Poptávám dodavatele řepného cukru
Poptávám dodavatele řepného cukru ICUMSA 45, EU ORIGIN první odběr 50 tun/měs. V případě solidního jednání a akceptovatelných podmínek navýšení odběrů.
ETIOPIE; Potraviny, nápoje
Hledám v ČR distributorské společnosti potravin a nápojů.
TOGO; Potraviny, potravin. přísady
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso. Jsme obchodníci s ...
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám: Začínající internetový obchod, hledá vhodné dodavatelé pro tyto kategorie : Krmivo pro zvířata Oblečení a obuv Hračky Sportovní potřeby- Outdoor Gurmánství (například čaje, káva, čokoláda, bonbony, jídlo za účelem uspokojení člověka apod). Kočárky a Dětské potřeby Kosmetika Skladovací prostory mám. Uvítám zboží do kauce. V ...
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme přední importéři potravin, nápojů a všeobecného zboží. V současné době hledáme spolehlivé dodavatele.
NĚMECKO; Cukr
Poptáváme dodavatele bílého cukru ve velkém množství. V případě zájmu zašlete dodací podmínky, dodací lhůty a aktuální ceny.
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje. Naše podnikání zahrnuje marketing a propagaci výrobků, představujeme zahraniční firmy / investory na trzích západní Afriky.
MALAJSIE; Potraviny
Jsme zavedená malajská obchodní společnost. Obchodujeme s potravinami, rychle se kazícím zbožím. Také působíme jako nákupčí pro mezinárodní firmy, které kupují malajské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ALBÁNIE; Cukrovinky
Hledám obchodní spolupráci s distributory cukrovinek.
Poptáváme dodavatele domácího cukroví
Poptávám dodavatele chutného domácího cukroví pro pravidelný odběr, Vy vyrobíte, my prodáme. Pokud vaše vzorky budou na vysoké úrovni, a budete schopni udržet kvalitu, určitě uděláme pravidelný obchod. Platíme hotově.
BENIN; Potraviny
Aken Wishes Group hledá vhodné výrobce a exportéry následujících produktů: pečivo a sušenky, ovocné džusy, mléčné výrobky, čerstvé ovoce, konzervované potraviny, vína, alkohol, energetické nápoje, nealkoholikcé nápoje, kari v prášku, mléko v prášku, med, minerální vody, multivitamínové tablety a kapsle s minerály, výživné potraviny a doplňky, ...
EGYPT; Egyptské výrobky
Působíme jako obchodní zástupci mezinárodních společností v Egyptě. Spolupracujeme s importéry, exportéry z celého světa. Zde je přehled egyptského zboží, které vyvážíme: -pravá kůže, bavlněné látky a oděvy, taneční kostýmy a doplňky -kosmetika, šperky, imitované i pravé starožitné, -zemědělské produkty; -papyrus a jiné rukodělné zboží ...
EGYPT; Potraviny a krmiva
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE hledá obchodní spolupráci s výrobci v oblasti krmivářského a potravinářského průmyslu, kteří mají zájem vstoupit na egyptský trh a nabízí těmto firmám obchodní zastoupení v Egyptě.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
BANGLADÉŠ; Močovinové hnojivo
Poptáváme levné močovinové hnojivo v perličkách a granulích, pšenici, rýži a cukr ICUMSA-45 ve velkém.
EGYPT; Potravinové produkty
Swan Exports je marketingová firma, která prodává potravinové produkty africkým zemím. Nyní má zájem navázat obchodní spolupráci s evropskými dodavateli následujících produktů: sladkosti, ovocné džusy v různých baleních, různé druhy sýrů, pekařské produkty, tomatová pasta, konzervované potraviny, mražené ovoce a zelenina, džemy různých příchutí a ...
KAMERUN; Kakaové boby
Dodáváme velmi kvalitní kakaové boby. Máme velké skladové zásoby, hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Zemědělské plodiny
Jsme regionální sdružení zemědělců v Pobřeží slonoviny. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s odběrateli kakaa, kávových zrn a dalších našich produktů.
MALI; Kakaové boby
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli kakaových bobů.
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
BENIN; Potravinářské výrobky a stroje
Jsme jedním z předních dovozců, distributorů, zástupců, obchodníků různých druhů zboží v Africe, s mnohaletými zkušenostmi. Hledáme dodavatele potravinářských výrobků, mražených ryb, nápojů, whisky, vína, tabáku, čokolády, léčiv, potravinářských strojů ve velkém množství. Prosíme o zaslání ceníku.
TOGO; Potraviny, oděvy, ojeté vozy
Jsme dobře zavedená společnost registrovaná v Lomé v Togu. Specializujeme se na dovoz a distribuci různého zboží se zvláštním důrazem na dovoz výrobků jako tresky, konzervované ryby a konzervované potraviny, konfekční oděvy, povlečení, sportovní potřeby, trička, tepláky, podprsenky / spodní prádlo, kožená obuv, kožené zboží, dětské oděvy, obleky, ...
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
NĚMECKO; Výroba pralinek a čokolády
Poptávám českého výrobce pralinek, čokolády.
TOGO; Balená voda a potraviny
Hledáme dodavatele balené minerální vody a jiných potravin a nápojů, kteří nám mohou dodávat ve velkém množství.