Obnova, správa, provoz a údržba osvětlení, městských hodin  a signalizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, správa, provoz a údržba veřejného a slavnostního osvětlení, městských hodin a světelného signalizačního zařízení v Hořovicích, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 této zadávací dokumentace.
Poptávám diodu
Poptávám diodu K 710.
Vybudování monitorovacího a bezpečnostního systému prevence rizika
Předmětem plnění této zakázky je: 1) Výstavba elektrické požární signalizace (EPS) do prostor v areálu zadavatele. Cílem je vybudování nové elektrické požární signalizace s jednotnou koncepcí, která bude splňovat současné kvalitativní nároky na včasnou signalizaci vzniklého ohniska požáru. 2) Výstavba uzavřeného televizního okruhu - kamerového ...
Výroba EDN - MaR, Řídicí systém
Předmětem zakázky je dodávka a montáž polní instrumentace a řídicího systému DCS včetně kompletního SW. Počet I/O cca 1 000, počet přístrojů cca 450. Většina polní instrumentace bude umístěna v Ex prostředí. Práce budou prováděny ve stávajícím průmyslovém areálu zadavatele. Předmět zakázky je detailně specifikován v zadávací dokumentaci.
Poptáváme dodavatele z oboru elektro
Poptávka - hledáme dodavatele (velkoobchod, výrobce) z oblasti elektro Společnost TopolWater je významným výrobcem zařízení pro zpracování odpadních vod s působností na trhu ČR i v zahraničí (domácí, průmyslové i obecní ČOV – technologie Topas, Monoblok, Flexidblok a průmyslové řešení). Hledáme dodavatele dodávající co nejširší sortiment v ...
Poptáváme elektromotor k hydraulickým agregátům
Dobrý den, na hydraulické agregáty pro firmu SIEMENS poptáváme elektromotor: dle IE2, NEMA MG1, CSA, teplota okolí 50 st. C, 575V / 60Hz, 4-póly, výkon 4kW (tolerance - 0,5 kW, +0,5 kW) , certifikát CSA, výrobní štítek dle CSA. Děkuji za určení typu motoru, cenovou nabídku a nejrychlejší termín dodání. S pozdravem, Tobias ...
Poptávám elektromateriál
poptavam kryty tango vypínače, zasuvky dvouzasuvky ma nekdo?
Poptávám transformátor
Prosím o cenovou nabídku na transformátor 230V/24V 100VA typ SR-JBC E2843-018 1ks
Poptávám motorky ke grilování kuřat
Sháním motůrky na grilování kuřat na 220V.Ročně tak 50 kusů. Nejlépe čína.
Poptáváme LED diodové osvětlení
Dobrý den,mám zájem o venkovní led diodové osvětlení-větší svítivost minimálně 10ks,závěsné.Prosím o bližší info,případné foto a popis s cenou výrobku.děkuji a jsem s pozdravem Paidarová
Sháním lamelové komutátory
Dobrý den, poptávám lamelové komutátory na stejnosměrný motor: - 20 lamel - vnější průměr 24 mm - vnitřní díra o průměru 7-9 mm - šířka 12-18 mm. Počet kusů: 100. Děkuji.
Poptáváme osvětlení s pohybovým čidlem
Nabídněte 20 ks svítidlo s pohybovým čidlem, umístění - společné prostory (chodby) v panelovém domě. Nabídněte druh eko světelného zdroje (žárovky k uvedenému svítidlu).
Poptávám výbojku pro horské slunce
Koupím výbojku pro horské slunce typu "Tesla RVK 125 W" výbojka má bajonetovou objímku.
Poptávám úsporné topení pro šicí dílnu
Dobrý den vážení.... mám malé studio nebo-li šicí dílnu v Říčanech o rozměrech 7x3,5m, výška místnosti 2,7m. Potřebovala bych nějaké úsporné topení. Nemám tady nic. Můžete mi prosím něco nabídnout? Vytopilo by mi to tady to topení do Caravanu Truma? Děkuji za zprávu.
Poptávám elektroměrový rozvaděč
Poptávám elektroměrový rozvaděč na dvoje hodiny z dvoutarifem plastový jaká by byla cena?
Poptávám instalaci GSM zesilovače
Prosím o instalaci gsm zesilovače v Lokalitě Černíkovice - Chrášťany u Benešova. Děkuji za event. nabídky. Vojíř
Poptávám ventilátor s automatickou žaluzií
Ventilátor s elektronickou automatickou žaluzií-průměr 125 mm
Poptávám přeložku kabelu pro el. energii
Prosím sdělte mi přibližnou cenu přeložky kabelu 0.4 KV který je veden na betonových sloupech dle přiloženého plánku.Projektant navrhl trasu po sloupech označených A,B.C.D, Myslím si že lepší by bylo dát kabel do země z bodu A do bodu D přímo,jedná se zhruba o délku cca 50 metrů. Při realizaci po sloupech jsme narazili na problém s věcným ...
Poptávám rozvaděč na traktor
Prosím, sdělte mi kolik stojí pětidílný rozvaděč činný oběma směry na traktor ovládaný mechanicky dálkově lanky a elektricky12V pojistný ventil mít nemusí.Okruh je již jištěn.Děkuji za zprávu.
Poptáváme instalaci elektrického ohradníku
Poptáváme instalaci a montáž elektrického ohradníku na stávající drátěný plot. Jde o to, aby kočky nelezly k sousedům na zahradu. Délka plotu cca 30 m.
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop.
Poptáváme osvětlení, LED svítidla
Dobrý den, poptávám led diodové pouliční osvětlení vysokovýkonné LED, dále pak zdroje LED E27, E40.Podhledové svítidla led 600x600 a jiné tunelové osvětlení LED. Rozhodující je poměr přikon-výkon v závislosti na lumineh (luxech). Dále pak cena. Za vaše nabídky předem děkuji.
Poptávám přívodní kabel NN
Poptavám přívodní kabel NN CYKY 4-J.16mm o délce cca 200m a k tomu AROT trubku,pásek FeZn 30.4mm.
Poptávám velkoobchody s elektrem
Poptávám velkoobchody s elektrem.
Hledáme partnera pro výrobu v Číně
Hledáme partnera pro výrobu elektronických zařízení v Číně