Pekársky tovar,čerstvé pečivo a cukrárske výrobky pre študentské jedálne ÚZ ŠDaJ STU v Bratislave
Pravidelné zabezpečovanie dodávok pekárskeho tovaru, čerstvého pečiva a cukrárskych výrobkov pre Študentské domovy a jedálne Slovenskej technickej univerzity v Bratislave vrátane dopravy na miesto určenia. Predpokladané celkové množstvo 82 916 kg predmetu zákazky na celé zmluvné obdobie- bližšie špecifikované v súťažných ...
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
ČÍNA; Potravinářské firmy
Firma Su Po Trading Co, Ltd je obchodní společnost sídlící v Číně. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s českými potravinářskými firmami.
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
KAMERUN; Kakaové boby
Hledám odběratele kakaa. Specializujeme se na semena kakaových bobů v Kamerunu. Nyní máme 500 až 700 pytlů.
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách, Košice - Chlieb a pekárenske výrobky
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka chleba a pekárenských výrobkov pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: ...
Chlieb a pekárske výrobky
Dodávka chleba a pekárskych výrobkov pre potreby oddelenia liečebnej výživy a stravovanie FNsP J.A.Reimana Prešov. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch. Predpokladané množstvo na obdobie 48 mesiacov : 2 374 000 ks podľa špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: ...
EGYPT; Farmaceutický průmysl
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE má zájem stát se obchodní zastupující firmou pro výrobce farmaceutického a potravinářského průmyslu. Hledáme firmy, které chtějí vstoupit na egyptský trh a představit tak své výrobky prostřednictvím našeho obchodního zastoupení.
Poptáváme distributora cukrovinek
Hledáme distributora sladkého pekařského výrobku (cukrovinky) "Štramberské uši. Celá republika.
ŘECKO; Značkové cukrářské výrobky
Dovážíme a distribuujeme značkové cukrářské výrobky jako Masterfoods - Kraft - Ferrero- (Milka, Toblerone, Kinder Bueno), nealkoholické nápoje, Cadbury žvýkačky. Hledáme firmy, které vyvážejí uvedené produkty.
Hledáme spolupráci s výrobci potravin
Hladame výrobce a distributory potravinářských výrobků (cukrovinky, nápoje), pro možnou spolupráci s naší distributorskou společností.
Zajištění celodenního stravování, provoz bufetu, pronájem prostor a dodávka obědů
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění celodenního stravování a provoz bufetu a pronájem prostor a zařízení v objektu Domova pro seniory, Kabelíkova 14a, Přerov a dodávka obědů do Denního pobytu, Purkyňova 16, Přerov.
TOGO; Potraviny
AG TRADING LTD. poptává cukr, rýži, všechny druhy jedlého oleje, konzerovaná rajčata, majonézu, makarony, sušenky. Prosíme o zaslání ceníku, produktového katalogu, způsobu balení.
MALAJSIE; Cukrovinky, omáčky
Hledáme importéry, velkoobchodníky cukrovinek a různých druhů omáček. Více na www.sweetiesfood.com
Poskytování stravování v provozní budově ND, Anenské nám. 2, Praha 1
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je poskytování stravovacích služeb v provozní budově ND, Anenské nám.2, Praha 1. Předmět plnění je podrobně vymezen podmínkami v textové části zadávací dokumentace.
Hledáme garanta pro cukrářskou výrobu
Hledám garanta pro cukrářskou výrobu, na dobu jednoho roku. Finanční ohodnocení dle dohody.
INDIE; Cukrovinky, potraviny
Jsme indičtí exportéři, obchodujeme s nízkokalorickými cukrovinkami, dalšími potravinovými produkty. Hledáme odběratele.
Potraviny
Predmetom dodávky je dodávka potravín časti 1-10: časť 1 - Ovocie a zelenina časť 2 - Zemiaky časť 3 - Mlieko a mliečne výrobky časť 4 - Sterilizované ovocie a zelenina časť 5 - Mrazená hydina a ryby časť 6 - Mäso a mäsové výrobky časť 7 - Ostatné potravinárske výrobky časť 8 - Pekárenský tovar, čerstvé pečivo časť 9 - Mrazené výrobky časť 10 - ...
MAĎARSKO; Čokoláda, bonboniéry
Rádi bychom nakoupili následující výrobky: čokoláda MILKA, RITTER SPORT, SCHOGETTEN, výrobky FERRERO, HARIBO, MERCI, TOFFIFIE, TOBLERONE. Minimální hodnota objednávky je 10.000 EUR.
Poptávám velkoobjemové dodávky cukru
Poptávám cukr velkého objemu do 480 za tunu, denně 1 kamion. Kontaktování výhradně emailem. Děkuji súrné spěchá platba v hotovosti.
LIBYE; Potraviny, čisticí prostředky
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry, distributory potravin a čisticích prostředků.
Hledám dodavatele lahůdek
Potřebuji dodavatele lahůdek (aspik.misky,pař.salát,zavináče apod.),dále mléčné výrobky,mouky,těstoviny,koření,konzervy,paštiky,cukrovinky (čokolády,oplatky,bonbony) atd. Jana Piálková
Hledáme dodavatele nápojů a cukrovinek
Potřebuji dovozce cukrovinek, alko i nealko nápojů a mléčnývh výrobků. Mackovice, okr.Znojmo.
ARMÉNIE; Sacharóza
Hledám firmu, která vyrábí a prodává sacharózu pro použití v medicíně.
ČÍNA; Sorbit v prášku
Jsme výrobci sorbitu v prášku. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.