GHANA; Rýže, cukr, olej
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli rýže, cukru, surového palmového oleje a rafinovaného jedlého oleje.
SAE; Močovina a cukr
Hledáme firmu/dodavatele, který má zájem účastnit se tendru vyhlášeného pákistánskou vládou na dodávky močoviny a cukru.
GHANA; Mouka a cukr
Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli mouky a cukru.
BENIN; Potraviny a nápoje
Máme zájem o nákup následujících produktů: instantní káva, víno, ovocné džusy, instantní polévky, mražená kuřata, minerální vody, sušenky, ostatní potraviny a nápoje. Hledáme výrobce a exportéry.
TURECKO; Mražené pekařské výrobky
Turecká firma Ongan vyrábí a exportuje široký sortiment mražených pekařských výrobků jako sýrové koláče, vdolečky, cookies, ovocné koláče, croissants, bagel (druh židovského pečiva), zákusky, listkové pečivo, briošky a další. Dodáváme do světoznámých obchodních řetězců. Více na ...
GHANA; Zemědělské produkty
Hledáme obchodní spolupráci s obchodníky, odběrateli zemědělských produktů: kakaový prášek, kakaové máslo, keksy, čokolády, bambucké ořechy, bambucký tuk (surový), kešu nezpracované, kešu jádra, kešu pasta, koření - zázvor, chilli paprika, arabská guma.
PÁKISTÁN; Cukrovinky
Poptáváme výrobce cukrovinek v Evropě (slavné značky).
BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika
Naše nově založená firma CORAL INCORPORATION SARL sídlí v Cotonou v Beninu. Je jedním z předních dovozců a distributorů a hledá spolehlivé výrobce, vývozce, dodavatele a obchodní zprostředkovatele pro víno, nápoje, léky, kosmetiku, potraviny a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a rádi bychom působili jako výhradní ...
EGYPT; Obiloviny, cukr, kukuřice, oleje
Poptávám následující výrobky, pošlete mi prosím informace a ceník: 1 - obiloviny (pšenice, kukuřice, sója, sojový šrot, čirok, ječmen, oves, fazole, čočka, sojový olej, kukuřičný olej) 2 - cukr bílý rafinovaný čistota 99,8% 3 - žlutá kukuřice - měkká pšenice - 1. jakost - červená tvrdá ozimá pšenice, kukuřičný olej potravinářské oleje -sójový ...
Poptáváme fruktozový a glukozový sirup
Hledáme výrobce fruktózového sirupu a glukózového sirupu - vyrábíme nápoje a sirupy.
BENIN; Potraviny, kokos, kakao, zlatý prach
Jsme jedním z předních dovozců v Beninu s mnohaletými zkušenostmi. Poptáváme mořské plody, konzervované potraviny, nápoje, sušenky, pivo v plechovkách, džusy, sušené mléko, vejce v prášku, minerální vody. Také hledáme odběratele pro zlatý prach, zlaté pruty, kokos, kakaové boby a kakao, kešu ořechy a zázvor.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Výrobky z kakaa
Založili jsme na Pobřeží slonoviny továrnu na mletí kakaových bobů k produkci výrobků z kakaa: likér / máslo, alkalizovaný prášek a přírodní kakaový prášek. Tyto výrobky budeme vyvážet na mezinárodní trhy a máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Má-li zájem případný investor, ať nás laskavě kontaktuje.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
BANGLADÉŠ; Potravinářské výrobky
Máme zájem importovat potravinářské výrobky jako čokoláda, cukrovinky, sušenky, žvýkačky, sušené kozí mléko, ovocné džusy, jídla pro fast food, špagety, polévky atd. Hledáme obchodní spolupráci. www.stcbd.page.tl
NIGÉRIE; Auta, traktory, oděvy, obuv, potraviny
Naše firma MEDROX ATLANTIC RESOURCES LTD je jedním z největších dovozců a vývozců nákladních a osobních aut, dodávek, trakktorů, oděvů, použitého oblečení a obuvi, ocelových dveří, potravin, textilií všeho druhu v Africe. Hledáme výrobce uvedeného zboží. www.medroxatlanticresources.com
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
INDIE; Sušenky, stroje na výrobu sušenek
Poptávám výrobce sušenek, oplatků, keksů atd. Rovněž požaduji výrobce strojů na výše jmenované výrobky. A také žádám výrobce plechovek a výrobce strojního zařízení na plechovky.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
UGANDA; Sacharín sodný, aspartam
Poptávám sacharín sodný a aspartam. Prosím najděte mi prodejce nebo výrobce.
VIETNAM; Cukrovinky
Naše firma HAIHA CONFECTIONERY JSC. se specializuje se výrobu široké škály cukrovinek včetně měkkých koláčů, smetanových oplatek, lízátek, měkkých a tvrdých bonbónů atd. Naše výrobky se prodávají na domácích i a zahraničních trzích díky konkurenční ceně a špičkové kvalitě splňující normy ISO 9001:2000 a HACCP kód 2003. Máme zájem o navázání ...
Poptávám dodávky zmrzlinových kornoutů
Dobrý den, sháním dodavatele zmrzlinových kornoutů na sezónní prodej točené zmrzliny. Děkuji. S pozdravem Warzocha
PAKISTÁN; Potraviny, cukrovinky, nápoje
Hledáme dovozce rýže, cukrovinek, energetických nápojů do ČR.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
UGANDA; Kakaové boby, vanilkové lusky
Jsme nově založená společnost z Ugandy - exportér kakaových bobů a vanilkových lusků. Chtěli bychom navázat kontakty s odběrateli co nejdříve, než začne sezóna.