Harmonické skalpely pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu dvou kusů harmonických skalpelů pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod ONN. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy o poskytování servisních služeb uzavřené ...
Zápůjčka resterilizovatelného bateriového motorizovaného stapleru
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení 2 ks resterilizovatelných bateriových motorizovaných staplerů, nebo dodávka jednorázových bateriových motorizovaných staplerů dle potřeb zadavetele pro Oddělení centrálních sálů a sterilizaci Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
2 ks rekuperátorů krve včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks rekuperátorů krve, včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu, které jsou určeny pro Oddělení centrálních sálů a sterilizace, FN Hradec Králové.
Přístroj ke zprůchodnění cév na srdci včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup přístroje ke zprůchodnění cév na srdci, včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu, který je určen pro I. Interní kardioangiologickou kliniku, FN Hradec Králové.
Vybavení ONN pro návaznou péči - infuzní technika
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Modernizace a dostavba Oblastní nemocnice Náchod, a.s., I. Etapa - dodávka chladniček na léky
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka chladniček na léky a poskytnutí souvisejících služeb včetně dohodnutých záručních podmínek. Součástí plnění je i doprava zboží do místa plnění, jeho montáž, instalaci na místo určení dle pokynů kupujícího a dále provedení funkčních zkoušek (validace, kalibrace).
Vybavení ONN pro návaznou péči - RTG systém s nepřímou digitalizací II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nového (nikoliv repasovaného) RTG přístroje s nepřímou digitalizací (dále jen „ZP“) včetně montáže, uvedení dodaného ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Broumov zdravotnickým prostředkem přístrojového charakteru.
Přístroj pro posturální vyšetření a terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks přístroje pro posturální vyšetření a terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Termocyklér pro real time PCR včetně BTK a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termocykléru se zaměřením na kvantitativní analýzu a zpracování velkého množství vzorků během epidemie COVID-19 pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky FN Hradec Králové. Součástí předmětu plnění je dále zajištění pozáručního BTK a ostatních činností uvedených, a to po dobu neurčitou.
Kombinované přístroje pro vertikalizaci a mobilizaci
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 3ks kombinovaných přístrojů pro vertikalizaci a mobilizaci do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Transportní a sprchová lehátka a křesla pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace transportních lehátek a křesel pro přepravu pacientů a sprchových lůžek a křesel pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o ...
Vyšetřovací lehátka pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání a instalace vyšetřovacích lehátek a lehátka pro Vojtovu metodu pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o poskytování servisních ...
Lůžka včetně matrací a nočních stolků pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace elektricky polohovatelných lůžek včetně matrací a nočních stolků pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod ONN. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o poskytování ...
Novorozenecká vyhřívaná lůžka fototerapická a resuscitační pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání a instalace novorozeneckých vyhřívaných lůžek včetně pasivních matrací a fototerapických lamp pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. ...
Gynekologická a proktologická vyšetřovací lehátka pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace vyšetřovacích gynekologických lehátek a proktologického lehátka pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod ONN. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o poskytování ...
Obměna izolátorových boxů pro aseptickou přípravu a manipulaci s cytostatiky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění výroby farmaceutických přípravků - především cytostatik, připravovaných v podtlakových aseptických prostorách s laminárním prouděním, s odtahem mimo budovu, s třídou čistoty A dle standardů GMP (laminární proudění) a ISO 5 dle EN 14644. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění případných souvisejících ...
Přístroje pro cílenou radiofrekvenční terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 3ks přístrojů pro cílenou radiofrekvenční terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Cvičební a posilovací rehabilitační stroje a přístroje
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - souboru cvičebních a posilovacích rehabilitačních strojů a přístrojů do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Další kódy CPV:33124110-9 - Diagnostické systémy; 33154000-4 - Přístroje pro mechanoterapii;33155000-1 - Přístroje pro fyzioterapii; 33158400-6 - Jednotka pro mechanickou terapii
Monitorovací systémy vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky monitorovací techniky (monitorů) včetně zajištění pozáručního servisu.
Hemodynamický monitor
Předmětem veřejné zakázka je dodávka 2 ks hemodynamických monitorů, včetně zajištění dodávek spotřebního materiálu pro dodané přístroje, které jsou určeny pro Kardiochirurgickou kliniku a Chirurgickou kliniku FN Hradec Králové.
Parní sterilizátor-autokláv
Předmětem veřejné zakázky je dodávka parního sterilizátoru-autoklávu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Mikroskop s fázovým kontrastem a pro pozorování v temném poli
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mikroskopu s fázovým kontrastem a pro pozorování v temném poli pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Vybavení rehabilitačního pracoviště
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) rehabilitačního pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem ...
Přístroj ultrazvukový diagnostický
Předmětem veřejné zakázky je zajištění ultrasonografické diagnostiky zdravotnickými prostředky se zadavatelem požadovanými vlastnostmi a s odpovídající kvalitou pro klinická pracoviště Fakultní nemocnice Hradec Králové.
LF HK - CORE FACILITIES -  Laboratoř experimentální gastroenterologie
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnických a laboratorních přístrojů a zařízení pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové.