Poptávám lékařské vybavení
Dobrý den, ráda bych se informovala na cenu přístroje QuikRead Go CRP. Děkuji. Dětská praxe s.r.o.
SZM - sety s oxygenátorem pro ECMO vč. příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálů -setů s oxygenátorem pro ECMO pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny FN Ostrava.
Mobiliář pro pacientské boxy ORIM1 a ORIM2 speciální vozíky s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka speciálních vozíků s příslušenstvím pro Kliniku anesteziologie a resuscitační medicíny. Předmětem plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným systémům a dodávka spotřebního materiálu.
Modernizace pracovišť v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj - Centrální monitoring
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021), nepoužitých přístrojů: - Monitory životních funkcí: Centrála + monitory (1+7 ARO) - Monitory životních funkcí: Centrála + monitory 1+6 ortopedická JIP) pro potřeby pracoviště zadavatele.
Zdravotní technika pro resuscitační/intenzivní péči a anestezii pro LF OU II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotní techniky pro resuscitační/intenzivní péči a anestezii pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu OP VVV Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadované techniky včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v ...
Stíněný box pro práci s radiofarmaky
Pořízení 1 ks -Stíněný box pro práci s radiofarmaky, poskytování pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5-ti let.
Dodávka vrtací soupravy včetně pozáručního servisu a spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vrtací soupravy včetně příslušenství, záruční servis včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a uzavření smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu. Nabízená souprava musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2 ZD.
Dodávka ultrazvukových přístrojů pro internu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis nových, nepoužitých ultrazvuků pro internu.
Dodávka ultrazvukových přístrojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis 3 ks nových, nepoužitých ultrazvuků.
Dodávka modelů pro stomatologii pro LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka modelů pro stomatologii pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity. Výčet požadovaného plnění včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka stacionární digitální skiagrafie vč. případných stavebních úprav
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a 8letý pozáruční servis nového, nepoužitého a nerepasovaného digitálního skiagrafického přístroje.
Dodávka a instalace ultrazvukového přístroje  pro urologii včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zdravotnického přístroje včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízený přístroj musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci - příloha č. 2 ZD.
Pořízení simulátorů - výcvikových figurín v rámci projektu Vzdělávání a nácvik proti covidu
Předmětem veřejné zakázky je pořízení specializované techniky určené k nácviku péče o pacienty pro organizaci Zdravotnická záchranná služba Moravskoslezského kraje, příspěvková organizace (dále jen „ZZS MSK“), za účelem posílení její odolnosti, vybavenosti a připravenosti reagovat na dopady krize související s pandemií COVID-19. Konkrétně se jedná ...
Gynekologické ultrazvukové přístroje
Ultrazvukový přístroj střední třídy 1 ks Ultrazvukový přístroj nejvyšší třídy 1 ks
Dodávka přístrojů pro endoskopické pracoviště včetně pozáručního servisu na dobu 4 let
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro endoskopické pracoviště, doprava do místa určení, montáž, instalace a zprovoznění zdravotnického přístroje.
Přenosné bifázické defibrilátory
- 1. část VZ: dodávka 3 ks nových přenosných bifázických defibrilátorů s monitorací EKG, včetně příslušenství a vybavení nutného pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz (to znamená např. veškerá kabeláž nebo hadice pro propojení jednotlivých částí dodávky, napájecí a datové kabely atd.); - 2. část VZ: dodávka 1 ks nového ...
Dodávka lékařského nábytku pro LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lékařského nábytku pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci OP VVV s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/00 13366. Výčet požadovaného plnění včetně specifikace a množství je uveden v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka CT vč. následného servisu
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku CT skeneru v sídle zadavatele (tj. oddělení radiodiagnostiky v I. nadzemním podlaží v budově /pavilonu F), a následného full servisu po dobu 8 let ode dne uplynutí záruky.
Dodávka a instalace endoskopické zdravotnické techniky včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů, záruční servis včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a dodávky spotřebního materiálu (1.část). Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha č. 2 ZD.
FN Ostrava - Elektrická impedanční tomografie plic s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového systému elektrické impedanční tomografie plic s příslušenstvím (dále jen "ZT"), poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let k dodané ZT a průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu (dále jen "SZM"). Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací ...
Defibrilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks defibrilátorů pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (ORIM a Centrum pro léčbu bolesti). Předmětem plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným defibrilátorům a dodávka spotřebního materiálů. Blíže viz Zadávací dokumentace. Tato zakázka je ...
Světla nad lůžko k malým operačním intervencím ORIM 3,4-vyšetřovací LED
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 10 kusů vyšetřovacích LED světel nad lůžka s příslušenstvím včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez ND po dobu 5 let.
Dodávka zdravotnického vybavení pro LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu OP VVV Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadované techniky včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Modernizace přístrojového vybavení pracovišť Nemocnice s poliklinikou Havířov, p.o. II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021) nepoužitých přístrojů: Ultrazvukový přístroj RDG - 2 ks; Ultrazvukový přístroj peroperační - COS - 1 ks; Monitorovací systém životních funkcí INTERNA - 20 ks telemetrů, 1 ks centrála; Monitorovací systém životních funkcí MOJIP - 10 ks modulárních monitorů, 1 ks ...
Modernizace přístrojového vybavení pracovišť Nemocnice s poliklinikou Havířov, p.o. III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021) nepoužitých přístrojů: CT - RDG - 1 ks; Kostní denzitometr - INTERNA - 1 ks; Videomanagement operačních sálů - COS - pro 8 sálů - 1 ks;