Květinová výzdoba a údržba stálé zeleně ve vybraných objektech zadavatele
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění květinové výzdoby, vč. aranžérských prací a údržba zeleně ve vybraných objektech zadavatele. Prostory objektů zadavatele, vč. prostor, které mívá zadavatel zapůjčeny, slouží jednak k běžnému provoznímu využití, ale též k pořádání různých reprezentativních a protokolárních akcí, jsou trvale vybaveny ...
Dodávky tiskového papíru, kartónu, lepenky a xerografického papíru a obálek
Předmětem plnění jsou dodávky tiskového papíru, kartónu, lepenky a xerografického papíru a obálek. Požadované vlastnosti jednotlivého zboží jsou uvedeny v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Kancelářské potřeby a drogistické zboží
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tonerů, kancelářských potřeb a drogistického zboží (dále jen „zboží“) a konfigurace stávajícího programového vybavení účastníka zadávacího řízení pro potřeby realizace nákupů přes e-shop.
Dodávky jednorázového oblečení pro operační sály - Oblečení SOFT
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového oblečení pro operační sály pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice – Vojenská fakultní nemocnice Praha a Ústav leteckého zdravotnictví Praha, příspěvkovou organizaci v souladu se zadávacími podmínkami po dobu 48 měsíců ode dne účinnosti rámcové kupní smlouvy.
Dodávky chladicí kapaliny pro autobusy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky chladicí kapaliny určené pro použití v městských autobusech zadavatele v přibližném množství 230 tisíc litrů ročně (dle skutečné spotřeby), a to včetně dopravy na výdejní místa zadavatele na území hl. m. Prahy. Zadavatel je oprávněn jakkoliv shora uvedené množství snížit, přičemž vybranému účastníkovi ...
Poptáváme dodavatele luxusních vín
Zdravím, hledám dodávatela šampanského a luxusných flaší vín. Možnosť zasielať aj na Slovensko. Nejlépe značky typu Moet, Dom Perignon, VQ, Armand De Brignac... Záleží samozrejme na najlepší cene.
Dodávka hraček do prodejen suvenýrů v areálu Zoo Praha
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody se 4 dodavateli v každé části veřejné zakázky na dodávku hraček do obchodů se suvenýry v Zoo Praha. Od každého z účastníků rámcové dohody bude objednán první nabídkou nabídkový koš a následně budou objednávkami objednávány od každého dodavatele další dodávky v objemech odpovídajících objemu ...
Cukr krystal - obměna zásoby HR cukru krystalu
Předmětem VZ je zajištění obměny zásob cukru krystalu, tj. dodávka 2 325 tun (+/- 0,1 %) cukru krystalu bílého (dále také „dodaný cukr“), který bude určen pro dlouhodobé skladování, s odběrem 2 325 tun (+/- 0,1 %) partie 2003 cukru krystalu (dále také „odebraný cukr“) ze státních hmotných rezerv, tzn. že, se jedná o prodej 2 325 tun cukru krystalu ...
Kancelářské potřeby 2019 - 2022
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem na dodávky kancelářských potřeb na místa plnění včetně souvisejících služeb, zejména pak zajištění objednávání zboží prostřednictvím internetové aplikace účastníka.
Hledáme výrobce plastových přístrojových skříní
Hledáme výrobce plastových přístrojových skříní metodou RTM ze sklolaminátu. Velikost 330x320x150 mm. Vnější vzhled perfect. 2. strana podle dohody. Můžeme poskytnout vlastní formy (3 díly - 3 formy).
Rozvoj dopravně závislého řízení na SSZ s vazbou na Městský okruh
Předmětem této veřejné zakázky je doplnění prvků dopravně závislého řízení v kontextu stávající situace a trendů pro další rozvoj řízení celých oblastí v hl. m. Praze. Stejně tak je vytipováno 134 oblastí (100 křižovatek a 34 profilů) pro doplnění neintruzivních detektorů za účelem monitorování mimořádných událostí a reagování na ně. Jednotlivé ...
Poptáváme zhotovení neonového nápisu
Poptáváme zhotovení neonového nápisu. Jedná se o nápis “Coffee Shop”, vertikalně, rozdělený každý na jednom křídle dveří v tónu teplá bílá.
Výuková terária a přístroje pro studium a chov hmyzu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení tvořící komplex výukových terárií a přístrojů pro studium a chov hmyzu. Zakázka bude rozdělena na 3 části.
Adjustace příležitostných oběžných 20 Kč mincí vzorů 2018-2019 v běžné kvalitě
Předmětem veřejné zakázky je adjustace příležitostných oběžných mincí nominální hodnoty 20 Kč vzorů 2018 I - III a 2019 I - III v běžné kvalitě do sad. Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v Návrhu smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kuličkové šrouby II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (kuličkových šroubů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Poptávám výrobu plastových hrabel na sníh
Výrobce plastových hrabel na sníh.
Ochranné pracovní prostředky
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakující se dodávky osobních ochranných pracovních prostředků - oděvů (dále také „OOPP“) pro zadavatele po dobu maximálně 48 měsíců ode dne uzavření rámcové dohody. Předmětem dodávek budou OOPP uvedené v příloze č.1 rámcové dohody – specifikace zboží.
Rukavice kombinované střední a svrchní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky rukavic kombinovaných středních a svrchních.
Poptávám výrobu kraftových krabiček
Poptávám výrobu kraftových krabiček. Materiál hnědo/hnědý nebo hnědo/bílý kraftový papír 300-400g. Mám již vyrobenou raznici připravenou na archy cca 60x100cm, raznice je 6-ti produkční. Náklad 4000 ks (667 výseků).
Jednorázové oděvy pro operační sály a potřeby klinik
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované nepravidelné dodávky Jednorázových oděvů pro operační sály a potřeby klinik., blíže specifikovaných v Příloze č. 4 těchto ZP (Příloha č. 4 -) a v Příloze č. 5 těchto ZP (Specifikace položek předmětu plnění).
Dodávky žlutých reflexních vest pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky žlutých reflexních vest pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Kuličkové šrouby
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kuličkových šroubů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávky základního potravinářského sortimentu
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky základního potravinářského sortimentu, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 těchto zadávacích podmínek do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze – Apolinářská 18, 128 08 Praha 2 – hlavní kuchyně. Blíže viz zadávací podmínky.
Papírové a igelitové fygienické potřeby
Dodávky toaletních potřeb - papíry, kapesníky, ruční utěrky a ubrousky. Doplňkový kód: 19640000-4 - odpadní pytle a sáčky z polymerů a etylenu.
Dodávky osobního a ložního prádla pro zdravotnické zařízení
Předmětem zakázky jsou opakované dodávky osobního a ložního prádla pro zdravotnické zařízení