Poptávám knihu V dračích spárech
Poptávám knihu V dračích spárech : pohádky o dracích od Alfonse Bohumila Šťastného. V pěkném stavu včetně přebalu. Knížku vydalo v roce 1919 nakladatelství Pavel Körber, ilustroval ji Josef Ulrich. Cena: do 2000 Kč včetně pošty, případně osobní předání v Praze. Odkoupím i ze zahraničí, bude-li stav odpovídat požadavkům.
Dodávky ceninového papíru s holografickým proužkem
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nákup a dodávka ceninového papíru v rolích, bez vodoznaku, nebo s exkluzivním vodoznakem (pozitivním, negativním, pozitivně-negativním) s aplikovaným holografickým proužkem, včetně případné výroby exkluzivního „Masteru“ pro ražbu hologramu.
Dodávky termoreaktivního papíru s holografickým proužkem
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nákup a dodávka termoreaktivního papíru v rolích s aplikovaným holografickým proužkem včetně případného zhotovení originálního masteru pro ražbu hologramu na základě požadavků zadavatele.
Dodávky stejnokrojů
Předmětem sektorové veřejné zakázky je dodávka výstrojního materiálu pro Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost. V případě dodávek výstrojního materiálu se jedná o součásti služebního stejnokroje zaměstnance zadavatele na jednotlivá roční období a doplňků služebního stejnokroje k určitému výkonu práce zaměstnance zadavatele. Výstrojní ...
17-120 Máslo stolní - pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení 250 t másla stolního a jeho ochraňování.
Rámcová dohoda na nákup airbagových vest pro řidiče policejních motocyklů na období 2017 - 2018
nákup 500 ks airbagových vest pro řidiče policejních motocyklů na období 2017 - 2018
Dodávky potravinové pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám 2017 – 2018
CPV: 15000000-8 Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky potravin včetně jejich vyložení na určená místa plnění. Přesná specifikace jednotlivých druhů potravin vč. uvedení požadavku na minimální dobu trvanlivosti a hmotnost/objem je uvedena v položkovém rozpočtu, který tvoří přílohu č. 6 zadávací dokumentace.
Dodávky obálek pro resort ČÚZK 2017-2020
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky obálek pro resortní organizace uvedené v příloze č. 1 ZD v na období 4 let. Kromě dodávek obálek zahrnuje předmět veřejné zakázky i balení a distribuci obálek a jejich doručení do zadavatelem určených míst plnění. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání obálek C5 s doručenkou a modrým pruhem o rozměru ...
Dodávky spotřebního materiálu pro tiskárny
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro tiskárny zadavatele.
Zajištění obsluhy plaveckého bazénu v areálu Výstaviště Praha Holešovice
Předmětem zakázky je zajištění obsluhy plaveckého bazénu, včetně zajištění činnosti plavčíka, šatny, recepce a pokladny, běžného úklidu, drobné údržby objektu, týdenní sanitace objektu, dodávka a doplňování hygienických prostředků na sociálních zařízeních, a dodávka čisticích prostředků a přípravků pro zajištění úklidu a sanity, za použití vlastní ...
Zajištění kompletního tiskového řešení formou pronájmu včetně servisních a materiálových služeb
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dobu pěti let jejich předmětem je dodávka tonerových náplní do tiskáren a kopírovacích strojů, dodávky xerografického papíru, ekologická likvidace použitého materiálu pro stávající tiskové vybavení specifikované v příloze této zadávací dokumentace, pronájem nových tiskových zařízení, kompletní ...
Poptávám použité banánové krabice
Poptávám použité banánové krabice, případně stěhovací. Parametry: délka 520 mm, šířka 390 mm, výška 240 mm, nosnost 30 kg Množství: 300 - 500 ks Termín: dle dohody Spolupráce dlouhodobá.
Poptáváme výrobu plastových sáčků
Poptáváme výrobu sáčků. Potřebovali bychom vyrobit a potisknout sáčky z plastu, tloušťka cca 60 - 80, se sváry se 4 stran, viz foto v příloze. Můžete prosím poslat cenovou nabídku a termíny dodání. Děkuji.
Dodávky kabelů a vodičů
Předmětem sektorové veřejné zakázky jsou dodávky běžně dodávaných kabelů a vodičů a dodávky výjimečně dodávaných kabelů a vodičů pro zadavatele, a to včetně dopravy na místo plnění.
Dodávky termoreaktivního papíru v rolích
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka termoreaktivního papíru v rolích dle katalogu dodavatele a na základě požadavků odběratele.
Poskytování servisní a materiálové podpory  tiskových řešení
Zakázkou dojde k pokrytí tiskových potřeb a servisu tiskových zařízení na Ministerstvu kultury.
Dodávky jízdních dokladů na roky 2017 - 2021
Předmětem rámcové smlouvy zadávané v tomto zadávacím řízení je dodávka jízdních dokladů a souvisejícího zboží (tj. blokové jízdenky MHD, role do zařízení USV, role FCU, role AVJ, kupony MHD, průkazky MHD, kazety do označovačů, kontrolní fixy, kontrolní jízdenky, potvrzení o studiu, doklady o zaplacení přirážky, pokutové bloky, identifikační ...
Zajištění provizorního a definitivního dopravního značení při opravách a rekonstrukcích
Předmětem je zajištění provizorního a definitivního dopravního značení při opravách a rekonstrukcích zařízení Zadavatele na území hl. m. Prahy. Zajištění provizorního a definitivního dopravního značení bude prováděno na základě písemného nebo telefonického (a následně písemně potvrzeného) požadavku Zadavatele. Součástí tohoto požadavku bude ...
ND – rekonstrukce objektu Liliová č.p. 211/9 - provozní budovy ND Anenské náměstí č. 2 Praha 1
Předmětem veřejné zakázky je vybavení objektu Národního divadla Liliová č.p. 211/9 nábytkem kanceláří a pracoven, regály pro hudební archiv ND, vybavení apartmánů, vybavení kuchyňských koutů. Součástí dodávky interiérů je také orientační a informační systém a ostatní zařízení dle projektové dokumentace, která je přílohou č. 3 zadávací ...
Dynamický nákupní systém na centrální dodávky kancelářských potřeb pro roky 2017-2020
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné centrální dodávky kancelářských potřeb dle aktuálních potřeb jednotlivých veřejných zadavatelů z resortu MV včetně dopravy do místa plnění až do výše předpokládaného finančního limitu . DNS bude zaveden na 4 roky v období let 2017 - 2020.
Poptávám dodavatele energetického nápoje Red Bull
Poptáváme energetický nápoj Red bull, 10 kamionů týdně, smlouvu na rok. Doprava do Katowice, Brno, Bratislava, centálně do Brna. Klasické plechovky 250ml. Děkuji.
Nákup kancelářských potřeb, hygienických prostředků a spotřebních materiálů výpočetní techniky
Účelem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní dohody, jejímž předmětem bude průběžné zajišťování dodávek kancelářských potřeb, hygienických prostředků a spotřebních materiálů výpočetní techniky pro VoZP ČR na dobu 4 let (dále také „zboží“). Předmět veřejné zakázky zahrnuje prodej zboží, jeho dopravu a uložení na místa určená zadavatelem. ...
Výroba a distribuce příkazových bloků
Předmětem zakázky je výroba a distribuce přísně zúčtovatelných tiskopisů s ceninovým režimem – příkazových bloků vydávaných Ministerstvem financí pro Celní správu ČR a krajské úřady dle § 92 odst. 3 zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, jenž nabude účinnosti od 1. 7. 2017.
Dodávky služební a taktické obuvi pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky obuvi - služební a taktické vhodné pro výkon práce strážníka městské policie hl. m. Prahy.
Poptávám dodavatele housek na hamburgery
Hledám dodavatele housek na hamburgery.