Športové oblečenie pre športovcov VŠC DUKLA Banská Bystrica
Predmetom zákazky je dodanie nového, nepoužívaného športového oblečenia určeného pre športovcov VŠC DUKLA Banská Bystrica.
Kalhoty na baseball, Rakousko
Jsem správně informována, že vyrábíte baseballové kalhoty pro děti a dorostence? Nechala jsem Vás doporučit a ráda bych si u Vás objednala nějaké kalhoty. Je možné doručit i do Rakouska? Děkuji vám za vaši odpověď. S pozdravem, Carole Grasbergerová
Nástupová souprava
Dodání personalizované nástupové soupravy pro sportovce organizace dle přiložené zadávací dokumentace.
Rámcová smlouva na dodávky sportovního oblečení a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dodávky popsané v zadávací dokumentaci. Počty kusů jsou pouze předpokládané na základě dosavadních zkušeností zadavatele a skutečně dodané počty se mohou lišit.
Sportovní výstroj
Pořízení zboží dle podmínek stanovených v Zadávací dokumentaci Sp MO 12087/2022-551200.
Obuv športová
Obuv športová a obuv športová halová je určená na služobnú telovýchovu pre profesionálnych vojakov a pre voľnočasové športové aktivity. Používa sa na rôzne typy povrchov, najmä na bežecké športy pre potreby príslušníkov ozbrojených síl SR a Akadémie ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika. Súčasťou predmetu zákazky je aj dodanie ...
Obuv sportovní 2019
Nákup "Obuvi sportovní 2019" dle Zadávací dokumentace a jejích příloh.
Dodávky obuvi pro cyklistické hlídky Městské policie hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky sportovní obuvi pro cyklistické hlídky Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
EYOF 2022 - dodanie športového oblečenia a príslušenstva
Predmetom zákazky je dodanie športového oblečenia a príslušenstva v súvislosti s podujatím EYOF Banská Bystrica 2022 - https://eyof2022.com/. Zahrňuje na dodávku tovaru vrátane dopravy, v súlade s prílohou č. 1a Technická špecifikácia zákazky a 1 b Grafické návrhy, kde je podrobne spracovaná technická špecifikácia.
Chrániče kolen a loktů 2009
Nákup chráničů kolen a loktů 2009 pro AČR.
Obuv sportovní 2019
Předmětem VZ je v souladu s § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky obuvi sportovní 2019 (dále jen „zboží“) dle specifikace a požadavků uvedených v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Športová výstroj
Súprava športová letná, súprava športová výberová, trenírky športové výberové určené pre potreby príslušníkov ozbrojených síl SR a Akadémie ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika.
Nákup sportovního oblečení 2019 - 2020
Veřejná zakázka na nákup sportovního oblečení pro potřeby reprezentantů a trenérů Resortního sportovního centra OLYMP CENTRA SPORTU MINISTERSTVA VNITRA (dále jen „OLYMP CS MV“). Sportovní oblečení bude sloužit k tréninkovým a volnočasovým aktivitám reprezentantů OLYMP CS MV, kteří jsou součastně reprezentanty České republiky. Dále bude sportovní ...
Sportovní výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky sportovní výstroje.
Dodávky obuvi pro cyklistické hlídky Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky obuvi určené pro cyklistické hlídky (dále jen „předmět plnění“) Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění.
Sportovní oblečení a příslušenství
Dodání sportovního funkčního oblečení a doplňkového příslušenství pro venkovní i halové sporty pro vrcholnou tréninkovou přípravu státní reprezentace ČR.
Poptávám rukavice VÖLKL CLASSIC
Poptávám rukavice VÖLKL CLASSIC.
Sportovní výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky sportovní výstroje.
Sportovní oděvy, rukavice, batohy, Pákistán
Jsme výrobci sportovního oblečení, sportovních rukavic a batohů. Prosím navštivte nás na www.tophawkind.net a kontaktujte nás s případnými dotazy.
Poptáváme dodavatele dámských a pánských oděvů
Hledáme dodavatele moderního oblečení pro mladé muže i ženy (18-40 let). Vel. XS-XL, značkové i neznačkové levné oděvy (trika, kraťasy, kalhoty, šaty, sukně, svetry atd.)
Sportovní rukavice, Pákistán
V.H.S Enterprises se specializuje na výrobu rukavic na plachtění, rybářských rukavic, rukavice na polo, paintballové rukavice, rukavice pro jízdu na koni, baseball, softball rukavice, snowboardové rukavice, běžkařské rukavice, lyžařské rukavice, střelecké rukavice, rukavice pro motorkáře, cyklistické rukavice, golfové rukavice, softshellové ...
Sportovní zboží a oblečení, Pákistán
Rádi bychom Vám představili naši společnost jako jeden z předních výrobců a vývozců sportovního zboží, sportovní oblečení, vybavení na bojového umění a oblečení Gem a fitness oblečení, na karate, potištěné, vyšívaná trička, polokošile, mikiny, vyšÍvané pdznaky a záplaty, kovové odznaky, čepice a klobouky a jiné příbuzné předměty z kvalitních ...
Poptávám lyžařskou bundu
Poptávám lyžařskou bundu, vel. XXL, softshell černá. Děkuji.
Poptávám elastické cvičební lano
Poptávám elastické cvičební lano. Děkuji.
Poptávám dodavatele textilu pro komisní prodej
Sháním dodavatele komisního zboží (dámského sportovního oblečení, dámského oblečení pro běžné nošení, dětského sportovního oblečení, kojeneckého oblečení). Vlastním svůj obchod a zaměřuji se na dámské oblečení, lehce pánské, pyžama a kabelky. Chtěla bych svůj sortiment změnit, nebo rozšířit. Děkuji za každou nabídku