Nákup balistických vest pro CS ČR 2017
Předmětem veřejné zakázky je nákup 200 ks balistických vest pro útvary pátrání zadavatele a 1103 ks balistických vest pro útvary dohledu zadavatele.
Dodávky funkčního prádla pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek funkčního oblečení tzv. termoprádla pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
FN Motol – Tvorba, tisk a dodávky formulářů pro zdravotnickou dokumentaci FN Motol
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek formulářů pro zdravotnickou dokumentaci, a to po dobu 24 měsíců pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dovybavení laboratoří CAPI – IVC pro potkany s přestýlacím boxem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka IVC (individually ventilated cages) systému pro ustájení laboratorních potkanů s přestýlacím boxem pro Centrum pokročilého preklinického zobrazování (CAPI) na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Zařízení musí umožnit ustájení imunodeficientních potkanů a sterilní manipulaci s nimi, výměnu podestýlky ...
Vak na výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky vaků na výstroj.
Výroba pamětních bimetalových mincí ke 100. výročí zavedení československé koruny
Předmětem veřejné zakázky je výroba pamětních bimetalových mincí (dále jen „PBM“). Výrobou PBM se rozumí kompletní technická příprava výroby a výroba PBM a jejich kompletace do obalů dodavatelem. Předpokládaný počet dodaných PBM bude činit cca 10 000 kusů. Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v návrhu smlouvy, který ...
Stejnokrojové doplňky kovové
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., ve znění pozdějších předpisů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky stejnokrojových doplňků kovových.
Dodávky nízké taktické obuvi pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy 90817
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nízké taktické obuvi vhodné pro výkon práce strážníka (dále jen „předmět plnění“) pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění.
Dodávka hotových pokrmů pro zaměstnance
Předmětem plnění veřejné zakázky je příprava hotových jídel pro zaměstnance zadavatele, jejich dodávka na zadavatelem stanovené místo v určený čas a výdej jídel zaměstnancům zadavatele.
Rámcová dohoda na dodávky obuvi pro HZS ĆR
Dodávka 3 790 párů polobotek celoročních a 4 622 párů polobotek perforovaných letních v průběhu 4 let od nabytí účinnosti rámcové dohody.
Dodávka kancelářského papíru pro resort MPO
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky kancelářského papíru vč. dodání zboží do místa plnění.
Poptávám výrobu šachových boxů
Poptávám výrobu šachových boxů pro další zpracování. Materiál - překližka, sololit, dýhovaná intarzie. Různé rozměry.
FN Motol - Dodávka tvarovaného prádla
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tvarovaného prádla, a to na základě průběžných dílčích objednávek po dobu 48 měsíců v souladu se zadávacími podmínkami.
Rámcová dohoda – Nákup kancelářských potřeb pro Univerzitu Karlovu Právnickou fakultu
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku kancelářských potřeb pro Univerzitu Karlovu Právnickou fakultu pro období 2018 – 2021. Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb pro dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Pracovní kombinézy
Předmětem veřejné zakázky je nákup nových pracovních kombinéz pro leteckou výjezdovou skupinu a nákup převlečníkových kombinéz pro personální zálohy, aktivované v případě mimořádné události či krizové situace. Zadavatel rozdělil zakázku na 2 části: Část 1 VZ – Pracovní kombinézy;. Část 2 VZ – Kombinézy pro personální zálohy. Pro každou část ...
Poptávám šití záclon
Poptávám šití záclony na míru z donesené záclonoviny.
Poptávám výrobu papírových krabiček
Poptávám výrobu papírových krabiček. chtěla bych nacenit krabičky výsledné velikosti 10x10 z kartonu ( silenšjího papíru kolem 300 - 350gsm) z grafického kartonu ve dvou barevnostech a taky s celopotiskem. Nemusí být ani lepené, klidně jen skládané, asi s tím bduete mít více zkušeností :) nechám si ráda poradit a pokud už máte hotové ...
Dodávky drogistického a úklidového zboží
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky drogistického a úklidového zboží, dále viz Zadávací dokumentace.
Poptáváme nové EUR palety IPPC
Poptáváme palety EUR nové IPPC, cca 1000ks/měsíčně.I s dopravou.
Poptávám zelí na krouhání.
Poptávám zelí na krouhání za ruzumnou cenu, pokud možno v blízkosti Bohnic v množství cca 15 - 21 kg.
Poptávám kolagen pro koně
Poptávám kolagen pro koně. Děkuji Ing.Perla
Náložky hodnostní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky náložek hodnostních.
Sportovní výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky sportovní výstroje.
Dodávka obalového materiálu a balení sbírkových předmětů
Předmětem části 1 veřejné zakázky jsou služby balení vybraných sbírek Památníku národního písemnictví za účelem jejich bezpečného stěhování.Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka obalového materiálu, obalového materiálu pro přepravu a uložení vybraných sbírek Památníku národního písemnictví za účelem jejich bezpečného stěhování.
Mgr16 - Chovné systémy pro Xenopus a Zebrafish
plně automatizovaný chovný systém pro pulce a dospělce drápatky tropické a zebřičky pruhované. Součástí je několikapatrový stojan s chovnými nádobami a úpravna vody