ŠPANĚLSKO; Sportovní a kožené oblečení
Hledáme distributory sportovního a koženého oblečení jako kožené bundy, kožené obleky, motorkářské obleky z látky a kůže, cyklistické oblečení, fleesové oděvy, síťované šortky, trička, polokošile, cyklistické rukavice.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
Poptáváme odběratele, importéry a distributory kožených rukavic - motorkářských, zimních, letních, řidičských, vzpěračských, na painball, cyklistických, plachetních a oblečení všeho druhu.
PÁKISTÁN; Motocyklové oděvy
Jsme předním výrobcem a vývozcem všech druhů motocyklových oděvů včetně rukavic, bund, kombinéz, obuvi, bezpečnostních bund, replikového oblečení, kukel atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
V. BRITÁNIE; Látkové bundy
Poptávám látkové bundy na jaro, léto pro britský trh.
PÁKISTÁN; Sportovní vybavení
HighCom Security vyváží všechny druhy sportovních potřeb a sportovního oblečení, trička a mnoho dalšího, za zaručené nejnižší ceny. Máme něco přes čtyři desetiletí zkušeností ve výrobě a vyrábíme zboží špičkové kvality. Jsme vždy vybaveni nejmodernějšími nástroji a máme vysoce kvalifikované a zkušené pracovníky. Máme zájem o navázání obchodní ...
NIGÉRIE; Stav. materiál, stroje, sport. potřeby
Jsme dovozce a distributor následujících výrobků: 1) průmyslové / domácí šicí stroje a náhradní díly. 2) sportovní potřeby (fotbalové míče, brankářské rukavice atd. 3) pilařské stroje a zařízení obecně 4) sluneční brýle, optické brýle atd. 5) automobilové servisní části (olejové / palivové filtry, zapalovací svíčky atd.) 6) překližka, ...
GAMBIE; Elektronika, oblečení, motocykl
Poptávám laptop, digitální kameru, mobilní telefon, USB disk, obuv, ošacení, MCSE knihy, motocykl, síťové náčiní.
S. ARÁBIE; Spací pytle, chrániče, lednice
Urgentně poptáváme a žádáme cenovou nabídku: spací pytle, chrániče loktů, chrániče kolen, neprůstřelné vesty, cestovní ruksaky, náboje, chladicí boxy, lednice, potravinářské konzervační prostředky.
MAURICIUS; Kosmetika, oděvy, hodinky
Firma Dulmartread Ltd. by ráda importovala a prodávala novou značku kosmetických výrobků, oděvů, obuvi, hodinek a doplňků. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s vhodnými dodavateli.
ČÍNA; Dresy, transparenty
Poptáváme velkoobchod s dresy a transparenty NFL NBA MLB NHL. Výborná kvalita zaručena. www.reebokonlineshop.com
TOGO; Oděvy, elektronika
EM FUTURE GROUP& CO LTD je importér smíšeného zboží, hlavně oděvů a produktů počítačových systémů. Firma hledá obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Sportovní oděvy
Dodáváme oblečení, sportovní oděvy pro děti, ženy, muže. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Textil
Poptávám seznam importérů textilních látek a textilních výrobků.
ČÍNA; Spodní prádlo, plavky
Jsme výrobci spodního prádla a plavek. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Poptávám zboží pro komisní prodej
Hledám dodavatele oděvního, kosmetického, obuvnického zboži. Pro prodejnu v Brně s klientelou. Pouze komisní prodej nebo splatnost. Možnost i obchodního zastoupení. Zprostředkuji i velkoobchodní prodej.
SAE; Lapače míčků
Poptáváme nerezové lapače míčků do skříněk.
PÁKISTÁN; Sportovní a pracovní oblečení
Jsme výrobce a vývozce oblečení pro sport, bojová umění, fitness, pracovního oblečení, plážového oblečení. Náš sortiment: boxerské vybavení (boxerské rukavice, šortky, podložky, rukavice bez prstů, chrániče hlavy a kompletní sortiment chráničů), stejnokroje pro bojová umění (pro džudo, karate, judo, teakwendo a kickbox, barevné pásky pro ...
PÁKISTÁN; Rukavice, sportovní zboží
Poptávám dovozce kožených rukavic a všech druhů rukavic a také sportovního zboží.
TOGO; Oděvy, obuv
Poptáváme oděvy a obuv (použité i nové).
PÁKISTÁN; Kožené zboží, chirurgické nástroje
Jsme výrobci a exportéři kožených rukavic a koženého oblečení, rovněž všech druhů chirurgických nástrojů. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Jsme výrobce a vývozce všech druhů kožených rukavic, bund, dámských kabelek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Sportovní potřeby, oblečení, rukavice
Jsme výrobce sportovních potřeb, oblečení, rukavic. www.quince-pk.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Hledáme obchodního partnera, který by importoval následující výrobky: trička ze 100% bavlny, polokošile, dámské noční prádlo a jiné pletené oblečení pro muže, ženy, děti, dále textilní odpady jako 100% bavlněné trikotové odstřižky různých barev, bavlněné výčesky bílé, červené k výrobě Open End vláken atd.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
WINMARK INTERNATIONAL se specializuje na kožené zboží a kožené oděvy, zboží a oblečení ze syntetické kůže. Kabelky z hovězí, buvolí, ovčí, kozí kůže, kožené řemínky, peněženky, brašny na nářadí, montážní brašny, brašny na koňská sedla, cyklistické brašny, klíčenky, rukavice, čepice, módní oblečení, symboly, vojenské uniformy a příslušenství, ...
Hledáme dodavatele značkového zboží
Hledám dodavatele značkového zboží značek Adidas, Nike, Merrell,Hi-Tech,Umbro, Diesel, a další sportovní značky.