Poptávám zastřešení pergoly
Poptávám zastřešení pergoly
Poptávám výrobu pergoly
Poptávám truhlářské firmy na výrobu dřevěné pergoly s termínem zhotovení do konce roku u rodinného domku ve Vysoké nad Labem, velikost 4x6 metrů.
Poptávám malíře,izolač. práce,úpravy domu
Poptávám na úpravu RD řemeslníky pro práci s Ipou, vodoizolační práce, drobné řemeslnické, pokrývačské a tesařské práce, malíře (váleček, lingrusta) a úpravu okolí domku. Lokalita Praha a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám stavbu domu v Rakousku
Hledám německy hovořící českou tesařskou firmu a stavební firmu za účelem stavby domu.
Hledám spolupráci v dřevařských technologiích
200612410; Rakouská firma hledá partnery ke dlouhodobé spolupráci v oblasti dřevařských technologií-přírodní výroba bez formaldehydu, kvalita, chytrý design-stropní prvky. Hledáme architekty, tesaře a stavební firmy. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Sháním dodávku a montáž dřevěné pergoly
Poptávám firmy pro dodávku a montáž dřevěné pergoly k rodinnému domku o rozměrech cca 7 x 4 m v okr. Hradec Králové a okolí.
Stavební firma hledá subdodavatele
Naše firma jako generální dodavatel stavby v Brně 19 hledá subdodavatele v těchto oborech: - sádrokartonové příčky, podhledy - povlakové krytiny střech - vestavěné skříně, kuch. linky - tesařské a klempířské práce - dřevěné dveře, okna, stěny - hliníková okna, dveře, stěny - oc. konstrukce (zábradlí, mříže, přístřešek) - VZT (větrání, ...
Poptávám lepené dřevěné profily,hranoly
Poptávám výrobce nebo dodavatele dřevěných lepených profilů, hranolů z okolí Frýdku - Místku.
Výrobce dřevěných domů hledá partnery
200612297; Rakouská firma, která podniká v oblasti designu a výroby dřevěných montovaných domů na zakázku, hledá partnery v oblasti designu, výroby, montáže, tesařství a interiérů montovaných staveb. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme dřevěné desky
Sháníme výrobu nebo velkoobchod dřevěných desek, typ A nebo B, nejlépe smrkové. Rozměry: 2cm x 9cm, x 200cm, nebo 2cm, 9cm x 320cm, 2cm x 9cm x 340cm. Moravskoslezský kraj.
Potřebuji postavit rodinný dům u Prahy
Potřebuji postavit a zateplit rodinný dům v Praze.
Poptávám firmy na zhotovení sedlové střechy
Poptávám firmy na zhotovení sedlové střechy hotelu v okolí Tachova.
Potřebuji postavit dřevěnou pergolu
Potřebuji postavit dřevěnou pergolu, zastřešenou taškovou krytinou o rozměrech 4x7x2,5 m v okr. Uherské Hradiště.
Sháním vazbu na střechu rodinného domu
Sháním vazbu na střechu RD, základní rozměry 13x13 metrů (půdorys).