KAMERUN; Nápoje, oblečení, kosmetika
Máme zájem nakupovat nápoje, oblečení a kosmetiku. Hledáme vhodné výrobce a dodavatele.
GHANA; Oblečení
Hledám české firmy, které obchodují s oblečením.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme sdružení výrobců / vývozců konfekčních oděvů v Bangladéši. Našimi hlavními produkty jsou trička, polokošile, mikiny, džíny, pletené zboží (svetry propínací a přes hlavu). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
GHANA; Tašky, trička
Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a dodavateli kožených dámských i pánských tašek a módních triček.
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme výrobci a vývozci brankářských rukavic, cyklistických rukavic, rukavic pro lov a střelbu, sokolnických rukavic, rukavic pro mechaniky, řidičských rukavic, svářečských rukavic. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Tkané textilní zboží
Jsme koordinátory mezi exkluzivními vývozci / výrobci a dovozci z celého světa. Hledáme firmy, které dovážejí nebo chtějí dovážet tkané textilní kusové zboží z Pákistánu. Jsme schopni dodávat zboží podle požadavků zákazníků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Motocyklové vybavení
Jsme výrobce a vývozce cyklistických a motocyklových rukavic, oblečení a chráničů. Navštivte naši webovou stránku www.starcruseintl.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
LOTYŠSKO; Obuv, oděvy
Poptáváme všechny druhy obuvi a oděvů.
INDIE; Kožené a látkové oděvy
Jsme vývozci kožených a látkových oděvů (mikiny s kapucí, kalhoty, trička, polokošile, tepláky). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
KAMERUN; Oděvy, léky, potraviny, minerálky
Mariam Trading je poradenská firma obchodující s oblečením, tričky, minerální vodou, léky, potravinami pro děti. Máme zájem o nákup uvedeného zboží ve velkém. Proto žádáme dodavatele, aby nás kontaktovali se specifikacemi svých výrobků a cenovou nabídkou.
PÁKISTÁN; Oděvy
Jsme výrobci oděvů, zvláště teplákových souprav a mikin. Chtěli bychom spolupracovat s českou firmou, které bychom dodávali toto zboží podle jejích požadavků a specifikací.
JAR; Vojenské padáky
Poptáváme vojenské padáky pro Afriku.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry veškerého koženého zboží, dámských dlouhých pláštů, surové kůže, motorkářských obleků, bund, vest, kožené obuvi, všech typů kožených rukavic, kalhot, kožených kabelek - 100% nejlepší kvalita za konkurenceschopné ceny. Více na WWW.CTRLEATHERWEARS.COM
NIGÉRIE; Textílie
Jsme dovozce textilií. Již několik let nakupujeme od dodavatelů v Itálii, Německu a některých asijských zemích. Nakupovaný sortiment zahrnuje šifon, dekorační látky, khaki, koženku, podšívkovinu, taft, popelín, manšestr (strečový i nestrečový), džínovinu, oblekové látky, košiloviny, květované umělé hedvábí, prostěradla, len, použité oděvy / obuv ...
PÁKISTÁN; Rukavice
Hledáme dovozce rukavic.
PÁKISTÁN; Motocyklové oděvy
Jsme výrobce motocyklových oděvů, hledáme velkoobchodníky / obchodní zástupce.
TOGO; Oděvy, auta, elektronika
Ets Nkumatex West Africa,Inc importuje textil, použité oděvy, ložní prádlo, použitá vozidla, použité počítače a elektroniku, ojeté pneumatiky. Naše webové stránky www.nkumatex.bloombiz.com Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli výše uvedeného artiklu.
INDIE; Kožené oděvy a obuv
Spolupracujeme se špičkovými výrobci kožené obuvi, kožených oděvů, rukavic a kožených výrobků. Dodáváme koženou obuv a oděvy do Itálie, Německa, Honkongu a Číny. Nyní hledáme odběratele napříč Evropou. Hledáme importéry, distributory, velkoobchodníky kvalitního koženého zboží, kožené obuvi a oděvů za konkurenceschopné ceny.
Poptávám dodávku triček, 1000 ks
Dobrý den. Poptávám cenu 1000 ks - Tričko s krátkým rukávem .(Rukávy možno na koncích prošívané) . Materiál - 100% bavlna. Barvy: černé , bíle, oranžové. Děkuji
PÁKISTÁN; Rukavice
Vyrábíme a vyvážíme všechny druhy rukavic - pracovní, svářečské rukavice i oděvy, řidičské, motorkářské, cyklistické, vzpěračské, golfové, basketbalové, baseballové, jachtařské rukavice. Více na www.aua.com.pk Hledáme importéry, odběratele, distributory.
Poptáváme dodavatele zahraničních oděvů
Poptáváme spolupráci s dodavatelem, který by mohl posílat a prodávat značkové oblečení z USA nebo i z jiných států. V případě zájmu mne kontaktujte na email.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy a rukavice
Jsme předním (OEM) výrobcem a vývozcem všech typů motocyklových kožených oděvů, módních kožených oděvů, cordurových oděvů, kožených rukavic a sportovního vybavení. Hledáme dovozce, velkoobchodníky, maloobchodníky pro naše kvalitní výrobky.
PÁKISTÁN; Sportovní vybavení
Poptáváme odběratele sportovního vybavení.
Poptáváváme dodavatele oděvů a doplňků
POPTÁVÁM DODAVATELE OBLEČENÍ A DOPLŇKŮ zboží určené k dalšímu prodeji za několik 10 000 měsíčně . Děkuji Vám za nabídky
TOGO; Oděvy, potraviny, nápoje
Hledáme dodavatele oděvů, potravin a nápojů, tresek, ručníků a instantních nudlí / těstovin.