Přístroje anesteziologické vč. monitorů vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů anesteziologických vč. monitorů vitálních funkcí dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Ventilátory plicní a terapie kyslíkové vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových ventilátorů plicních a terapií kyslíkových vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Inkubátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří kusů inkubátorů včetně matrací pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Myčka endoskopů, sušící skříň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka myčky endoskopů (1 kus) a sušící a skladovací skříně pro flexibilní endoskopy (1 kus) pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Elektrokoagulační jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří kusů elektrokoagulačních jednotek včetně příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Thorakoskopický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kompletu thorakoskopického systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s., její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétní se jedná o zařízení pro Oddělení anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (část 1 veřejné zakázky), a dále zařízení pro Neurologické ...
Průtokový cytometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového, nepoužitého, stolního, plně digitálního průtokového cytometru včetně příslušenství.
Vybudování nové výjezdové základny v Otrokovicích - vybavení interiéru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení v objektu s názvem "Vybudování nové výjezdové základny v Otrokovicích."
Dodávka agregátu pro PHM 1, 2, 3, 5
Předmětem veřejné zakázky je dodávka agregátu pro PHM 1, 2, 3, 5 v rámci projektu Lineární hydraulické aktuátory pro náročné aplikace.
High flow vyhřívaný respirační zvlhčovač s integrovaným generátorem průtoku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 kusů high flow vyhřívaných respiračních zvlhčovačů s integrovaným generátorem průtoku pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
UTB - Pronájem multifunkčního zařízení pro Nakladatelství r. 2023 - 2028
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčního zařízení a tiskáren, vč. servisních služeb po dobu trvání pronájmu, a to od 1. 4. 2023 do 31. 3. 2028, pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, Nakladatelství, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Reagencie a spotřební materiál pro stanovení parametrů acidobazické rovnováhy
Předmětem plnění VZ jsou průběžné dodávky reagencií a spotřebního materiálu (bez odběrového materiálu) pro analýzu krevních plynů včetně výpůjčky 3 plně automatických analytických systémů.
Protipovodňová opatření města Valašské Meziříčí II. etapa - místní části
Předmětem zakázky je realizace protipovodňových opatření formou dodávky a montáže varovného a informačního systému (dále také jen „VIS“) a jeho napojení do Jednotného systému varování a informování. Jedná se o rozšíření a doplnění stávajícího varovného a informačního systému do místních částí města Valašské Meziříčí.
Monitory 25 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nového, nepoužitého zdravotnického vybavení: 25 ks pacientských monitorů vč. příslušenství, 3 ks centrálních monitorovacích stanic vč. příslušenství vč. 6 ks LCD displejů 24” a 2 ks LCD displejů min. 29” pro centrální monitorovací stanice.
Zobrazovací systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů zobrazovacího systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Rozšíření technologie kompostárny
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojů a zařízení za účelem rozšíření technologie kompostárny, konkrétně: 1 kusu traktoru kolového a 1 kusu překopávače kompostu neseného, které musí být vzájemně plně kompatibilní a společně i jednotlivě plně funkční a 1 kusu čelního teleskopického nakladače, včetně provádění servisních prohlídek předepsaných ...
Dialyzační přístroje a spotřební materiál  - Dialýza část I
Předmětem veřejné zakázky je výpůjčka dialyzačních monitorů vč. plného servisu a dodávka spotřebního materiálu dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění.
Dialyzační přístroje a spotřební materiál  - Dialýza část II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace.
C ramena
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického zařízení_C ramen, jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku a) C-rameno - zesilovač obrazu (C rameno), 1 kus b) C-rameno FP 2,3 kW (C rameno), 1 kus c) C-rameno FP 25 kW (podvozek a C rameno) 1 kus
Artroskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka artroskopické sestavy_4K artroskopické věže, její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Poptávám spolupráci k výrobě kartonových odnosek na 2 lahve vína
Nabízím spolupráci na výrobu 500-600ks kartonových odnosek na 2 lahve vína ideálně v modré barvě s bílým potiskem. Pokud máte zájem a je možnost i chuť, ozvěte se mi prosím.
Lůžka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nového, nepoužitého zdravotnického vybavení: 30 ks lůžek pro intenzivní péči vč. 30 ks pasivních matrací a příslušenství a 14 ks lůžek pro intenzivní péči s laterálním náklonem vč. 14 ks aktivních matrací integrovaných a příslušenství. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis ...
Lineární urychlovače
Předmětem veřejné zakázky je obměna dvou lineárních urychlovačů v Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně.
Dodávka audiovizuální techniky
Předmětem veřejné zakázky dodávka a instalace audiovizuální techniky pro Krajskou hygienickou stanici Zlínského kraje ve Zlíně.