Dodávky mraženého zboží
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mraženého zboží, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 zadávacích podmínek do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze – Apolinářská 18, 128 08 Praha 2 – hlavní kuchyně (stravovací provoz). Blíže viz zadávací podmínky.
Poptávám připojení elektromechanických zámků na zvonková tabla
Poptávám připojení dvou elektromechanickýcjh zámků na zvonková tabla u dvou vchodů bytových domů. ASSA ABLOY EL 560/EL000790 - elektromechanický samozamykací zámek , čelo 20mm, rozteč 72mm, backset 55mm, napájecí napětí 12 (0,13 A) - 24V (0,065 A), kabel s konektorem EA218/EL000273 - 6m
Oděv pracovní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky oděvů pracovních.
FN Motol - Papír xerografický
Zajištění dodávek xerografického papíru pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole.
Dodávky základního sortimentu pečiva a dodávky ostatních pekařských a cukrářských výrobků
• Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze – Apolinářská 18, 128 08 Praha 2 – hlavní kuchyně (stravovací provoz). Přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v příloze č. 2 těchto zadávacích podmínek.
Poptávám výrobu obojků a postrojů pro psy
Poptávám výrobu obojků a postrojů pro psy. doplňky na psy z kůže.
Kancelářské potřeby
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky kancelářských potřeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky základního potravinářského sortimentu
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky základního potravinářského sortimentu, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 těchto zadávacích podmínek do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze – Apolinářská 18, 128 08 Praha 2 – hlavní kuchyně. Blíže viz zadávací podmínky.
Poptávám dodavatele fólie na ovinovací stroj RONDA
Hledám dodavatele fólie na stroj RONDA 500.
Dodávky kapalných maziv pro motorová vozidla
Předmětem veřejné zakázky rozdělené na část 1 s názvem „Dodávky kapalných maziv pro motorová vozidla“ a část 2 s názvem „Dodávky kapalných maziv třídy 20F pro automatické převodovky motorových vozidel “ je uzavření rámcové dohody na zajištění dodávek kapalných maziv pro motorová vozidla.
Dodávky balistických vest pro skryté nošení pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky balistických vest pro skryté nošení pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky, a to včetně dopravy na místo plnění.
17-241 Rýže dlouhozrnná loupaná – pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení 250 tun rýže dlouhozrnné loupané (dále „rýže“), její skladování a ochraňování. Rýže bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Správa státních hmotných rezerv ČR (dále „Správa“) jako zadavatel zajišťuje, v souladu se zákonem č. 97/1993 Sb., o působnosti Správy státních hmotných rezerv, ve znění pozdějších ...
17-165.2 Čočka velkozrnná loupaná celá, její pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je: a) pořízení 250 t čočky velkozrnné loupané celé (dále čočky), b) ochraňování 250 t čočky. Čočka bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Správa jako zadavatel v souladu se zákonem č. 97/1993 Sb., o působnosti Správy státních hmotných rezerv, ve znění pozdějších předpisů, zajišťuje obranyschopnost a obranu státu, ...
Hledám distributora kosmetiky z Lanzarote
Hledám distributora kosmetiky z Lanzarote.
17-241 Rýže dlouhozrnná loupaná – pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení 250 tun rýže dlouhozrnné loupané (dále „rýže“), její skladování a ochraňování. Rýže bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Správa státních hmotných rezerv ČR (dále „Správa“) jako zadavatel zajišťuje, v souladu se zákonem č. 97/1993 Sb., o působnosti Správy státních hmotných rezerv, ve znění pozdějších ...
Poptávám sportovní kočárek
Koupím sportovní kočár Stokke Trailz Nordic Green.
Odkyselování knihovních fondů Národní knihovny ČR v letech 2018 - 2022
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na poskytování služeb na odkyselování dokumentů knihovního fondu, vyrobených zejména po r. 1840 (tzv. novodobých fondů), podle kvality a požadavků zadavatele na hromadné odkyselování tak, aby se zamezilo hrozícímu nebezpečí rozpadu těchto knih vzhledem k nízkým hodnotám pH materiálů, z nichž ...
Oděv k údržbě techniky
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky oděvu k údržbě techniky.
Dodávky jednorázového oblečení pro operační sály
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále i jako „VZ“) jsou průběžné dodávky jednorázového oblečení pro operační sály pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice – Vojenská fakultní nemocnice Praha (dále jen „centrální zadavatel“ nebo i „ÚVN“) a Ústav leteckého zdravotnictví Praha, příspěvkovou organizaci (dále jen „pověřující zadavatel“ nebo i „ÚLZ“) v ...
Dodávka hygienického papírového materiálu
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Dodávky hygienického papírového materiálu“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže) na dodávky hygienického papírového materiálu.
Poptávám zajištění dovozu živých zvířat
Poptávám zajištění dovozu živých zvířat, korýše, obojživelníky a plazy.
Sháním obojživelníka Červorovce zploštělého
Sháním obojživelníka Červorovce zploštělého (Typhlonectes compressicauda).
18-102 Máslo stolní - převzetí a ochraňování
Předmětem VZ je převzetí 425,76 tun másla stolního a jeho ochraňování.
16-103 Obalový soubor pro přepravu kapalných radioaktivních odpadů
Předmětem VZ je pořízení 3 ks nových obalových souborů určených pro přepravu kapalných radioaktivních odpadů, jako technické prostředky při řešení mimořádných situací s výskytem nebezpečných látek, včetně radiačních událostí, po kterých bude nezbytné přepravit větší objem nebezpečných kapalných odpadů k následnému odstranění.
Nábytek atypický 2018
dodávka nábytku