TURECKO; Mražené pekařské výrobky
Jsme výrobci a exportéři mražených pekařských výrobků. Hledáme velkoobchodníky, odběratele a importéry pekařských produktů jako tvarohové koláče, vdolečky, koláčky, ovocné koláče, krémové dorty atd.
INDIE; Strojírenské zboží, potraviny, automobily
Poptáváme informace o obchodnících a výrobcích z oborů: strojírenské zboží, cukr, olej, ocel, energie, automobily, chemikálie a farmaceutické výrobky.
GAMBIE; Potraviny
Jsme importéři a distributoři potravinových produktů a jiného smíšeného zboží. Hledáme dodavatele potravin jako rýže, zelenina, cukrovinky, koření, mléčné výrobky atd.
NIGÉRIE; Potraviny, citrusy
Jsme nigerijská rychle se rozvíjející společnost, obchodujeme s potravinami a citrusy. Hledáme obchodní partnery.
UGANDA; Cukrovinky
Jsem dovozce cukrovinek a chtěl bych vědět, zda můžete vyvážet do Ugandy za použití přístavu Mombasa v Keni. Poptávám malé červené bonbóny Milky, bonbóny Milkygold, bonbóny Milky, ovocné bonbóny a kakaové karamely.
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
Poptáváme dodávky cukru, stolního oleje
Hledáme dodavatele potravinářského stolního oleje nejlépe v 50l sudech. Dále hledáme dodavatele cukru (krystal nebo krupice) Cenovou nabídku posílejte v eurech na e-mail: marketing@nakupnestredisko.eu
TOGO; Oděvy, potraviny, mýdla
Jsme importéři smíšeného zboží v Lome Togo, požadujeme použité oděvy, boty, potraviny, textil, mýdla a saponáty, konfekční oděvy.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
NIGÉRIE; Kosmetika, potraviny, pleny, léčiva
Jsme přední a spolehlivý dovozce kosmetických přípravků, nápojů a vín, potravinových doplňků, dětských plenkových kalhotek, konzervovaných rajčat, sladkostí a farmaceutických produktů a bylinných léčivých přípravků. Hledáme proto odpovědné firmy ke spolupráci. V současné době chceme nakoupit velké množství produktů. Máte-li zájem o spolupráci, ...
PÁKISTÁN; Ovoce, rýže, sušenky, přísady
Hledáme firmy, které mají zájem od nás nakupovat následující produkty v dobré kvalitě za nejlepší ceny. 1) čerstvé ovoce (mango, banány, atd.) 2) rýže (všechny odrůdy) 3) sušenky, sladkosti (podle vašeho vzorku můžeme vyvinout i speciální druhy) 4) potravinové přísady, nízkokalorické sladidlo vyrobené v Thajsku bez Aspartamu, Sacharinu a ...
BANGLADÉŠ; Kovový odpad, kyselina dusičná
Máme zájem dovážet kovový odpad hms 1/2, červenou čočku, cizrnu, řepková semena, cukr, pšenici, kyselinu dusičnou. Máme zájem vyvážet použité lodní motory a díly, všechny druhy tradičních i netradičních výrobků z Bangladéše.
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.
Poptávám dodávku cukroví
Poptávám 20 kg svatebního drobného cukroví a 1 dort pro termín 20.6. 2009. Nabídněte-pro Brno a okolí
Poptávám vaječnou melanž
Vaječná melanž slazená 48% cukru, baleno v plechu. Kraj Olomoucký.
ANGLIE; Cukrovinky
Máme zájem navázat seriózní, poctivou obchodní spolupráci s firmami pro výrobu našeho produktu. Hledáme výrobce, který by mohl vyrábět náš produkt za velmi konkurenceschopnou cenu. Náš produkt: cukrovinka - sladké potěšení - tyčinka.
NĚMECKO; Mletí pšenice
Jsme mlýn obilí ve vestfálském Porýní a semeleme ročně zhruba 200 000 tun pšenice všech jakostí. Přijmeme pšenici na nákladním autě nebo na lodi v našem přístavu v obci Spelle. Máme zájem o kontaktní údaje z Česka. Máme zájem o obchody od května 09 do září 2010.
Poptávám  gastro služby
Potřebuji na sobotu ráno /11.4. 09/ čerstvé chlebíčky 3O ks, svatební koláčky 2 kg, jednohubky a dort , s vaším dovozem v Praze nebo Příbrami. Děkuji.
PÁKISTÁN; Potraviny a oblečení
Mám zájem dovážet potraviny a chtěl bych vyvážet oblečení.
LIBANON; Nestlé výrobky, krmiva pro kočky
Hledám distributory potravin, Nestle výrobků, krmiva pro kočky.
INDIE; Čaje, kakaové výrobky, mangová dřeň
Jsme exportéři různých druhů potravin jako pickles, čaje, houbová polévka v prášku, tomatová polévka v prášku, palmový cukr, rostlinná semena, sůl, kakaové výrobky, mangová dřeň. Balení: 250g, 500g, 1kg, 2kg, a 5kg a v PET lahvích nebo podle přání zakazníka.
NĚMECKO; Zmrzlina s etiketou v NJ
Hledám výrobce zmrzliny z České republiky. Firma by měla dodávat do Německa. Zboží musí mít etiketu se složením výrobku v němčině. Tato poptávka je vhodná pro obchodníky se zmrzlinou a mraženými výrobky.
Poptáváme zakázkovou výrobu bonbónů
Hledáme výrobce gumových a tvrdých bonbónů na území České Republiky, Polské Republiky, Slovenska. Dokážete vyrobit bonbóny dle našeho požadavku a obalem dle našeho návrhu?