Dezinfekční prostředky na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek dezinfekčních prostředků na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou pro Nemocnici Na Homolce.
Poptávám dodavatele spodního prádla značky Petite Fleur
velkoobchodný dodávateľ spodného prádla značky Petite Fleur
MS Praha – tonery do tiskáren 2020-2022
Dodávky tonerů do tiskáren nebo multifunkčních zařízení, doprava do místa plnění a odvoz prázdných tonerů včetně jejich ekologické likvidace. Zadavatel požaduje pouze originální zboží, které musí splňovat normy platné pro provoz konkrétních typů tiskáren nebo multifunkčních zařízení v České republice.
Rámcová dohoda na dodávku obuvi pro příslušníky CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky obuvi pro příslušníky CS ČR. Předmět veřejné zakázky je také blíže vymezen v Příloze č. 1a) – 1e) ZD - Technická specifikace a v Příloze č. 2 ZD - Závazný vzor rámcové dohody.
Sýry přírodní - převzetí a ochraňování
Předmětem VZ je převzetí a ochraňování státních hmotných rezerv sýrů přírodních v celkovém množství 1 028 t (dále jen „HR sýrů“). Sýry přírodní budou jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Předmět VZ je v souladu s ust. § 35 zákona rozdělen na 5 samostatných částí: 1. část VZ: převzetí a ochraňování 190 t HR sýrů. 2. část VZ: převzetí ...
Rámcová dohoda na dodávky Parek HZS
Předmětem zadávacího řízení je v souladu s ustanovením § 131 zákona uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky Parek HZS. Předpokládaný maximální objem plnění v průběhu čtyř let od účinnosti rámcové dohody je 5 430 000,00 Kč bez DPH.
Poptávám zapůjčení polštářků nebo meditačních sedáků
Poptávám zapůjčení cca 200 ks polštářků nebo meditačních sedáků na dvoudení akci 3-4.10.2020 v Praze. Jedná se o většinou aktivity komunikační, které budou probíhat v krytém sále. Nabídněte prosím cenu a podmínky zapůjčení.
Dodávka materiálu pro sušárnu čistírenských kalů a její příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku součástek a komponent, které budou sloužit pro realizaci sušárny čistírenských kalů a jejího příslušenství. Sušárna čistírenských kalů slouží k redukci obsahu vody obsažené v původních surových kalech na výstupu z odstředivky nebo kalolisu.
DNS - Papír pro polygrafické účely
Předmětem je zavedení dynamického nákupního systému k zabezpečení dodávky různých druhů papírů pro polygrafické účely jako například ofsetový papír, křídový papír, papírové samolepky, papír pro digitální disk a ceninový papír, určených k výrobě geografických podkladů, vojenských skladových tiskopisů, propagačních materiálů a dalších tiskovin ...
Dodávky mraženého zboží
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mraženého zboží, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 zadávacích podmínek do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze – Apolinářská 18, 128 08 Praha 2 – hlavní kuchyně (stravovací provoz). Blíže viz zadávací podmínky.
Dodávka pneumatik pro rok 2020
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody dle § 131 a násl. zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZVZ"), s jedním dodavatelem na průběžnou dodávku pneumatik na vozidla provozovaná zadavatelem dle jeho aktuálních potřeb.
Zajištění osobních ochranných pracovních prostředků pro letiště Praha
Předmětem Veřejné zakázky na dodávky je závazek vybraného dodavatele řádně a ve stanovených termínech zajišťovat: • montérkové soupravy (část A); • pracovní obuv (část B); • pracovní obuv na míru (část C); • šedé rukavice (část D); • bundy 4v1 (část E); • záchytné systémy (část F); • ostatní osobní ochranné pracovní prostředky (část G) ...
Dodávky osobních ochranných pracovních prostředků pro potřeby Městské policie
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky osobních ochranných pracovních prostředků (dále jen „předmět plnění“) pro zaměstnance Městské policie hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP“), zařazené do speciálních útvarů, a to především útvaru pro opuštěná zvířata a jízdních skupin MP HMP. Předmět plnění zahrnuje i dopravu na místo plnění.
Bunda reflexní 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky bund reflexních 2022.
Dodávky ceninového papíru, ceninového papíru s aplikovaným holografickým proužkem a termopapíru
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nákup a dodávka ceninového papíru, ceninového papíru s aplikovaným holografickým proužkem a termopapíru s aplikovaným holografickým proužkem dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace. Tato veřejná zakázka je dle ustanovení § 101 zákona rozdělena na části, a to na: A) Dodávky ceninového papíru B) Dodávky ...
Dodávky scény a kostýmů pro Hudební divadlo v Karlíně v r. 2020 až 2023
Předmětem plnění nadlimitní rámcové dohody na veřejnou zakázku „Dodávky scény a kostýmů pro Hudební divadlo v Karlíně v r. 2020 až 2023“ jsou postupné dodávky scény a kostýmů pro Hudební divadlo v Karlíně po dobu trvání rámcové dohody 4 roky. Předmět plnění je podrobně specifikován v Obchodních podmínkách v příloze č. 28.3 zadávací dokumentace a v ...
Dodávky papíru pro výrobu poštovních známek
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nákup a dodávka samolepícího a standartního papíru (s olizovaným lepidlem) pro výrobu poštovních známek dle Přílohy č. 1 zadávací dokumentace. 2.2 Tato veřejná zakázka je dle ustanovení § 101 zákona rozdělena na části, a to na: A) Dodávky papíru s olizovým lepidlem B) Dodávky samolepícího ...
Dodání kancelářských a hygienických potřeb pro ÚMČ Praha 5
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem, na základě které budou zadavatelem zadávány jednotlivé veřejné zakázky na zajištění dodávek kancelářského materiálu v obvyklém sortimentu (kancelářské potřeby, úklidové a hygienické prostředky, apod.), vše za podmínek stanovených závazným návrhem rámcové dohody, ...
FN Motol - Jednorázové ochranné prostředky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových ochranných prostředků. Kupní smlouva bude uzavřena na dobu 24 měsíců.
Dodávky základního sortimentu pečiva a dodávky ostatních pekařských a cukrářských výrobků
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jsou průběžné dodávky pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 2 těchto zadávacích podmínek.
Úřad práce Praha - dodávka hygienických potřeb
Nákup a dodávka hygienických potřeb do pracovišť Úřadu práce ČR - krajské pobočky pro hlavní město Prahu.
Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků (OOPP)
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek OOPP pro Zadavatele formou Rámcové kupní dohody v sortimentu dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace, která bude tvořit přílohu č. 1 návrhu Rámcové kupní dohody.
Dodávka třívrstvých zásahových oděvů
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka celkem 210 ks třívrstvých zásahových oděvů dle technické specifikace.
Nákup textilu a lůžkovin na koleje a hotely ČVUT v Praze
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup textilních výrobků pro ubytovací provozy Správy účelových zařízení ČVUT v Praze. Jedná se zejména o sprchové závěsy, záclony, závěsy, koupelnové předložky, osušky, prošívané přikrývky, prošívané polštáře, prošívané chrániče matrací, povlaky na polštáře a peřinu, prostěradla, ručníky froté a vaflové.
FN Motol - Jednorázový materiál - oděv operační pro zdravotnický personál, pacienty a návštěvy
Předmětem plnění této veřejné zakázky, a to po dobu 24 měsíců dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy – Seznam zboží s jednotkovými cenami, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou postupné dodávky jednorázového materiálu – operačního oděvu.