Poptáváme podbití střechy
Poptávám podbití střechy u RD na Ostravsku. Chtěli bychom zájemce požádat o cenovou nabídku na dřevěné palubky a na plastové obklady v odstínu dřeva. Domek má půdorys cca 10x10m - sedlová střecha. Foto popř. projekt pošlu mailem.
NĚMECKO; Stoly a lavice do hospody
Poptávám rustikální dřevěné lavice a stoly pro svou hospodu.
NĚMECKO; Dřevěná garáž
Hledám tesařskou firmu v Česku, v blízkosti německého města Furth im Wald, pro výstavbu dřevěné garáže pro obytný automobil.
Poptáváme tesařské práce
Hledám tesaře jedná se o bednění základů,stěn,sloupů,průvlaku a stropních konstrukcí včetně prostupů. Nástup možný ihned.
NĚMECKO; Bukové schody a desky
Jsme firma zabývající kovovými konstrukcemi schodišť. Hledáme vhodného dodavatele bukových schodů a dřevěných desek natřených klihem.
NĚMECKO; Rakve
Hledáme české výrobce rakví.
Poptávám louhování nábytku
Poptávám louhování starého kredence v okolí Plzně.
Sháním modlitební klekátko
Poptávám modlitební klekátko.
Poptávám renovaci schodiště ze dřeva
Poptávám renovaci dřevěného schodiště.
Poptáváme koupi nábytku z masivu
Mám zájem o koupi šatní skříne š.270, v .200-220, h.55-60 cm a dvě komody z masívu, sedací souprava v kombinaci dřeva (dvě křesla + trojsedák atd.), NE holandský nábytek.
Hledám tesaře, klempíře
Hledám tesaře a klempíře s materiálem na obnovu střechy u dvojgeneračního domu cca 300 m plocha sedlové střechy. Staré pokrytí střechy odklidit, zdvojení krokví, položení izolace (tepelná izolace), začišťovací plachta, laťování, nové pokrytí (plechová střecha).
Hledáme tesaře pro dřevostavby
Hledáme tesaře na dřevostavby, vazby RD, podbití, pergoly, atd. Na HPP nebo na živnostenský list.
Poptáváme odběratele omítaných prken
Poptávám odběratele na prkna omítaná SM délky 2m, 2, 5m tl. 24mm šíře 8-16cm množství 2.5m cca 30m3, 2m cca 15m3 cena 2400Kč/m3
Poptávám ručně štípaný šindel
Poptávám šindel ručně štípaný - smrk/jedle dodávka mat. cena 1m2/ - jednoduché krytí.
Poptávám obložení pokoje dřevem
Dobrý den, potřebuji obložit dřevem asi borovicovými palubkami (kvalita A) část pokoje - celkem necelých osm metrů (délka) a na výšku cca 1 metr. Ráda bych toto realizovala co nejdříve. Můžete mi prosím napsat přibližnou cenovou kalkulaci a termín realizace (bylo by to v bytě v Praze)??? Moc děkuji za odpověď S pozdravem Agulárová
Poptávám podbití střechy
Potřebovali bychom podbít střechu palubkami necelých 100m2. Jedná se o jednoduchou sedlovou střechu. Materiál je zajištěn. Místo stavby Klimkovice. Spěchá.
Poptáváme úpravu střechy garáže
Povrchová úprava střechy nad garáží-rozměr 3,5 x 6 m,současný stav hladký beton natřený barvou na bazeny (loupe se barva). Navrhnout vhodnou úpravu s velkou životností
Poptávám tesařské práce
Poptávám výrobu, přitesání a výměnu spodních trámů v roubence na Svitavsku.
Poptáváme stavební řemeslníky
Sháníme ke spolupráci stavební dělníky: zedníky, tesaře, obkladače, sádrokartonáře, tesaře, zedníky na strojní omítky, zedníky na zateplovací systémy.
Poptávám obložení 2 balkonů dřevem
Poptávám obložení 2 balkonů (délka cca 8 a 6 m) dřevěnými palubkami Jedná se o starší dům, a na balkonech je stabilní kovová konstrukce, na kterou by se tyto dřevěné palubky mohly přišroubovat.
Poptávám stavbu dvou vikýřů
Poptávám stavbu dvou vikýřů u dřevěné roubenky v Rokytnici nad Jizerou. Pouze tesařské a klempířské práce, okna mám. Co nejdříve.
Poptávám dřevěnou venkovní terasu
Prosím o zpracování nabídky na dřevěnou venkovní terasu a chodníku z akátu o rozměrech 3x3m + 11x1,3m + 3,5x1,3m o síle 20-25mm. V ceně uvést také podkladní rošt a montážní spojovací materiál a případnou montáž. Děkuji
Sháníme stavební řemeslníky
Hledáme tesaře, truhláře,pokrývače, sádrokartonáře
Poptáváme přepážku do směnárny
Poptáváme přepážku do směnárny z bezpečnostního skla, včetně pevných dveří a pultu. Zlínský kraj. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám rekonstrukci střechy
Za starou střechu z bobrovek provést novou z šindele.