UTB - Pronájem multifunkčních zařízení r. 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů k provádění testů infekčních markerů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů k provádění testů infekčních markerů po dobu 4 let s bezplatnou výpůjčkou 3 automatických analyzátorů pro 3 nemocnice na 3 hematologickotransfuzní oddělení. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Cenová nabídka, Příloze č. 3 - Technická ...
Zařízení pro LED/UV Triple skenování výrobků z plastů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „Zařízení pro rotační nanášení tenkých vrstev extruzí na povrchy výrobků z plastů“. Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití a školící materiály včetně zaškolení, technická dokumentace včetně pokynů ...
UTB - Zařízení pro hodnocení vibrací II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro hodnocení vibrací pořizované pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Dodávka elektroměrů a komunikačních modulů pro elektroměry
Dodávka elektroměrů pro měření typu B a typu C. Dodávka komunikačních modulů pro stávající měřidla.
Funkční vzorky DV BUddy
Jedná se o výrobu dílů funkčních vzorků potápěcího lokalizačního přístroje, včetně jeho montáže a odzkoušení.
Zimní a letní údržba komunikací v Uherském Brodě
zabezpečení letní a zimní údržby na území města Uherský Brod.
Servis výškové techniky - opakované vyhlášení I.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy (smluv) na provedení služby: servis výškové techniky, podle technických podmínek, které jsou přílohami č. 1 až 5 zadávacích podmínek. Veřejná zakázka je rozdělena na části a zadavatel při výběru dodavatele postupuje v každé části odděleně. Dodavatel může podat nabídku na všechny části veřejné zakázky.
Vybavení operačních sálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového vybavení operačních sálů dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Monitoring infuzní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitoringu infuzní techniky dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
UTB - Zařízení pro hodnocení vibrací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro hodnocení vibrací pořizované pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Přenosné plazmovací zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přenosného plazmovacího zařízení pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Stroj na vakuové tváření plastů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou vakuových lisů určených pro tepelné tváření plastů (thermoforming) pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Vícekomponentní 3D tiskárna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vícekomponentní 3D tiskárny pořizované pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Infrastruktura do základních škol ve Zlíně - bezbariérovost
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy včetně dodávky schodolezů v základních školách ve Zlíně. Plnění bude realizováno v základních školách ve Zlíně v rozsahu níže uvedené projektové dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. Ačkoliv se jedná o jednu veřejnou zakázku zadávanou jedním zadávacím řízením, nahlíží se na jednotlivé ...
Artroskopické implantáty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky artroskopických implantátů včetně výpůjčky instrumentária po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 Technická specifikace a příloze č. 1 Cenová nabídka.
Přístroje ultrazvukové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů ultrazvukových dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Poskytování energetických služeb metodou EPC v objektu Katastrálního úřadu pro Zlínský kraj
Náplní veřejné zakázky je poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem dle § 2 odst. 2 písm. o) ve spojení s § 10e odst. 1 zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů, spočívajících v realizaci předběžných činností, v zajištění náležitostí spojených se získáním stavebního povolení, v realizaci základních ...
Endoskopická věž pro gastroenterologii včetně příslušenství - 3 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Endoskopických věží včetně příslušenství - 3 ks, součástí plnění veřejné zakázky je poskytování pozáručního servisu po dobu 5 let na daný přístroj a dále dodávka instrumentaria včetně zajištění komplexního servisu (např. hot linky, rychlé doplnění sortimentu apod.) v rozsahu dle potřeb zadavatele. ...
Měřící pracoviště stroje BUD100/7000
Předmětem veřejné zakázky je komplexní dodávka širokorozsahového měřidla skládajícího se z: - Vlastní širokorozsahové měřící hlavy - Polohovacího zařízení včetně pohonů a elektrického zapojení připraveného do implementace do PROTOTYPU stroje - Dokovací stanice umístěné v levé části předního lože, zajišťující odpovídající požadavky krytí a ...
Poptávám dovoz vody do bazénu
Mám bazén vířivku. Objem cca 1000 litrů. Můžete nabídnout dovoz vody a naplnění? Vzdálenost cca 20 metrů. Není-li k dispozici tak dlouhá hadice, přenosím v 50 l nádobách. Přesné místo Pravčice, okr. Kroměříž.
UTB - Sublimační tiskárna III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sublimační tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Bodové měření tloušťky fólie II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka bodového měření tloušťky folie pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
EKOREMA recycling s.r.o. - technologie pro snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Poptávám dodávku chladírenských dveří
Poptávám chladírenské dveře 800 x 2000 3 ks. Dále chladírenské dveře dvoukřídlé 2000 x 2000. Pouze dodávka. Děkuj.