Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče IV
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče - ultrazvuky
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 2 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“), včetně instalace, uvedení dodaných ZP do provozu a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických ...
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče III.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických ...
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče V.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 4 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“), s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Vybavení ONN pro návaznou péči - zdravotnické přístroje a vybavení II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Vybavení ONN pro návaznou péči - EKG přístroje
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (nikoliv repasovaných) 11 ks elektrokardiogramů na vybraná pracoviště Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče II.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 7 části, je dodávka a instalace nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů.
Vybavení ONN pro návaznou péči - Průtokový cytometr II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka průtokového cytometru do Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Imunonefelometrické analýzy proteinů na plně automatickém analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů a kontrolního materiálu potřebného k provádění imunonefelometrických analýz určeného spektra analytů po dobu 4 let. CPV kódy: Diagnostické přístroje 33124100-6 Diagnostika 33694000-1
Rehabilitační přístroje pro fyzikální terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 6ks rehabilitačních přístrojů pro fyzikální terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Kochleární implantáty včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kochleárních implantátů včetně příslušenství pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 2 let formou konsignačního skladu.
Vybavení ONN pro návaznou péči - Defibrilátory
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (nikoliv repasovaných) 11 ks defibrilátorů vyšší třídy a 4 ks defibrilátorů nižší třídy pro vybraná pracoviště Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Zápůjčka bateriového motorizovaného stapleru včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení 2 ks bateriových motorizovaných staplerů pro Oddělení centrálních sálů a sterilizaci Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
Frézy pro neurochirurgii včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je náhrada 2 kusů neurochirurgických fréz, včetně dodávek spotřebního materiálu a zajištění pozáručního servisu, pro Neurochirurgickou kliniku, Fakultní nemocnice Hradec Králové.
Vybavení ONN pro návaznou péči - zdravotnické přístroje a zařízení I
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen "ZP") včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy s cílem vybavení (modernizace a obnovy) gynekologicko - porodnického oddělení a dětského oddělení Oblastní nemocnice Náchod a.s., lokalita Náchod ...
Vybavení endoskopického pracoviště
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen "ZP") včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy s cílem vybavení (modernizace a obnovy) interního oddělení - gastroenterologické ambulance nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických ...
Obměna parních sterilizátorů na pracovišti centrální sterilizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks velkokapacitních prokládacích parních sterilizátorů včetně provedení stavebních a instalačních úprav a následné poskytování záručního a pozáručního servisu.
ORL shaver včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je nákup systému ORL shaveru, včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu, který je určen pro ORL, FN Hradec Králové.
FN Hradec Králové - mobilní skiaskopické RTG přístroje s C ramenem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 mobilních skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu dodaného vybavení na dobu neurčitou a zpětný odběr původních ZP.
Antigravitační trenažér chůze
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks antigravitačního trenažéru chůze do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Robotický systém pro rehabilitaci ruky a prstů
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks robotického systému pro rehabilitaci ruky a prstů do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Vybavení ONN pro návaznou péči RTG systém a C rameno
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 2 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Broumov souborem zdravotnických prostředků ...
Analyzátor moči včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je náhrada 1 kusu stávajícího přístroje pro analýzu moči, včetně zajištění pozáručního full servisu a dodávek spotřebního materiálu, který je určen pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky, FN Hradec Králové.
FAF UK - Modernizace páteřního prvku a prodloužení jeho servisní podpory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka modernizace páteřního prvku a prodloužení jeho servisní podpory pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové
Vybavení ONN pro návaznou péči - COS
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště centrálních operačních sálů Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků ...