Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků - přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v příloze č. 3 zadávací dokumentace - do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, U Nemocnice 2, Praha 2, stravovací provoz.
Poptáváme dodavatele potravin ,drogerie a nápojů
Popis poptávky: Hledáme dodavatele pro pro nově otevřený velkoobchod a maloobchod na Praze 9. Sortiment: potraviny, pochutiny, nápoje, drogerie, zákl. ovoce a zelenina. V PŘÍPADĚ OPRAVDU ZAJÍMAVÝCH CEN NÁS ZAJÍMÁ JAKÝKOLI SORTIMENT!!! Nezajímají nás drahé a luxusní výrobky, budeme nabízet pouze levné zboží s co možná nejzajímavějšími cenami ve ...
Zabezpečenie služieb hromadného stravovania
Zabezpečenie služieb hromadného stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa a zamestnancov rozpočtových a príspevkových organizácií v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti (ďalej len objednávateľ), formou zabezpečenia reštauračných služieb, bufetových služieb, služieb jedální a hromadného stravovania a pod. na základe akceptovania stravných ...
KAMERUN; Textil, potraviny, nápoje
Hledáme české výrobce a exportéry různých výrobků jako jsou trička, přikrývky, potraviny a nápoje, módní tašky, jutové tašky, minerální vody atd.
Poptávám dodavatele velikonočních cukrovinek
Dobry den. Měla bych zájem o čokoladové figurky a vajíčka pro prodejnu s motivem velikonc. Pokud možno zadejte ceník a Foto nabídku. Děkují Filgasová
Poptávám cukroví pro 40 osob
Dobrý den, informativně potřeboval bych na oslavu narozenin cukroví cca 40 osob do 8.3.2011,sortiment upřesním osobně dle domluvy.
BANGLADÉŠ; Pšenice, rýže, cukr
Poptáváme pšenici, rýži a cukr ICUMSA-45 ve velkém.
Dodanie základných potravín
Dodanie základných potravín pre zariadenia verejného obstarávateľa Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 119 554,5300 EUR
BANGLADÉŠ; Hnojiva, obiloviny, zelenina, alko nápoje
Poptáváme hnojivo, pšenici, cukr, kukuřici, hrášek, cibuli, česnek, koření, víno, pivo, vodku, whisky.
EGYPT; Potravinářské suroviny, cukrovinky
Hledáme firmy obchodující s potravinářskými surovinami, cukrovinkami, pečivem a čokoládou.
MAKEDONIE; Cukrovinky
Jsme výrobce cukrovinek z Makedonie. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importérem / distributorem z ČR. Vyrábíme croissanty, sušenky, snacky, Tahan halvu, středozemní cukrovinky atd.
VB; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje, tj. vína, piva a lihoviny. Hledáme pravidelné dodavatele v ČR a na Slovensku.
GHANA; Sezam
Hledám odběratele sezamových semen. Mohu dodávat 100 tun měsíčně.
GHANA; Sušenky, bylinné balzámy
Jsme ghanská firma a hledáme výrobce sušenek, bylinných balzámů i jiných produktů.
GABON; Potraviny, domácí spotřebiče, použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, potravin, zeleniny, ovoce, domácích spotřebičů a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Máme již dodavatele z řady zemí, ale rádi bychom rozšířili své obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Hledáme výrobce a exportéry uvedených výrobků a rovněž firmy, které by chtěly mít zástupce v Gabonu.
BENIN; Potraviny, nápoje
Hledáme výrobce potravin a nápojů. Máme zájem nakupovat ve velkém množství, bude-li cena odpovídat kvalitě. Proto žádáme o zaslání cenové nabídky.
TOGO; Potraviny, kosmetika, léky
Jsme dobře zavedená společnost v Lomé v Togu a specializujeme se na import a distribuci různých druhů zboží, zvláště ryb, konzervovaných ryb a konzervovaných potravin, léků (antibiotika), kosmetiky, sušenek, čokolády, pracích prostředků.
KAMERUN; Potraviny
Jsme mezinárodní renomovaná distribuční firma v Kamerunu. Momentálně hledáme spolehlivého dodavatele rýže, potravin a nápojů pro připravovaný program boje proti chudobě.
TOGO; Potraviny, kosmetika
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, kosmetické přípravky, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, potravinářské stroje, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a ...
Poptáváme exkluzivní potraviny a gastrozařízení
Pro nově otevřenou prodejnu (55m²) ve Znojmě hledáme dodavatele: kávy ze zahraničí - exklusivní, bonbónů, čokolád, sladkostí, pendreků, bylinných čajů. Lze nabídnout podobné zboží hodící se k dannému sortimentu. Dále: dózy, nádoby, sáčky, váhu, měrky, mlecí strojek a příslušenství. Dále hledáme dodavatele různých druhů koření a ...
BENIN; Potraviny, zemědělské produkty
Poptáváme potraviny a zemědělské produkty ve velkém množství.
TOGO; Potraviny, nápoje
E.U.BROTHERS COMPANY má pobočky v 5 západoafrických zemích a zabývá se obchodováním všeobecně, ale hlavně s potravinami a nápoji. Hledáme dodavatele.
MONGOLSKO; Zboží pro supermarket
Naše firma plánuje otevření nového supermarketu o rozloze 440 m2 v hlavním městě Mongolska, Ulánbátaru. Hledáme dodavatele (exportéry). Rádi bychom dostali katalog a ceník zboží pro supermarket a další informace.
GABON;
Hledáme výrobce, vývozce a dodavatele potravin, použitého zboží jako jsou oblečení, obuv, tašky i jiného zboží.
BENIN; Potraviny
Hledáme dodavatele konzervovaných potravin, ovoce a zeleniny, pekárenských výrobků. Prosíme o zaslání seznamu produktů, katalogu a ceníku.