Operační síta, optiky a instrumentárium
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových operačních sít, optik a instrumentária dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
UTB - Zařízení pro digitalizaci, modifikaci a tvorbu organických 3D modelů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro digitalizaci, modifikaci a tvorbu organických 3D modelů pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Zadavatel má pro tuto veřejnou zakázku přesně vymezeny finanční prostředky.
Zimní stadion v Uherském Hradišti - Správce stavby
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající ve: a) výkonu činností správce stavby, b) výkonu činností technického dozoru stavebníka / investora nad prováděním stavby, c) výkonu činností koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, d) výkonu činností odpovědných technologů, e) dalších souvisejících činností, a to při ...
Poptáváme instalaci bezpečnosti kamery na stavbu
Dobrý den, jsme malá stavební firma a potřebujme nabídku na instalaci bezpečnosti kamery na naši stavbu. Kamera měla by byt přenosní, aby se dala přenášet na různé stavby. Pro více info prosím kontaktujte mě telefonicky. Děkuji Šuláková
Odbavovací systém pro DSZO
Předmětem plnění sektorové nadlimitní veřejné zakázky na dodávky „ODBAVOVACÍ SYSTÉM PRO DSZO“ je provedení díla spočívajícího v dodávce a montáži odbavovacího systému městské hromadné dopravy ve Zlíně a Otrokovicích, včetně všech montážních prací, testů, revizí a funkčních zkoušek, jakož i dokumentů dodavatele, včetně všech počítačových programů a ...
Dodávka 7 ks sanitních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 7 kusů sanitních vozidel, bílé barvy, standardní výbavy včetně výbavy na přání, sanitní dostavby a transportní techniky.
Stanice pro výrobu medicinálního kyslíku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie stanice určené pro výrobu medicinálního kyslíku ze stlačeného vzduchu pro pavilon chirurgie budovy B23 KNTB Zlín vč. vybudování zděného objektu o rozměrech 5,6 x 6,6 m. Objekt bude umístěn na par. č. 127/1 v areálu KNTB ve Zlíně. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do dvou samostatných části ...
Stropní stativy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stropních stativů, a to: a) Stropního stativu pro gynekologický sál - COS-GYN (1 ks); a b) Stropního stativu pro arytmologický sál - Kardiologie (1 ks), pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické ...
Hmotnostní spektrometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru (1 ks) pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava a instalace v místě plnění • pojištění ...
UTB - Drtič plastových vtokových zbytků
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drtiče plastových vtokových zbytků pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Automatizovaná kalící pec
Předmětem tohoto výběrového je komplexní dodávka automatizované kalící pece podle technických specifikací uvedených v příloze č. 2.
Umístění vzduchotechniky s rekuperací do ZŠ Hulín
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž vzduchotechniky s rekuperací do budovy ZŠ Hulín. Zařízení bude zajišťovat přívod vzduchu do 1. NP (kuchyně a jídelny). Přívod vzduchu bude zajišťovat VZT jednotka umístěná v 1.PP (rozměry max. 2500 x 1290 mm, výška max. 1810 mm).
Úspory energií: dodávka vstřikovacích strojů a periferií
Předmětem zakázky je dodávka vstřikovacích strojů, jejich periferií a další související činnosti. V podrobnostech viz zadávací dokumentaci.
UTB - Plynový chromatograf s hmotnostně-spektrometrickou detekcí na bázi trojitého kvadrupólu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu pořizovaného pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Recyklační zařízení, nadzemní separátor vanový
Předmětem tohoto zadávacího řízení je komplexní dodávka recyklačního zařízení, nadzemní separátor vanový podle technických specifikací uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
UTB - WAXS širokoúhlá rentgenová difrakce
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka širokoúhlé rentgenové difrakce pořizované pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Upgrade Carto 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hardware (HW), software (SW) a realizace dalších činností dodavatele nezbytných pro provedení upgrade Carto 3 na oddělení kardiologie dle podrobné specifikace předmětu plnění obsažené v příloze č. 4 ZD - technická specifikace a v příloze č. 5 ZD - návrh kupní smlouvy. Požadovaný upgrade se týká následujícího ...
Nástrojová ocel
Předmětem tohoto výběrového řízení jsou dvě dílčí plnění: 1. dílčí plnění: komplexní dodávka nástrojové oceli pro kovací nástroje pro práci za tepla se zvýšeným namáháním podle technické specifikace uvedené v příloze 3 zadávací dokumentace. 2. dílčí plnění: komplexní dodávka nástrojové oceli pro kovací nástroje pro práci za tepla s extrémním ...
Servis 2 ks lineárních urychlovačů
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v odborné údržbě a odstraňování závad, servisu - bezpečnostně technických kontrola a oprav níže specifikovaných zdravotnických prostředků a jejich příslušenství v souladu se zákonem č. 89/2021 Sb. v platném znění o zdravotnických prostředcích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o ...
Přístroje ultrazvukové vč. sond
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů ultrazvukových vč. sond dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Resuscitační a transportní lůžka - opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka resuscitačních a transportních lůžek pro potřeby jednotlivých oddělení Krajské nemocnice T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci (příloha č. 4a ZD pro část 1 VZ a příloha č. 4b ZD pro část 2 VZ) a v příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě (příloha č. 5a ...
UTB - Stolní elektronový mikroskop s prvkovou analýzou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stolního elektronového mikroskopu s prvkovou analýzou pořizovaná pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Mobilní RTG
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového mobilního rentgenového přístroje. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis v délce 24 měsíců.
UTB - 3D laserový skenovací systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D laserového skenovacího systému pořizovaného pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Myčky instrumentária a obuvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka myčky instrumentária a obuvi pro oddělení centrální sterilizace. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.