Modernizace pracovišť v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj - Operativa III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021,2022), nepoužitých přístrojů: Operační stůl traumatologický (1ks), Mrazák na kosti (1ks).
Dodávka Iridiového zdroje Ir-192
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, výměna, uvedení do provozuschopného stavu Iridiového zdroje Ir-192 v brachyterapeutickém přístroji microSelectron HD na pracovišti Fakultní nemocnice Ostrava - Klinika onkologická, provedení zkoušky dlouhodobé stability (ZDS), vč. zpětného odvozu vyzářeného zdroje zpět k výrobci. Výměna zdroje proběhne ...
Dodávka plicních ventilátorů včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace plicních ventilátorů včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2 ZD. Veřejná zakázka není rozdělena na části.
Okludery určené ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní a otevřeného (patentního) foramen ovale
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - okluderů určených ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní a otevřeného (patentního) foramen ovale, včetně instrumentária k provedení výkonu.
Chlazení a ohřev pacienta
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka chlazení a ohřevu pacienta pro Neurochirurgickou kliniku, JIP a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let.
Dodávka instrumentária pro LF OU 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného instrumentálního vybavení včetně technické specifikace a ...
Dodávka modelů, simulátorů a trenažérů pro LF OSU II
Předmětem veřejné zakázky je dodání modelů, simulátorů a trenažérů pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadované techniky včetně technické specifikace a požadovaného ...
Nemydriatická ultra-širokoúhlá sítnicová kamera s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 systému nemydriatické ultra-širokoúhlé sítnicové kamery s příslušenstvím pro Oční kliniku. , včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Defibrilátor automatický externí II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových 3 ks defibrilátorů automatických externích, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
RTG kabina
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení RTG kabiny mobilním rentgenovým detektorem určený k intraoperační radiografii tkání, včetně příslušenství a vybavení nutného pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz pro Chirurgickou kliniku FN Ostrava. Součástí předmětu plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních ...
2 ks mobilní operační stůl pro bariatriky
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku v sídle zadavatele.
Vybavení pro ORL ambulance včetně pozáručního servisu a spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových zdravotnických přístrojů včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci - Příloha č. 1 Zadávací dokumentace. ...
Pořízení simulátoru mimořádných událostí II
Předmětem veřejné zakázky je pořízení specializované techniky určené k nácviku péče o pacienty pro organizaci Zdravotnická záchrannou služba Moravskoslezského kraje, p. o., za účelem posílení její odolnosti, vybavenosti a připravenosti reagovat na dopady krize související s pandemií COVID-19. Pro podporu poskytování přednemocniční neodkladné péče ...
Činidla a spotřební materiál pro elektroforetickou separaci proteinů v séru a moči
Předmětem plnění jsou průběžné a opakované dodávky činidel a spotřebního materiálu pro elektroforetickou separaci proteinů v séru a moči s následnou imunofixací v séru a moči a izoelektrickou fokusaci bílkovin séra a likvoru s následnou imunofixací spojené s výpůjčkou 2 potřebných zařízení s UPS.
Speciální vozíky s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových “Odběrových vozíků vč. příslušenství“ a 3 ks nových „Převazových vozíků s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT a dodávek spotřebního zdravotnického materiálu. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Dodávka lékařského nábytku a specifického mobiliáře pro LF OU III
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku lékařského nábytku a specifického mobiliáře pro LF OU III pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/ 0013366.
Fluidní lůžko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 systémů Fluidních lůžek s příslušenstvím pro oddělení popáleninové medicíny a rekonstrukční chirurgie, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT a dodávek spotřebního zdravotnického materiálu. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Laser pro pokročilou léčbu laryngotracheálních patologií
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laseru (včetně příslušenství) pro pokročilou léčbu laryngotracheálních patologií, pro Kliniku otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku FN Ostrava.
Modernizace Nemocnice Třinec II. Etapa, II. Část, Dodávka magnetické rezonance
Dodávka a instalace nové magnetické rezonance včetně příslušenství nutného pro její bezchybný provoz (zadavatel nepřipouští možnost dodávky repasovaného přístroje), činnosti spojené s uvedením zařízení do provozu dle platné legislativy včetně veškerých stavebních úprav nutných k instalaci a uvedení magnetické rezonance do provozu dále pak, ...
Vybavení stomatologické ordinace
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka souboru zdravotnické techniky pro odbornou stomatologickou zdravotní péči Kliniky ústní, čelistní a obličejové chirurgie FN Ostrava.
Dodávka RTG přístroje s C ramenem
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks RTG přístroje s C ramenem pro Nemocnici AGEL Nový Jičín včetně plného servisu po ukončení záruky na dobu 8 let. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Soubor vybavení pro rehabilitaci s nosností min. 150/200 kg
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka souborů vybavení pro rehabilitaci a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů podobu 5 let. Více viz. jednotlivé části a ZD
Plazmový sterilizátor dvoudvéřový, prokládací systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 systému plazmového sterilizátoru dvoudvéřového, prokládacího systému včetně cyklu pro nástroje robotického operačního systému Da Vinci, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění jsou průběžné dodávky spotřebního ...
Dodávka sond pro urologický ultrazvukový přístroj
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele pro uzavření smlouvy na dodávku nových zdravotnických prostředků - sond pro urologický ultrazvukový přístroj, a to 1 ks Abdominální sonda typu Curved Array pro vyšetření ledviny, měchýře, retroperitonea, 1 ks Transrektální sonda pro zobrazení prostaty a její biopsii a 1 ks Abdominální sonda typu ...
Kryostat
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks Kryostatu pro Ústav soudního lékařství FNO, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci..