BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobce a vývozce oděvů z Bangladéše. Naše ceny jsou nejlepší, již vyvážíme do USA a EU. Nabízíme polokošile, trička, tkané košile, kalhoty nebo džíny a máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Motocyklové a sportovní vybavení
Jsme známý výrobce a exportér motocyklových kožených bund, rukavic, bot, kombinéz, kalhot, motocyklového textilu - nepromokavých bund, rukavic, kombinéz, motokrosových kalhot, rukavic, motocyklových chráničů těla - zad, kolen, masek, límců, sportovního oblečení (teplákové soupravy, fleecové košile, trička, polokošile), fitnes produktů vzpěračské ...
PÁKISTÁN; Vybavení pro motorsport
Jsme výrobci a exportéři motorkářských kožených bund, rukavic, motorkářských bot, souprav, kalhot, voděodolných bund, rukavic, souprav na motokros, ochranných dílů na lokty a kolena, ochranných helem, dále sportovního zboží (běžecké soupravy, fleecové mikiny, trička, polokošile), výrobky pro fitness (vzpěračské rukavice, opasky), dresy, rukavice ...
PÁKISTÁN; Oblečení, rukavice, batohy
Vyrábíme a obchodujeme s veškerými sportovními oděvy, pracovním oblečením, rukavicemi, batohy a krosnami. Rozsah sportovního oblečení - běžecké a joggingové soupravy, oblečení na fotbal, rugby, hokej, kriket, nepromokavé oděvy pro všechny sporty, čepice, sportovní tašky, krosny, cestovní tašky, kancelářské tašky, nákupní tašky, bavlněné tašky, ...
BANGLADÉŠ; Textilie
Hledáme importéry oděvů pro muže, ženy, chlapce a dívky, triček, topů, sportovních oděvů, pánského spodního prádla.
PÁKISTÁN; Sportovní vybavení
RYJS INTERNATIONAL je výrobce a exportér sportovního oblečení a sportovního zboží. Naše firma vyrábí výrobky nejlepší kvality: kožené oblečení, kožené obleky, manžestrové oděvy, čepice, myslivecké oblečení. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Trička
Hledáme importéry triček.
PÁKISTÁN; Oblečení, sportovní potřeby
Obchodujeme s oblečením všeho druhu, sportovními potřebami, ponožkami, koženým zbožím, prostěradly apod. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Kůže, kožené oblečení
Quince Sports Ind. je importér a exportér kůže a koženého oblečení vysoké kvality jako kožené bundy, dlouhé pánské kabáty a saka, dámské krátké i dlouhé kabáty a saka, pánské kalhoty, dámské kalhoty, kabelky, motorkářské komplety, motorkářské bundy, módní rukavice, letní i zimní rukavice, sportovní rukavice, cyklistické rukavice, motorkářské ...
Poptávám lyžařskou obuv s vyhříváním
Poptávám sjezdové boty s vyhříváním.
PÁKISTÁN; Oděvy
Jsme přední výrobce a vývozce všech druhů sportovního oblečení, stejnokrojů pro bojová umění, ochranných rukavic, fleecových bund také vyrábíme nepromokavé bundy. Navštivte prosím naše webové stránky www.green-wears.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Rukavice, bundy
Jsme výrobci a vývozci všech druhů rukavic, cyklistických, motocyklových a kožených / cordurových bund. Navštivte prosím naše stránky www.kaybeesports.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Uniformy, sportovní dresy
Crown Mark je výrobce a exportér všech druhů uniforem, sportovních dresů, vojenských uniforem, školních a univerzitních uniforem. Nabízíme uniformy šité z různých látek, doplněné o úpravy - sublimace, sítotisk, výšivku. Máme vlastní vzorky výrobků, rozvněž můžeme vyrábět i na zakázku. Více na www.crownmarkind.com Hledáme nové zákazníky.
PÁKISTÁN; Oděvy
Hledáme odběratele triček, polokošil, mikin s kapucí, svetrů bez rukávů, vest, boxerských šortek , pyžam a džín.
Poptávám přestavbu lodního motoru
Dobrý den. Vlastním motor Suzuki DF5 s dlouhou nohou. Potřeboval bych ho ,,přestrojit,, na krátkou nohu. Lze u Vás ? S pozdravem Šafránek
NIGÉRIE; Oděvy
Jsme importéři oděvů, hledáme spolehlivé dodavatele.
INDONÉSIE; Oděvy, doplňky, šperky
Jsme indonéská výrobní firma zabývající se recyklací módního odpadu, módním designem a textilní výrobou. Hledáme importéry těchto produktů v EU: textilní výrobky: džíny, trička, bundy, sportovní oblečení, batikované oděvy módní výrobky: oblečení pro muže, ženy doplňky: módní kabelky, klobouky, baketbalové čepice řemeslné výrobky: ze dřeva, ...
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme výrobci a exportéři konfekčních oděvů vysoké kvality. Mezi naše hlavní výrobky patří sukně, kalhoty, trička, polokošile, šortky, kraťasy na box, spodní prádlo, topy, noční prádlo, joggingové soupravy, sportovní oblečení, pracovní oděvy, čepice a svetry v různých velikostech a stylech. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, distributory, ...
PÁKISTÁN; Sportovní vybavení
Jsme přední výrobci a exportéři všech druhů rukavic, polokošil, fotbalových míčů, volejbalových, basketbalových míčů, fotbalových dresů, vest, sportovních trikotů. Více na www.remington-sports.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry, odběrateli, distributory, velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Úbory na bojová umění
Hledáme obchodní spolupráci s distributory úborů na bojová umění, box a sportovního oblečení.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Vyrábíme a exportujeme kvalitní sportovní oblečení - teplákové soupravy, fotbalové dresy, trička na rugby, veslování, fleesové mikiny s kapucí, trička, polokošile atd. Hledáme importéry.
PÁKISTÁN; Oděvy, prostěradla
PINE TEX. INTERNATIONAL je pákistánský výrobce a vývozce triček, průmyslových oděvů, sportovního oblečení, oblečení pro volný čas a prostěradel. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Rukavice, vybavení pro box
Naše firma LAMANIA INTERNATIONAL je pákistánským výrobcem a vývozcem vzpěračských rukavic, motocyklových rukavic a věškerého vybavení pro box. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Zhotovujeme a exportujeme krátké i dlouhé kalhoty, kargo kalhoty, sukně, saka, jogingové soupravy, trička, polokošile, topy, spodní prádlo, plavky, sportovní oblečení, noční úbory, veškeré oděvy pro muže, ženy, děti. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
BENIN; Oděvy, potraviny, bytové doplňky
Hledáme dodavatele následujícího zboží: textilní a kožené zboží, použité oděvy a obuv, dětská výživa, konzervované potraviny, rajčata v plechovkách, zboží do domácnosti, kuchyňské náčiní, čerstvá jablka atd.