FN Hradec Králové - CT simulátor včetně zajištění jeho pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka CT simulátoru vč. zajištění jeho záručního a pozáručního full servisu, zajištění demontáže a zpětného odběru stávajícího (nahrazovaného) vybavení zadavatele a provedení nezbytných stavebních a případně jiných úprav místa plnění.
Pořízení UZ přístrojů NRK
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
FN Hradec Králové  - dodávka skiaskopického urologického RTG pracoviště
Předmětem veřejné zakázky je dodávka skiaskopického urologického RTG pracoviště, zajištění demontáže a zpětného odběru obnovovaného vybavení, provedení stavebních a dalších úprav místa plnění a zajištění pozáručního full servisu dodaného předmětu plnění.
FN Hradec Králové - dodávka anesteziologických přístrojů včetně zajištění jejich pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je postupná obnova anesteziologického přístrojového vybavení pro vysoce specializovanou anesteziologickou péči na operačních sálech zadavatele, kdy nahrazované zdravotnické prostředky jsou na hraně (či za hranou) své životnosti. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění dodávek unikátního spotřebního materiálu a ...
Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace elektrických polohovacích lůžek dle technické specifikace předložené zadavatelem a poskytnutí souvisejících služeb a dodávek v rámci realizace projektu Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové.
Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace rehabilitačních pomůcek dle technické specifikace předložené zadavatelem a poskytnutí souvisejících služeb a dodávek v rámci realizace projektu Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové.
UVA ozařovač včetně pozáručních činností a dodávky spotřebního materiálu a léčiv
Předmětem veřejné zakázky je nákup UVA ozařovače pro IV. Interní kliniku zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu, dodávek spotřebního materiálu a dodávek léčivých přípravků s obsahem methoxsalenu na dobu neurčitou, pokud je účastník schopen zajistit tyto dodávky.
Mobilní skiaskopické RTG přístroje s c-ramenem pro vybrané kliniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks mobilních skiaskopických RTG přístrojů s c-ramenem včetně příslušenství. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění záručních a pozáručních činností dodaného předmětu plnění a zpětný odběr původního (obnovovaného) zařízení.
FN Hradec Králové - Radiální endosonograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého a nerepasovaného zdravotnického prostředku (radiálního endosonografického přístroje včetně k prováděnému vyšetření speciálně vyvinutého tenkého zaváděcího bronchoskopu a navazujícího zobrazovacího řetězce) včetně napojení dodaného endoskopického obrazového procesoru do systému pro záznam, ...
Pořízení vybavení pro oddělení ARO
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 8 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Rámcová smlouva k zajištění servisu a údržby na přístrojích Olympus
Předmětem veřejné zakázky na služby je zajištění komplexního pozáručního servisu a odborné údržby přístrojů (zdravotnické techniky) Olympus a příslušenství specifikovaných v příloze č. 3 (Seznam přístrojů), která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace a smlouvy (dále jen „přístroj“) dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/745 o ...
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - část 2: Plicní ventilátory lůžkové
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 3 kusy plicních ventilátorů lůžkových včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek. Jedná se o část veřejné zakázky, která je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - část 3: Plicní ventilátory transportní
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 5 kusů plicních ventilátorů transportních včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek. Jedná se o část veřejné zakázky, která je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - část 1: Anesteziologické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy anesteziologických přístrojů včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek. Jedná se o část veřejné zakázky, která je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - část 4: Infúzní technika
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: infúzní technika včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek. Jedná se o část veřejné zakázky, která je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
Dialýza - Spotřební materiál včetně výpůjčky dialyzačních monitorů
Předmětem plnění zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu včetně bezplatné výpůjčky 26 kusů hemodialyzačních přístrojů (monitorů) pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové po dobu osmi let. Kód CPV: 33181200-4 Filtry pro dialýzu 33181100-3 Přístroje pro hemodialýzu 33141000-0 Zdravotnické nechemické spotřební ...
Zajištění servisu, oprav a údržby 1 ks CT přístroje v NRK
Předmětem veřejné zakázky na služby je zajištění komplexní servisní péče, oprav, odborné údržby a preventivních prohlídek 1 ks CT přístroje zn. OPTIMA CT660, spočívající v odborné údržbě zdravotnického prostředku, opravách včetně zajištění dodávek potřebných náhradních dílů a materiálů ze strany účastníka a s tím souvisejících dalších činností, ...
CT systém
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks systému počítačové tomografie (CT) do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Součástí dodávky je rovněž provedení souvisejících stavebních prací včetně vypracování kompletní technologické a stavební projektové dokumentace pro realizaci dodávky a také provádění pozáručního servisu dodaného CT ...
Přístroje pro endoskopii operačních sálů
Předmětem části 1 této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks generátoru elektrochirurgického do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 2 této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks cystoskopu flexibilního a 1ks cystoskopu rigidního do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Pořízení přístrojů pro ARO a JIP
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 4 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Pořízení RTG přístrojů pro ONN II
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Stenty do tepen zásobující mozek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilních stentů do tepen zásobující mozek pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
LF HK - ERDF II - Bed-side ultrazvukové přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů bed-side ultrazvukových přístrojů pro výuku u lůžka pacienta, včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace.
Scanner Microarray včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka scanneru microarray pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Zápůjčka katetrizačního systému, včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je bezplatné zapůjčení radiofrekvenčně-katetrizačního systému včetně servisní podpory a zajištění dodávek spotřebního materiálu pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.