Ultrazvuk 4 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění 4 kusů nových, nepoužitých ultrazvukových přístrojů včetně příslušenství: 1 kus ultrazvukového přístroje pro kardiologickou diagnostiku, 1 kus ultrazvukového přístroje pro PGO, 1 kus přenosného ultrazvukového přístroje pro ARO a 1 kus mobilního ultrazvukového přístroje pro ARO. ...
Operační stoly
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních stolů pro operační sály Krajské nemocnice T. Bati, a. s., jejich předání k použití, a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Robotický systém - operační robot, operační stůl
Předmětem veřejné zakázky je dodávka robotického systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku operačního robota (část 1 veřejné zakázky), a dále operačního stolu (část 2 veřejné zakázky). V rámci části 1 veřejné ...
CO2 Laser
Předmětem veřejné zakázky je dodávka CO2 Laseru pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Anesteziologický přístroj s monitorem živ. funkcí 2 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů anesteziologických přístrojů s monitorem životních funkcí pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Monitory životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka monitorů životních funkcí pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o monitory pro odd. ARIM - dospávací pokoj, ARIM - DIOP, INT, NEU (část 1 veřejné zakázky), monitory pro odd. OZM (část 2 ...
Endoskopická věž
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopické věže pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
UTB - 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zpracování postkonzumních recyklátů na vakuově tvarované výrobky z plastů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „Technologického zařízení pro výrobu vakuově tvarovaných výrobků z plastů“. Toto zařízení bude schopno tvarovat plastové desky z recyklátu z plastového odpadu. Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití ...
Dodávka hardware sítě 21Net - II
Předmětem veřejné zakázky je nákup hardware sítě 21Net - Switche 16 ks CE L3 přepínačů, opatřenými redundantními zdroji a kartou s MACSec, dále pak 16 ks rackových UPS o minimální kapacitě 1150 VA/770 W a 16 ks RMS.
Sterilizátory vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových sterilizátorů vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Instalace KGJ 999 kWe do areálu teplárny Mařatice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace a zprovoznění nové kontejnerové kogenerační jednotky (dále jen „KJ“). V souvislosti s novou kontejnerovou KJ bude realizována rozvodna VN a trafostanice, podzemní STL plynovod pro KJ, podzemní rozvod NN a VN, podzemní optický komunikační kabel, kanalizace a podzemní teplovod. Kogenerační ...
Protipovodňová opatření města Vsetín
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou dodávky a montáže varovného a informačního systému a jeho napojení do Jednotného systému varování a informování a dodávky a montáže lokálního výstražného systému. Realizací předmětu veřejné zakázky dojde ke zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany.
Zajištění kontrolního vážení silničních vozidel - Starý Hrozenkov 2023-2027
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je zajištění nízkorychlostního kontrolního vážení silničních motorových vozidel všech kategorií uvedených v ustanovení § 38a odst. 1 zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZoPK“) včetně jízdních souprav tvořených těmito vozidly, na silnici I. třídy č. I/50 ...
Sestava pro transanální mikrochirurgii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sestavy pro transanální mikrochirurgii pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Dodávka CT a pozáručního full servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení (Multidetektorového CT přístroje s akviziční stanicí, diagnostickou CT stanicí, nezávislým multimodálitním diagnostickým portálovým řešením, vč. 3 ks diagnostických pracovních stanic a automatického tlakového injektoru kontrastní látky), které splňuje parametry uvedené v zadávací ...
Zobrazovací systém - opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů zobrazovacího systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Laser pro litotripsii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového, nepoužitého laserového přístroje pro litotripsii včetně příslušenství.
Pojízdný RTG přístroj s přímou digitalizací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks pojízdného RTG přístroje s přímou digitalizací včetně příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Doplnění sběru separovaných odpadů v obcích mikroregionu Bystřička III.etapa
Předmětem zadávacího řízení je dodávka odpadových nádob, kompostérů a kovových kontejnerů pro separaci a kompostování biologicky rozložitelného odpadu dále pak dodávka štěpkovače a domovních štěpkovačů. Zakázka je rozdělena na 2 dílčí plnění, které tvoří samostatné celky:
Přístroj pro kontinuální dialýzu 2ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů přístrojů pro kontinuální dialýzu pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Instrumentárium, kontejnery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zařízení a nástrojů pro operační sály Krajské nemocnice T. Bati, a. s.., jejich předání k použití, a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Oftalmologický mikroskop a 3D zobrazovací systém propojený s mikroskopem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka oftalmologického zařízení pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku oftamologického mikroskopu se zadněsegmentovaným systémem_část 1 veřejné zakázky, a dále 3D zobrazovacího systému ...
Přístroj rentgenový mobilní vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového přístroje rentgenového mobilního vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců.
Nádoby a kontejnery na odpad 2023
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nádob a kontejnerů na odpad formou dílčích dodávek. Termín zahájení dodávek: od nabytí účinnosti smlouvy na veřejnou zakázku, termín ukončení dodávek: 31. 12. 2023. Předpokládaný termín nabytí účinnosti smlouvy: 01. 02. 2023. Předmět veřejné zakázky je blíže vymezen v těchto zadávacích podmínkách a jejich ...