Hledáme dodavatele sportovního zboží
Hledáme dodavatele sportovního zboží a doplňků.
PÁKISTÁN; Boxerské rukavice
Naše firma LAMANIA INTERNATIONAL je výrobcem boxerských rukavic všech velikostí a materiálů. Jsme schopni vyrábět rukavice dle požadavků a ve lhůtě. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Fotbalové míče
Jsme dodavatelé fotbalových míčů nejlepší kvality. Hledáme spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Frima WINMARK INTERNATIONAL se specializuje na kožené zboží a kožené oděvy z pravé i syntetické kůže. Firma nabízí koženou galanterii, sportovní zboží a oděvy pro box, bojová umění, judo (rukavice, opasky, obuv, čepice), fotbalové míče a dresy, sportovní trofeje. Firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, distributory, ...
MALTA; Outdoorové vybavení
Jsme jedním z předních obchodů s kempingovým a outdoorovým zbožím na Maltě. Hledáme výrobce, kteří se specializují na lyžování a související outdoorové zábavy. www.gocampingmalta.com
KAMERUN; Oblečení, potraviny, kosmetika
Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a exportéry oblečení, nápojů, minerálních vod a kosmetiky.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy a doplňky
Jsme výrobce kožených oděvů a doplňků jako jsou kožené tašky, kožené rukavice, kožené bundy atd. Firma je plně vybavena nejmodernějším zařízením a infrastrukturou, disponuje třemi šicími jednotkami a nejzručnějšíma rukama. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám loveckou kuš s optikou
Koupim loveckou kuš s optikou v cene 10-12tisic
PÁKISTÁN; Rukavice
Vyrábíme a vyvážíme brankářské rukavice, cyklistické, sokolnické, lovecké a střelecké rukavice, mechanické, řidičské, svářečské rukavice. Hledáme odběratele.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Pro náš nově budovaný e-shop zaměřený na sportovní vybavení, hledáme vhodné dodavatele sportovního zboží . Za každou nabídku předem děkujeme a budeme se těšit na naší budoucí spolupráci.
Poptáváme dodavatele zboží pro prodejnu
HLEDÁM TRVALEJŠÍHO DODAVATELE, ZAJÍMAVÉHO A CENOVĚ DOSTUPNÉHO ZBOŽÍ: TEXTIL, ODĚVY, ZÁCLONY, KOSMETIKA, DROGERIE, OBUV A JINÉ ZAJÍMAVÉ ZBOŽÍ PRO KAMENNOU PRODEJNU V PACOVĚ. NEVYLUČUJI KOMISNÍ PRODEJ. DOHODA MOŽNÁ NA ČEMKOLIV.
Poptáváme levné textilní zboží pro MO
Poptáváme nejlevnější textilní zboží v Evropě a to obuv,ošacení,deky atd.včetně dárkového zboží, peněženky ,ledvinky a jine zboží...
IZRAEL; Obchodní značky
HW-Brands Ltd je agentura zabývající se licencemi obchodních značek, specializující se na mezinárodní známé značky / vlastnictví, které jsou k dispozici pro udělení licence. Nabízíme skvělá jména s výrobními právy, dobré a atraktivní obchodní podmínky, oddělení podpory licencionářů poskytující stylové průvodce, umělecká díla, fotografie a ...
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobci oděvů za konkurenceschopné ceny. Máme letité zkušenosti s exportem. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
BENIN; Použitá auta, elektrospotřebiče, oděvy
Poptávám ojeté vozy, použitou elektroniku, použité domácí spotřebiče, použité textilní a džínové zboží.
PÁKISTÁN; Oděvy, rukavice
Jsme jedním z nejstarších, předním a zavedeným výrobcem a vývozcem do celého světa, specializujeme se na: A) kožené oděvy, kalhoty, módní oděvy B) dámské bundy, kabáty, vesty, šortky atd. C) rukavice motocyklové, závodnické, policejní D) rukavice cyklistické, vzpěračské, běžkařské Navštivte naše webové stránky a vyberte si www.lusofer.biz ...
PÁKISTÁN; Fotbalové míče, sportovní zboží
Poptávám české firmy obchodující s fotbalovými míči a sportovním a koženým zbožím.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Jsme výrobci sportovního oblečení a hledáme evropské odběratele.
PÁKISTÁN; Oblečení
Jsme výrobci a exportéři pleteného ošacení jako trička, polokošile, trička s kapucí, trika a kalhoty na rugby, kraťasy, vesty atd. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Kožené pracovní rukavice
Jsme výrobci a vývozci kožených pracovních rukavic z Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Motorkářské, módní oděvy
Jsme výrobci a exportéři motorkářských, módních oděvů. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli na evropském trhu.
PÁKISTÁN; Motorkářské bundy
Poptávám importéry motorkářských bund.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
YERMOOK INDUSTRIES je profesionální výrobce a exportér všech druhů kožených rukavic - boxovací, motorkářské, motokrosové, lyžařské, golfové, cyklistické, na plachetnice, jezdecké, běžecké, řidičské, vycházkové atd. Více na www.yermookind.com Firma hledá odběratele, importéry.
PÁKISTÁN; Sportovní vybavení
Jsme výrobci míčů - na fotbal, plážový volejbal, volejbal, házenou, rugby, dále vyrábíme sportovní fotbalové dresy, brankářské rukavice, vybavení na box, soupravy na jogging, karate, bojová umění. Více na www.soccerexporters.pk nebo www.gradeplus.com.pk www.alberta.com.pk Hledáme importéry.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.