního a zadního segmentu oka.
FZV/UPOL - Dodávka plicního ventilátoru II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu plicního ventilátoru. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také předvedení systému, zaškolení ...
CLR- Posilovací rehabilitační cvičební stroje
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu soubor posilovacích rehabilitačních cvičebních strojů (cvičební stroj pro tah/zdvih pro horní končetiny, cvičební stroj pro horní část trupu na bázi stlačeného vzduchu, cvičební stroj pro addukci/abdukci dolních končetin, cvičební ...
CLR- 12 ks elektrického chodítka
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu soubor 12 přístrojů pro svalovou stimulaci / elektrických chodítek.
Aspirační katétry intrakraniální k aspirační trombektomii tepen mozkového povodí
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky aspiračních katétrů určených k aspirační trombektomii tepen mozkového povodí, včetně krčního úseku karotických tepen.
Rekonstrukce operačních sálů a dodávka stropních stativů do nemocnice Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést rekonstrukci operačních sálů vč. dodávky, instalace a uvedení do provozu požadovaných zdravotnických prostředků pevně spojených s konstrukci budovy.
Ohřev pacienta
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks přístroje pro ohřev pacienta.
5 ks anesteziologický přístroj pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 5 ks anesteziologický přístrojů pro Nemocnici AGEL Prostějov.
6 ks anesteziologický přístroj pro Nemocnici Přerov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks anesteziologických přístrojů pro Nemocnici AGEL Přerov.
Parní sterilizátor
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks přístroje Parní sterilizátor.