SRÍ LANKA; Tenisové míčky
Poptávám tenisové míčky Dunlop
PÁKISTÁN; Kožené a sportovní oděvy, koberce
Specializujeme se na výrobu a export 1. Kůže: kožené oblečení, rukavice, pánská obuv, opasky a drobná kožená galanterie 2. Sportovní zboží a oděvy: všechny typy míčů, sportovních dresů 3. Ručně vázané koberce, rohožky, předložky do aut 4. Kožené pracovní oblečení (zástěry, chrániče) 5. Rýže 6. Chirurgické, zubní nástroje Hledáme ...
Poptávám dodavatele textilu pro boutique
Potávám dodavatele kvalitního zboží butikového charakteru, nejlépe od výrobce. Zajímavé dobře prodejné zboží pro náročnější klientelu. U vyšších značek může být i outlet. Nejlépe širší sortiment konfekce dámská, prádlo, kabelky, obuv. Možno i více dodavatelů. Jedná se o zásobení obchodu cca 65m2 v centru Prahy. Zavedený v provozu 13.let. Trvalá ...
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, boty a doplňky
Jsme výrobci a exportéři kožených oděvů - motocyklové kožené obleky, bundy, rukavice, brašny na nářadí, kožené boty a příslušenství, kordurové oděvy, módní bundy. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení, dresy
Nayab Sports (Pvt) Ltd vyrábí a vyváží již od roku 1987 různé druhy stejnokrojů, boxerské rukavice, bezpečnostní vybavení, trička, tepláky, ponožky a fotbalové soupravy. Máme zájem o obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Textilní zboží
Jsme výrobci a vývozci z textilií a textilních výrobků, máme vlastní stavy se zpracovatelskou jednotkou. Hledáme odběratele tkaného textilního zboží.
PÁKISTÁN; Sportovní vybavení
Pákistánská firma Nayab Sports je výrobce a exportér všech typů dresů (uniforem) pro bojová umění, boxovacích rukavic, fotbalových dresů, teplákových souprav a všech druhů ochranného sportovního vybavení. Firma rovněž zhotovuje lůžkoviny a prošívané přikrývky. Hledá obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Kožené výrobky
Jsme výrobci a exportéři různých kožených výrobků jako módních i cyklistických oděvů, rukavic, opasků, čepic, vest, brašen na nářadí pro jezdce na koni a cyklisty, loveckých brašen atd. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, odběrateli našich výrobků.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží a oblečení
Jsme výrobci, exportéři, importéři sportovního zboží, sportovního oblečení. Hledáme spolupráci s distributory.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Stanley Fashion B.D je jedním z předních a nejvýkonnějších nákupčích v Dháce v Bangladéši. Obchodujeme s oděvy již od roku 2002 k úplné spokojenosti zahraničních zákazníků a odběratelů. Naše produkty: všechny druhy svetrů, trička, polokošile, potištěná trička, topy, všechny druhy zboží z polar fleece, pleteninové šortky, teplé spodní prádlo, ...
PÁKISTÁN; Golfové rukavice
Obchoduji s golfovými rukavicemi z pravé kůže s výšivkou. Rád bych navázal obchodní spolupráci s golfovými kluby, asociacemi, s firmami, které mají zájem nakupovat golfové rukavice.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Vyvážíme kvalitní sportovní zboží jako fotbalové míče, brankářské rukavice, fotbalové soupravy. Hledáme distributory.
PÁKISTÁN; Rukavice, opasky, míče
Jsme výrobci a exportéři všech typů rukavic, opasků, míčů. Hledáme spolupráci s odběrateli, distributory, velkoobchodníky.
NIGÉRIE; Bílá trička
Hledáme spolehlivého dodavatele bílých triček ze 100% bavlny, s kulatým výstřihem, krátkým rukávem, bez potisku. Normální evropské velikosti, množství 1,5 milionu kusů.
PÁKISTÁN; Oblečení
Jsme jedním z největších výrobců a velmi uznávaná firma v Pákistánu. Hlavně vyrábíme a vyvážíme všechny druhy džín, triček, polokošil, košil, mikin, mikin s kapucí, sportovního oblečení,kožených kabelek, kožených pásků, kožených peněženek, motocyklových kožených bund, módních kožených bund a mnoho dalších výrobků pro muže a ženy. Již dodáváme do ...
PÁKISTÁN; Rukodělné výrobky, počítače, oblečení
Jsem obchodník a chci obchodovat s českými firmami, zvláště v oblasti rukodělných výrobků, počítačů, oblečení a sportovních potřeb.
Poptávám ušití zimní bundy
Poptávám ušití zimní bundy. Možno celá ČR.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice, sportovní zboží
AQF Enterprises je přední výrobce a exportér různých druhů kožených rukavic, sportovního zboží, sportovního oblečení, kožených motorkářských výrobků a přislušenství. Naše výrobky jsou nejlepší kvality, za konkurenceschopné ceny, pravidelně vyvážíme do různých částí světa. Více informací na našich webových stránkách http://www.aqfent.com Hledáme ...
PÁKISTÁN; Oblečení pro bojová umění
Jsme specializovaná středně velká firma poskytující velmi kvalitní oblečení / výrobky pro bojová umění / kick box. Vyrábíme oblečení a košile pro karate, judo, Teakwondo , obuv a pásy pro karate, boxerské vybavení a kompletní karate vybavení. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NIZOZEMÍ; Oděvy, bytové dekorace, tašky
Jsme dovozce, vývozce, velkoobchodník s textilem, oděvy, ručně vyráběnými bytovými dekoracemi, nákupními taškami z přírodní juty. Vytváříme módu / styl, vyrábíme, dovážíme, vyvážíme trička, polokošile, topy, spodní prádlo, fleece, bundy s kapucí, svetry / pulovry, propínací svetry, džíny, tkané kalhoty, šortky a pracovní oblečení atd. a dodáme až ...
Hledáme dodavatele zboží pro MO
Hledám trvalejšího dodavatele zajimavého i cenově dostupného zboží. Textil, oděvy, obuv, doplňky, kosmetika, parfémy, drogerie. A jiné zajímavé zboží pro kamennou prodejnu v Brně s 8000 stálými zákazníky a pro e-shop. Nevylučuji vyhradní zastoupení nebo komisní prodej. Dohoda možná na čemkoliv.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Jsme výrobci a exportéři sportovního zboží pro fotbal, kriket, baketbal, ragby, zhotovujeme teplákové soupravy. Hledáme dloudobou obchodní spolupráci s odběrateli.
ČÍNA; Trička se sublimačním potiskem
Čínská firma Cortex FZC je předním dodavatelem látek a oděvů. Nyní představuje nový výrobek známý jako trička se sublimačním potiskem, která mohou být použita pro jakýkoliv sport nebo pro propagační účely. Můžeme výrobu přizpůsobit zákazníkovým požadavkům, stačí zaslat nákres s designem. Více na www.fiber2fashion.com/cortexuae Hledáme obchodní ...
SRÍ LANKA; Rybářské potřeby
Hledáme výrobce rybářských potřeb ve vaší zemi.
PÁKISTÁN; Kožené a sportovní zboží
Specializujeme na: Kožené zboží a oblečení, také zboží a oblečení z umělé kůže. Např. motocyklové oblečení a bundy z kůže s původními chlupy krav, buvolů, ovcí, koz, kabelky, peněženky, sedlové tašky, tašky na nářadí, vaky ke koňským sedlům, batohy, cyklistické tašky, rukavice, čepice, módní oděvy, odznaky, armádní vybavení a uniformy, sukně, ...