Simulátor intervenční kardiologie pro LF UP v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu simulátoru intervenční kardiologie, pro potřeby projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným ...
Nástroje chirurgické pro kliniky FNOL
Předmětem veřejné zakázky je jednorázová dodávka nástrojů chirurgických pro kliniky Fakultní nemocnice Olomouc
CLR - závěsný systém pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů 5 ks
Předmětem této veřejné zakázky ( je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 5 ks závěsného systému pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů .
CLR- Motodlaha programovatelná pro ruku a zápěstí
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks programovatelné motodlahy pro ruku a zápěstí.
Elektroforéza proteinů OKB 2020 včetně výpůjčky analyzátorů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, spotřebního, provozního a veškerého dalšího materiálu pro elektroforézu proteinů a současně výpůjčka analyzátorů, která je platná po dobu platnosti smlouvy o dodávkách diagnostik, spotřebního, provozního a veškerého dalšího materiálu pro elektroforézu proteinů
CLR - Soubor přístrojů pro pohybovou rehabilitaci
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu soubor přístrojů pro pohybovou rehabilitaci.
CLR- elektro a ultrazvuková terapie
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného souboru přístrojů pro elektroterapii a ultrazvukovou terapii.
CLR- Soubor přístrojů pro svalovou stimulaci
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu soubor přístrojů pro svalovou stimulaci (tj. bezdrátová svalová stimulace a přístroj pro neurosvalovou terapii se zpětnou vazbou).
Výměna lůžkových ramp-budova D1, 3.NP,7.NP a 8.NP
Předmětem veřejné zakázky je provedení výměny lůžkových ramp, které spočívá v odpojení stávajících lůžkových ramp od medicinálních plynů, elektroinstalace, slaboproudu a demontáži stávajících lůžkových ramp.
Artroskopická věž pro Nemocnici Prostějov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks artroskopické věže pro Nemocnici AGEL Prostějov.
FN Olomouc - Neurostimulační systémy
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních neurostimulančích systémů k lečbě Hlubokou Mozkovou Stimulací (DBS) a k léčbě bolestivých stavů.
2 ks laparoskopická věž pro Nemocnici Prostějov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks laparoskopických věží pro Nemocnici Prostějov.
FZV/UPOL - Dodávka defibrilátoru s monitorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu defibrilátoru s monitorem pro výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
FZV/UPOL - Dodávka plicního ventilátoru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu plicního ventilátoru. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také předvedení systému, zaškolení ...
Operační světlo
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku.
CLR- 5 ks závěsný systém pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů
Předmětem této veřejné zakázky ( je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 5 ks závěsného systému pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů
CLR- Vysokofrekvenční elektromagnetický přístroj pro pánevní dno
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu vysokofrekvenční elektromagnetický přístroj pro pánevní dno.
FZV/UPOL - Dodávka mobilního spirometrického systému II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů mobilních spirometrických systémů pro vyšetření funkčních vlastností plic. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
FZV/UPOL - Přístroje pro tělesnou diagnostiku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje pro bioimpedanční analýzu lidského těla a přístroje pro diagnostiku autonomní neuropatie, pro potřeby výuky studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. ...
Spinální implantáty
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spinálních implantátů
Pneumatický turniket pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této části veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks pneumatického turniketu pro Nemocnici AGEL Prostějov.
Ohřev pacienta 4x pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 4 ks ohřevu pacienta pro Nemocnici AGEL Přerov.
FN Olomouc-Srdeční chlopně a anuloplastické prstence
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou průběžné dodávky biologických srdečních chlopní a anuloplastických prstenců potřebných k léčbě pacientů, a to dle minimálních technických podmínek stanovených v příloze č.4 této zadávací dokumentace.
Ohřev pacienta 3x pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 3 ks ohřevu pacienta pro Nemocnici AGEL Prostějov.
3T Magnetická rezonance
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení, dodání, instalace a uvedení do provozu přístroje pro vyšetřování pomocí jevu magnetické rezonance se silou magnetického pole 3T (3T MRI) včetně akviziční stanice, dvou diagnostických stanic a multimodalitního serverového portálu pro Radiologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc