UTB - Rekonstrukce a modernizace objektu U7 - interiérové vybavení - sedací nábytek
Předmětem plnění dodávka kusového nábytku podle dokumentu „Podrobné popisy jednotlivých prvků“, který je součástí zadávací dokumentace, v němž je vymezena zadavatelem požadovaná kvalita jednotlivých prvků. Položkový rozsah dodávky je vymezen v dokumentu „ROZPOČET“.
Kavárna ve Zlínském klubu 204 - interiér
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení, dodání a montáž interiéru kavárny v objektu Zlínského klubu 204. V rámci interiéru je rovněž zahrnuto nové řešení osvětlení, mobiliářové vybavení interiéru a dodání a zabudování části technologie gastroprovozu.
UTB - Fotografická tiskárna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka fotografické tiskárny 44" s plnohodnotnou sadou 12 tonerů pořizovaná pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka SPECT/CT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového SPECT/CT vč. SW, příslušenství a diagnostické stanice. Součástí předmětu je rovněž demontáž, odvoz a likvidace stávajícího přístroje SPECT/CT.
Pořízení fotovoltaického systému pro společnost Levier s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení, instalace a zapojení fotovoltaického systému (FVE) - 60kWp s bateriovým systémem 200 kWp na střeše stávající haly v areálu Levier s.r.o.Předmětem plnění je také před zahájení stavebních úprav vypracování realizačního projekt, který bude vycházet z Projektové dokumentace a zajištění kolaudace stavby a ...
Fotodisrupční laser pro oftalmologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje - Fotodisrupčního laseru, vč. příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s, pro oční oddělení. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Přístroj pro mechanickou trombektomii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro mechanickou trombektomii vč. příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Letní a zimní údržba silnic II. a III. třídy ve Zlínském kraji v letech 2022 - 2026
Předmětem plnění je celoroční provádění činností údržby pozemních komunikací zařazených do kategorie silnic II. a III. třídy včetně součástí a jejich příslušenství na území a ve vlastnictví Zlínského kraje.
SMART - Navigační parkovací systém a dispečink ITS ve Zlíně
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování a zprovoznění informačního, navigačního a závorového systému parkování a dovybavení dispečinkového pracoviště, které bude obsluhovat inteligentní dopravní systémy ve Zlíně (dále jen „Systém“). V Systému budou zahrnuta parkovací místa - plochy parkovacího stání na parkovištích Městské divadlo, ...
Dodávka rentgenových přístrojů a pozáručního full servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení, rentgenových přístrojů, které splňuje technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci. Součástí zakázky je demontáž a likvidace 3 ks stávajících RTG, bezplatný "full" záruční servis po dobu záruky a "full" pozáruční servis po dobu 60 měsíců od uplynutí záruky.
Pořízení fotovoltaického systému pro společnost Levier s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení, instalace a zapojení fotovoltaického systému (FVE) - 60kWp s bateriovým systémem 200 kWp na střeše stávající haly v areálu Levier s.r.o.Předmětem plnění je také před zahájení stavebních úprav vypracování realizačního projekt, který bude vycházet z Projektové dokumentace a zajištění kolaudace stavby a ...
Modernizace vozového parku - trolejbusy II
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky „Modernizace vozového parku - trolejbusy II“ je dodávka čtyř nových parciálních nízkopodlažních trolejbusů s alternativním bateriovým pohonem a uzavření smlouvy o zajištění záručního, mimozáručního a pozáručního servisu.
UTB - Diagnosticka deska
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka diagnostické desky pořizované pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Zarizeni pro testovani koeficientu treni podesvi u obuvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Zařízení pro testování koeficientu tření podešvi u obuvi pořizované pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Protipovodňová opatření města Valašské Meziříčí
Předmětem zakázky je realizace protipovodňových opatření formou dodávky a montáže varovného a informačního systému (dále také jen „VIS“) a jeho napojení do Jednotného systému varování a informování. Součástí dodávky je rovněž integrace VIS na Informační, vyrozumívací a varovací systém Zlínského kraje (dále také jen „IVVS ZK“). Funkčnost napojení ...
Magnetická rezonance vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové magnetické rezonance vč. příslušenství k magnetické rezonanci a souboru zařízení k magnetické rezonanci dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců.
ZZS ZK - mobilní jednotky intenzivní péče - typ C - 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka šesti kusů sanitních vozidel kategorie C - mobilních jednotek intenzivní péče splňujících podmínky *ČSN-EN 1789 + A2 nebo novější (2+2 sedící + 1 ležící přepravovaná osoba).
Kardiovaskulární echokardiograf nejvyšší třídy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kardiovaskulárního echokardiografu nejvyšší třídy pro potřeby vysoce specializovaného kardiologického centra v Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Miroslav Chuděj, s.r.o. - instalace fotovoltaického systému včetně akumulace energie
Předmětem veřejné zakázky je vypracování realizační projektové dokumentace (DPS) a dále dodávka a instalace komplexního systému fotovoltaické elektrárny FVE o výkonu 98,67 kWp a bateriového úložiště o kapacitě 100,6 kWh. FVE bude umístěna na střeše budovy na pozemku s parcelním číslem st. 869 v k. ú. Hutisko, vyrobená el. energie bude primárně ...
Smlouva na nákup originálních náhradních dílů, příslušenství, montážních přípravků
Smlouva na nákup originálních náhradních dílů, příslušenství, montážních přípravků a provozních náplní pro SDP zn. Škoda
14|15 Baťův institut - instalace fotovoltaických systémů
Předmětem této veřejné zakázky je instalace fotovoltaické elektrárny (dále jen „FVE“) na střechy objektů Baťova institutu B14 a B15 ve Zlíně. Součástí předmětu veřejné zakázky budou také servisní služby v rozsahu dle přílohy č. 2a této zadávací dokumentace. Systém FVE bude síťový -bez akumulace do baterii-napájející okamžitou spotřebu budov B14 a ...
Poptáváme pytle na odpad
Poptáváme pytle na odpad. Dobrý den, naše obec se rozhodla, že budeme svážet skleněný odpad od domácností a pro tu příležitost sháníme pytle cca o objemu 70l. Měly by být transparentní, aby bylo vidět co je uvnitř – budou rozdány lidem. Co mi můžete doporučit a za jakou cenu tyto pytle prodáváte, případně prosím uveďte i množstevní slevu, ...
UTB - rekonstrukce a modernizace objektu U7 - interiérové vybavení - nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení stavby v rozsahu podle PROJEKTU a dokumentu „Podrobné popisy jednotlivých prvků“, který je součástí zadávací dokumentace. Jedná se o nábytek a související vybavení.
UTB - Stolní 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stolní 3D tiskárny pořizované pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Umístění vzduchotechniky s rekuperací a FVE do budov MŠ v Hulíně
Předmětem veřejné zakázky je umístění vzduchotechniky s rekuperací a FVE do budov MŠ Hulín.