OMÁN; Čokoláda, cukrovinky
Máme zájem o navázání dobrých obchodních vztahů s výrobci čokolády a cukrovinek a dalších potravin, kteří by nám chtěli dodávat často a za dobrou cenu. Jsme Babil International LLC a chtěli bychom být zástupcem této společnosti a prodávat její výrobky na ománském trhu prostřednictvím naší dobře zavedené prodejní sítě.
MADAGASKAR; Cukr, mouka, rýže
Poptáváme produkty nezbytné potřeby jako je cukr, mouka, rýže, atd.
Poptávám zhotovení svatebního cukroví
Poptávám výrobu cca 10 kg svatebního cukroví, svatebních koláčků a svatebního dortu na 3. dubna 2010 ve městě Brně. Samozřejmě i jednotlivě. Děkuji Kotoulová
Poptávám dodavatele polotovarů pečiva
Hledáme dodavatele polotovarů pečiva pro dopečení slané i sladké, pro další prodej Nabídněte.
Poptává dodavatele cukrovinek
Poptávám vhodného dodavatele zboží v oblasti cukrářských výrobků, různých dortů, zákusků. Mojí činností by byl prodej tohoto zboží v Rakousku.
BANGLADÉŠ; Sacharóza
Hledáme výrobce sacharózy BP / USP pro marketingového zástupce v Bangladéši.
V. BRITÁNIE; Potraviny, nápoje
Hledáme exportéry potravin a nápojů.
SENEGAL; Potraviny, oblečení, elektronika
Hledáme dodavatele následujícího zboží: džusy a nápoje, energetické nápoje, potraviny, rýže, sladkosti, oblečení, veškeré sportovní oblečení, spotřební elektronika, ojeté vozy a motory.
IZRAEL; Sladkosti, pečivo
Jsme importní, velkoobchodní firma se sklady. Distribuujeme sladkosti, lehká jídla a pečivo. Mezi naše top značky patří: KRAFT, NESTLE AND MARS. Rovněž prodáváme zákusky, sladké pečivo a pečené zboží. Webové stránky: www.royaltyint.co.il Hledáme spolupráci s výrobci jmenovaných produktů.
POLSKO; Rychloobrátkové zboží
Jsme mezinárodní obchodní společnost a obchodujeme s rychloobrátkovým zbožím, jako COCA-COLA, RED BULL, čokoláda MILKA, NESCAFE, káva JACOBS, FERRERO, také s pracími prášky od PROCTER&GAMBLE, HENKEL , UNILEVER, obchodujeme s kosmetikou, jako GILLETTE, NIVEA, LOREAL, SHAUMA, HEAD&SHOULDERS. Chtěli bychom najít nové obchodní partnery - odběratele. ...
SRÍ LANKA; Sladkosti, holicí strojky, saponáty
Mám zájem importovat následující položky: 1. sladkosti (lízátka, žvýkací bonbóny, tvrdé bonbóny atd.) 2. holicí strojky s dvojitou čepelí 3. práškové saponáty
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme dovozce nápojů, alkoholických nápojů, konzervovaných potravin, cukrovinek a jiného potravinářského zboží jako je koření atd. Hledáme výrobce nebo vývozce tohoto zboží.
BENIN; Potraviny a nápoje
Importujeme a distribuujeme potraviny a značkové nápoje. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a dodavateli.
PÁKISTÁN; Cukr
Poptáváme cukr. Požadované specifikace: 1 - granulovaný, 2 - velikost zrna malá až střední, 3 - Acumsa minimum 80. www.kalaltraders.in
EGYPT; Cukrovinky
Jsme výrobci velmi kvalitních cukrovinek - bonbóny, nugát, čokoláda, turecký med v různých formách a příchutích. Naše společnost je členem Egyptské komory potravinářského průmyslu. Hledáme obchodní spolupráci s českými importéry, distributory, velkoobchodníky.
BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
PÁKISTÁN; Vůně, esence
Jsme importéři vůní a esencí pro průmyslové použití při výrobě kosmetických mýdel, kosmetických pěsticích přípravků, pro cukrářskou výrobu. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci vůní a esencí.
Poptávám cukrářskou výrobu
Poptávám výrobu dortu 3D ve tvaru plachetnice dle fota
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
MAĎARSKO; Fondánové cukrovinky
Hledám výrobce cukrovinek / fondánových cukrovinek v ČR.
GAMBIE; Potraviny
Poptáváme cukr, rýži, mléko, majonézu, margarín, cibuli, brambory, česnek, rajčatový protlak, sušenky, mouku a další produkty k jídlu.
BENIN; Oblečení, obuv, kosmetika, potraviny
Poptáváme použité oblečení, skladovou obuv a opasky, použité domácí zboží, zkrášlovací a kosmetické výrobky, konzervované potraviny, víno a alkoholické nápoje, sušenky a sladkosti, vánoční dekorace atd.
TOGO; Nápoje, pekařské výrobky
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry a dodavateli nápojů a pekařských výrobků (sušenky).
Poptáváme prostory pro oslavu v Praze
HLEDÁME PROSTOR V PRAZE PRO KONÁNÍ RODINNÉ OSLAVY PRO CCA 40-50 OSOB. TERMÍN: prosinec 2009 POŽADAVEK: kuchyňka a sociální zařízení Zn.: vlastní jídlo i pití
TOGO; Potraviny, papír, prací prostředky
Máme zájem importovat, nakupovat: jedlý olej, rostlinný olej, papír na fotokopie A4 80gsm, tomatovou pastu v konzervě, špagety, makarony, nudle, konzervované sardinky, konzervovaný tuňák, mléko, majonézu, víno, žvýkačky, sušenky, prací prostředky, mýdla. Hledáme obchodní spolupráci s distributory, kteří mají zájem dodávat zboží na náš trh.