Poptávám výměnu střechy
Poptávám potřebuji vyměnit střechu o rozloze cca 250m2, pravděpodobně satjamem. Region: Frýdek-Místek
Poptávám pokrytí střechy šindelem
Poptávám pokrývačské práce - pokrytí střechy šindelem, 100 m2, termín dodávky červenec-srpen. Střecha je pokryta betonovými šablonami s tím, že by jsme chtěli tyto šablony nahradit šindelem a prkna OSB deskami, odvézt veškerou suť a odpad ze střechy, namontovat 4 střešní okna (ty jsou již zakoupena) a jeden vikýř, klempířské práce.
Poptávám stavbu dřevěného domu
Poptávám výstavbu dřevěného domu, roubenky, domek s podkrovím, cca 8x10m2. Jižní Čechy.
Poptávám stavbu krovu
Poptávám stavbu krovu, pokrývačské a klempířské práce.
Poptávám výměnu střešní krytiny
Prosím o výměnu krytiny (pálená tašková střecha) na hospodářské budově. Rozsah cca 180 m2. Předpokládá se i výměna střešních latí v rozsahu cca 50%. Jedná se o stodolu a vítáme i nabídku se staršíma taškama. Místo: Lipec, cca 15 km od Kolína, nebo Chlumce n/Cidlinou.
Poptáváme tesaře pro bednící práce
Hledáme k okamžitému nástupu partu tesařů pro práci s bedněním na přípravu monolitů. Práce v okolí Prahy, tel.č.602 781 796
Poptáváme stavební řemeslníky
Poptávame stavební řemesla - zedník, zedník-obkladač, tesař, instalatér - HPP nebo ŽL Stavbyvedoucí - HPP Stavby celá Morava a Východní Čechy. Podmínky při osobním pohovoru. Kont. 774800361 , 774800362 Email: pomastav.jo@seznam.cz , pomastav.dm@seznam.cz
Poptáváme stavební rekonstrukci
Poptávám spolupráci s kvalitními řemeslníky - firmami ze Soběslavi a okolí na provedení OK konstr.stropu cca 6,5x7m pro vestavbu, pokrývačské práce-přeložka střechy s mtž. střeš. oken, SDK podkroví vč. dělicích příček, příp. dajší práce (místo stavby u Dírné). Termín léto-podzim po nezbytné přípravě akce. Spolehlivost, kvalita, reference.
Hledám pokrývače a tesaře
Hledám pokrývače a tesaře v okolí od Hrušovan po Znojmo.
Poptávám dřevěné sbíjené vazníky
Poptávám výrobu dřevěných sbíjených vazníků k zastřešení budovy 15 x 10 m vysoké s podkrovím. Olomoucký a Moravskoslezský kraj. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám klempíře,malíře,tesaře
Poptávám řemeslníky na následující práce na RD: klempířské práce (nové okapy a pod.), malířské práce (pokládání lingrusty a válečku), tesařské práce (nový krov), a dále řemeslníka na běžné a drobné opravy v RD a kolem domu, celoročně. Praha a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme pokrývačské a klempířské práce
Poptáváme pokrývačství/tesařské práce pro nový krov s krytinou a klempříské práce na selské usedlosti v Lembachu.
Poptáváme stavební řemeslníky
Pro dlouhodobou spolupráci v Brně a v Praze okolí hledáme tyto profese: 1. Betonář; 2. Instalatér; 3. Izolatér; 4. Klempíř; 5. Malíř a natěrač; 6. Montážník; 7. Podlahář; 8. Pokrývač; 9. Sádrokartonář; 10. Štukatér; 11. Tesař; 12. Topenář; 13. Zámeč; 14. Zedník; 15. Železář.
Výrob. dřev. psacích potřeb hl. subdodavatele
20070205076; Německý výrobce dřevěných psacích potřeb hledá subdodavatele kolíků se zkušenostmi ve vrtání dřeva. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme dřevostavby
Poptávám dřevostavby, oblast jižní Čechy.
Poptáváme dřevěné střešní materiály
Poptávám výrobu sm vazby: krov 100x160x7200 30ks, pozednice 140x160x7200 4ks, 120x160x7200 4ks, kleštiny 80x160 30ks, střešní latě 60x40x4000 160 ks + namoření.
Poptáváme stavební řemeslníky
Hledám řemeslníky pro stavební činnost - zedníky - obkladače - montér suchých staveb - montér termofasád - tesař - lešenář info na 777 733500
Poptáváme příhradové vazníky vč. montáže
Poptávám výrobu a montáž dřevěných příhradových vazníků. Místo stavby Hrobice u Pardubic. Termín jaro - léto 2007.
Poptávám tesařské práce na RD
Poptávám firmy na zhotovení střechy ve Středních Čechách.
Poptáváme řemeslné práce pro správu domů
Poptávám pokrývače, klempíře, zedníky, malíře a tesaře v okrese Znojmo.
Hledám stav.firmu zaměřenou na statiku
Poptávám stavební firmy zaměřené na statiku střech a trámů, vaznic. Karlovarsko popř. Západní Čechy.
Poptávám dodávku a montáž garážových vrat
Sháním garážová vrata na rodinný dům, sekční nebo výklopová s elektrickým pohonem, v barvě bílé nebo hnědé. Rozměr 240cm x 200 cm. Okres Olomouc.
Poptávám firmu na novou sedlovou střechu
Potřebuji udělat levně novou sedlovou střechu včetně izolace (délka 20m) se střešními okny(cca 8ks)
Poptávám zastřešení pergoly
Poptávám zastřešení pergoly
Poptávám výrobu pergoly
Poptávám truhlářské firmy na výrobu dřevěné pergoly s termínem zhotovení do konce roku u rodinného domku ve Vysoké nad Labem, velikost 4x6 metrů.