Oxygenátor s hadicovým setem včetně setu pro kardioplegii
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky Oxygenátorů s hadicovými sety včetně setu pro kardioplegii pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení onkogynekologického centra FN HK
Předmětem veřejné zakázky je: a) obnova přístrojového vybavení pro vysoce specializovanou péči v onkogynekologickém centru, jehož je Fakultní nemocnice Hradec Králové nositelem. Veřejná zakázka se zaměřuje na obnovu přístrojů uvedených ve standardu vybavení center pro vysoce specializovanou péči v gynekologii. Nahrazované zdravotnické prostředky ...
PCR systémy včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je v části 1 zajištění statimové diagnostiky respiračních virů u imunosuprimovaných pacientů na automatickém systému pro multiplexní PCR (vč. dodání systému a zajištění jeho pozáručního servisu), v části 2 je pak předmětem zajištění detekce a kvantifikace HCV RNA a HBV DNA pomocí SZM požadovaných parametrů včetně ...
Modernizace a obnova přístrojového vybavení onkogynekologického centra FN HK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje k detekci sentinelové uzliny umožňující operatérovi v reálném čase (bez zpoždění obrazu), tj. během operace, detekci a kompletní a bezpečné odstranění mízních uzlin, kontrolu a detekci stavu prokrvení tkání. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění dodávek unikátního spotřebního materiálu a ...
Mimotělní oběh včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázka je náhrada 1 kusu stávajícího přístroje pro mimotělní oběh, včetně zajištění pozáručního full servisu a dodávek unikátního spotřebního materiálu pro dodaný přístroj.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Modely, přístroje a pomůcky pro výuku
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky modelů, přístrojů a pomůcek pro výuku na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové. Předmět plnění příslušné části veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách pro příslušnou část veřejné zakázky (příloha dokumentace výběrového řízení) a ...
Operační stůl pro nemocnici Rychnov nad Kněžnou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnického prostředku – 1 ks operačního stolu včetně příslušenství pro ortopedickou operativu nemocnice Rychnov nad Kněžnou se zajištěním záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáručního servisu po dobu 72 měsíců.
Bronchoskopické vybavení
Předmětem veřejné zakázky je doplnění bronchoskopického vybavení plicní kliniky zadavatele a zároveň obnova endoskopické techniky, která je již morálně zastaralá a je na hraně své fyzické životnosti. Součástí předmětu plnění je také zajištění pozáručního servisu na dodané zboží.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Simulační centrum - Zdravotnické vybavení
Předmětem plnění zakázky je dodávka zdravotnického vybavení do vybraného pracoviště zadavatele, podrobně specifikovaná a vymezená v technické specifikaci, příloha č. 1 zadávací dokumentace a provedená za obchodních podmínek specifikovaných v návrhu kupní smlouvy, příloha č. 2 zadávací dokumentace.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení onkogynekologického centra FN HK
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky anesteziologických přístrojů vč. zajištění pozáručního servisu a dodávek unikátního spotřebního materiálu.
FN Hradec Králové - Upgrade magnetické rezonance
Předmětem veřejné zakázky je upgrade stávající MR 1,5T MAGNETOM Avanto (kterou má zadavatel ve svém vlastnictví) včetně drobných stavebních úprav a full servisu na dobu předpokládané životnosti přístroje (tj. 10let). Zadavatel bude akceptovat i dodávku nové MR, splní-li veškeré požadavky zadavatele stanovené v zadávací dokumentaci.
Hemostatické zavaděče elektrofyziologických katétrů - fixní
Předmětem zadávacího řízení jsou dodávky hemostatických zavaděčů elektrofyziologických katétrů - fixních pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
InoMed – Temperované CO2 inkubátory do 60 litrů objemu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů temperovaných CO2 inkubátorů do 60 litrů objemu pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové.
Chlopenní náhrady
Předmětem zadávacího řízení jsou dodávky Chlopenních náhrad (Aortální a plicnicové homografty) pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
Dodávka diagnostik a výpůjčka přístrojového vybavení pro provádění hematologických vyšetření
- zajištění dodávek diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění hematologických vyšetření krevního obrazu a analýzy krevních nátěrů a provozu nabízených analytických systémů na základě uzavřené Rámcové kupní smlouvy, - bezplatná výpůjčka, instalace a servis analytických systémů dle požadavků této ZD (viz ...
Pořízení a instalace magnetické rezonance včetně stavebních úprav pro Oblastní nemocnici Náchod a.s.
Předmětem veřejné zakázka je: a) Dodávka zobrazovacího systému magnetické rezonance včetně příslušenství, všech činností spojených s uvedením zařízení do provozu a poskytování bezplatného komplexního záručního servisního zabezpečení po dobu 24 měsíců. b) Zajištění a realizace stavebních úprav pracoviště magnetické rezonance včetně mobiliáře dle ...
Modernizace a obnova přístrojového vybavení onkogynekologického centra FN HK – Plasmová koagulace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického prostředku – plasmové koagulace vč. zajištění pozáručního servisu a dodávek unikátního spotřebního materiálu.
FN Hradec Králové – dvě mamografická pracoviště
Předmětem veřejné zakázky je obnova dvou mamografických pracovišť včetně zajištění pozáručního servisu, dodávek spotřebního materiálu a zpětného odběru původního vybavení.
LF HK – FANTOM – Pořízení specializovaného zařízení pro ORL
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení, konkrétně 1 kusu simulátoru výuky otoskopie k rozpoznání různých patologických stavů, postihujících zevní zvukovod a středoušní dutinu, pro studenty Univerzity Karlovy, Lékařské fakulty v Hradci Králové. Zadavatel požaduje dodání nového a dosud nepoužitého předmětu plnění. Podrobné ...
FNKV - Angiografický přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového (nikoliv repasovaného) angiografického přístroje nejvyšší kategorie dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci včetně příloh. Podrobně viz zadávací dokumentace.
Fakoemulsifikační přístroj
Předmětem veřejné zakázky je obnova fakoemulsifikačního přístroje pro přední oční segment. . Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou a zajištění dodávek spotřebního materiálu na dobu neurčitou.
STARSS – Centrální generátor dusíku s kompresorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrálního generátoru dusíku s kompresorem pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy. Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohami č. 2 – Technická specifikace s položkovým rozpočtem.
Zvýšení kvality návazné péče v Oblastní nemocnici Trutnov a. s. - I. část – Mobilní C rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje dle požadavků a podmínek uvedených v zadávací dokumentaci. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
FN Hradec Králové - Obnova angiografického přístroje
Předmětem veřejné zakázky je obnovu morálně a fyzicky zastaralého angiografického přístroje Siemens Axiom (r.v. 2006), který je součástí přístrojového vybavení komplexního kardiovaskulárního centra FN HK vč. zajištění pozáručního full servisu na dobu neurčitou, případných stavebních úprav a zpětného odběru stávajícího ZP.
Monitory životních funkcí včetně 2 ks modulů pro transkutánní měření krevních plynů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 15 ks monitorů životních funkcí a 2 ks modulů EKG s displejem přenosný mezi všemi 15 monitory životních funkcí a 1 ks centrální monitorovací stanice + 1 ks klient a dále 2 ks modulů pro transkutánní měření krevních plynů přenosný mezi všemi 15 monitory životních funkcí, vč. zajištění pozáručního servisu.