Systém pro kontrolu polohy pacienta a biometrické ověření pacienta
Dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks systému pro kontrolu polohy pacienta (povrchu těla) bez použití ionizujícího záření plně kompatibilní s verifikačním systémem zadavatele (ARIA, výrobce Varian Medical System) a lineárním urychlovačem v ozařovně LU1 (TrueBeam, výrobce Varian Medical System) a 3 ks systému pro biometrické ověření pacienta ...
Kardiostimulátor bezelektrodový Micra AV
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky fyziologických typů bezelektrodového kardiostimulátoru s detekcí síňové aktivity a možností VDD stimulace.
Stabilizátory pro operace srdce bez mimotělního oběhu II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stabilizátorů cév na tlukoucím srdci včetně sady hadiček ke stabilizátoru, nádržky ke stabilizátoru, páru standardních čepelí/lopat k retraktoru „se systémem pro zachycením stehů“.
Stentgrafty vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentgraftů vaskulárních.
2 ks souprav chirurgických akumulátorových vrtaček pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 souprav chirurgických akumulátorových vrtaček pro Nemocnici AGEL Prostějov.
Zdrojové napájecí jednotky - odstranění závad z BTK, budovy A, M3
Předmětem veřejné zakázky je provedení oprav dle pokynů výrobce nebo výrobcem autorizovanou osobou u zdrojových napájecích jednotek, a odstranění závad z pravidelných prohlídek PBTK. Jedná se o ZNJ umístěné v budovách A, M3 Fakultní nemocnice Olomouc.
Angiografické systémy s příslušenstvím a stavebními úpravami
Předmětem veřejné zakázky je obnova 2 kardioangiografických systémů včetně hardwarového a softwarového příslušenství, dalších pro provoz nutných komponent a modulů a dále realizace nutných stavebních úprav pro instalaci systémů na I. Interní kliniku - kardiologickou FN Olomouc.
Chemodezinfektor videobronchoskopů II
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1ks prokládacího chemodezinfektoru videobronchoskopů pro Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy Fakultní nemocnice Olomouc.
Dodávka ultrazvukových přístrojů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu ultrazvukových přístrojů pro diagnostiku a/nebo intervence pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka monitoringu vitálních funkcí
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu monitorů vitálních funkcí pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka plicních ventilátorů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu plicních ventilátorů pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka EKG přístrojů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu EKG přístrojů pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Ultrarychlé multifunkční PCR POCT - MEX grant 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu ultrarychlého multifunkčního PCR POCT včetně příslušenství, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení zaškolení personálu, pro Ústav imunologie ve Fakultní nemocnici Olomouc.
2 ks resuscitačních lůžek a 3 ks transportní lehátko pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči a 3 ks transportního lehátka pro Nemocnici AGEL Prostějov.
FZV/UPOL - Ultrazvukový měřič osteoporózy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu ultrazvukového přístroje pro měření osteoporózy pro praktickou výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
CLR-Kryoterapeutický přístroj
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks přístroje pro lokální kryoterapii spolufinancovaného z Integrovaného regionálního operačního programu v rámci projektu CZ.06.2.56/0.0/0.0/16_043/0001585 Přístrojová obměna a modernizace na oddělení Centra léčebné ...
VN Olomouc - zdravotnická technika intenzivních oborů, ORL a RDG - nákup
Dodávka zdravotnické techniky - popis v jednotlivých částech 1. Monitorovací zdravotnická technika 2. ORL vyšetřovací jednotky 3. RTG technika
Kardiostimulátor BIV ENITRA 8 HF-T-HIS včetně elektrod a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky Přístrojového balíčku včetně elektrod a příslušenství pro podporu implantace stimulační elektrody do oblasti Hisova svazku. Balíček bude kromě přístroje pro srdeční resynchronizace a 3 ks elektrod obsahovat také možnost volby z širokého portfolia zavaděčů s různými délkami a zakřiveními pro použití u ...
6 ks resuscitačních lůžek a 7 ks transportních lehátek pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči a 7 ks transportních lehátek pro Nemocnici AGEL Přerov. Zadavatel umožňuje podat nabídku v libovolné kombinaci, a to na všechny částí VZ nebo jen na jednu část VZ.
LF/ÚMTM -  PET/MRI/CT pro malá laboratorní zvířata
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zobrazovacího zařízení PET/MRI/CT určeného pro malá laboratorní zvířata. Zobrazovací zařízení musí být založeno na kombinaci funkčního (reprezentované pozitronovou emisní tomografií (PET)) a anatomického (reprezentované magnetickou rezonancí (MRI) a výpočetní tomografií (CT)) zobrazování určeného pro ...
Spotřební materiál pro elektroanatomický 3D mapovací systém - sdružený nákup II.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických katétrů s proměnným zakřivením pro mapování s vysokým rozlišením - 22-polární pro mapování komplexních arytmií.
CLR- 5 ks závěsný systém pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu soubor 5 ks závěsných systémů pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů.
Dodávka digitálních RTG přístrojů s C ramenem
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1ks digitálního RTG přístroje s C ramenem s možností DSA s vyšetřovacím stolem a 1ks digitálního RTG přístroje s C ramenem s možností DSA pro Nemocnici Agel Přerov včetně následného servisu po dobu 8 let ode dne uplynutí záruky. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Komplexní náhrada ramenního kloubu s možností konverze
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky uceleného systému náhrad ramenního kloubu - Komplexní náhrada ramenního kloubu s možností konverze, včetně cementu s vakuovým mícháním a aplikační pistolí. Součástí předmětu plnění bude výpůjčka jednoduchého instrumentária pro operativu nabízeného systému náhrad ramenního kloubu.
Dodávka 2 ks multidetektorové CT, upgrade HW a SW pro low-dose CT kardio zobrazování s EKG synchronizací
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných 2 ks multidetektorových CT pro nemocnice AGEL Prostějov a Šternberk, a následného servisu po dobu 8 let ode dne uplynutí záruky. Dále upgrade vybavení CT přístroje SOMATOM Perspective (výrobce Siemens) o HW a SW pro ...