Dodávka lékařského nábytku a specifického mobiliáře pro LF OU II
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku lékařského nábytku a specifického mobiliáře pro LF OU II pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/ 0013366.Veřejná zakázka ...
Dodávka ultrazvukových přístrojů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu ultrazvukových přístrojů pro Nemocnici AGEL Nový Jičín. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Modernizace pracovišť v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj - Endoskopie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021,2022), nepoužitých přístrojů: Videoduodendoskop (1 ks), Videokolonoskopická věž (1 ks), Dezinfektor pro endoskopy (1 ks), Videogastroskop (1 ks).
Dodávka monitorů vitálních funkcí
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu monitorů vitálních funkcí pro Nemocnici AGEL Nový Jičín. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Doplnění monitorovacího systému pro ARO včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů, záruční servis včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci.
Dodávka modelů, simulátorů a trenažérů pro LF OSU
Předmětem veřejné zakázky je dodání modelů, simulátorů a trenažérů pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadované techniky včetně technické specifikace a požadovaného ...
Obnova amortizovaných systémů
předmětem plnění je dodávka zdravotnické technologie, která je blíže specifikována u jednotlivých částí, předmětem plnění je též poskytování pozáručních servisních služeb bez náhradních díl po dobu 5 let
Dodávka videolaryngoskopu pro ARO včetně pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického přístroje, záruční servis včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a dodávky spotřebního materiálu.
Spotřební materiál pro jednorázovou lipoproteinovou aferézu a reoferézu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního materiálů pro jednorázovou lipoproteinovou aferézu a reoferézu a výpůjčka potřebné zdravotnické techniky.
Dodávka a instalace přístroje pro neinvazivní měření regionální oxymetrie pro oddělení neurologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového přístroje včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy o průběžných dodávkách spotřebního materiálu. Nabízený přístroj musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci.
Agregometrie / tromboelastograf s příslušenstvím a spotřebním materiálem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou nových systémů zdravotnických přístrojů, POCT tromboelastografů s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
FN Ostrava - Lůžka resuscitační s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky pro všechny části VZ je dodávka nových souborů zdravotnické technologie a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.
Dodávka RTG C-rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis nových, nepoužitých 2 ks RTG C-ramen.
Dodávka endoskopického vybavení
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu endoskopického vybavení pro Nemocnici AGEL Nový Jičín. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka simulátorů a přístrojového vybavení pro stomatologii LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátorů a přístrojového vybavení pro stomatologii pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity. Výčet požadovaného plnění včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka a instalace koagulačních přístrojů včetně příslušenství a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha č. 2 ZD.
Dodávka a pozáruční servis po dobu 5 let - Magnetická rezonance
Předmětem veřejné zakázky je: - dodávka a instalace nové magnetické rezonance včetně příslušenství nutného pro bezchybný provoz, činnosti spojené s uvedením zařízení do provozu dle platné legislativy a bezplatná dvouletá záruka - komplexní servisní zabezpečení - poskytování komplexního pozáručního servisního zabezpečení po dobu 5 let v ...
Modernizace pracovišť v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj - RDG přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021,2022), nepoužitých přístrojů: Mobilní RTG (1ks), Skiagrafický přístroj (1ks), Skiaskopicko-skiagrafický přístroj (1ks).
Vybavení pro anestezii do vyšetřovny MR s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového vybavení pro anestezii do vyšetřovny MR do vyšetřovny, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let.
Dodávky spotřebního materiálu pro LF OU - výrobky z plastu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu - výrobků z plastu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity dle aktuálních provozních potřeb zadavatele a všech jeho součástí na dobu do 30.06.2023. Specifikace spotřebního materiálu - výrobků z plastu a jejich předpokládaný množstevní odběr po dobu do 30.06.2023 jsou uvedeny v Příloze ...
Dodávka drobné zdravotnické techniky a dalšího zdravotnického vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drobné zdravotnické techniky a dalšího zdravotnického vybavení pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále OP VVV) Simulační centrum "Cvičná nemocnice“ s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadované techniky včetně technické ...
Modernizace Nemocnice Třinec - I. etapa II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky a vnitřního vybavení - kontejnery na použitý sterilní materiál, úložné prostory a specifický zdravotnický nábytek, mycí a dezinfekční přístroje a vnitřní vybavení centrální sterilizace (dále jen „předmět veřejné zakázky“).
Dodávka monitorovacího systému pro koronární JIP včetně pozáručního servisu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů monitorovacího systému pro koronární JIP včetně pozáručního servisu, dopravu do místa určení, montáž, instalaci a zprovoznění zdravotnického přístroje, instruktáž a pozáruční servis.
Dodávka mobilního skiagrafického přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis nového, nepoužitého mobilního skiagrafického přístroje.
Dodávka endoskopické techniky a přístrojového vybavení pro LF OU 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopické techniky a přístrojového vybavení pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/ 0013366. Výčet požadované techniky včetně technické specifikace a ...