PÁKISTÁN; Motocykl. oděvy
Jsme výrobci veškerých kožených a kordurových oděvů pro motocyklisty. Více na www.guise-moto.com Hledáme obchodní spolupráci s distributory, importéry.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Můžeme dodávat veškeré typy oděvů. Hledáme odběratele v EU.
ČÍNA; Oblečení
Hledáme odběratele oblečení, který prodává oblečení do Evropy. Jsme vývozce oděvů, velmi silný ve tkaném venkovním sportovním oblečení, našimi hlavními výrobky jsou: bundy / kabáty, teplákové soupravy, venkovní sportovní oblečení, lyžařské oblečení, softshell, cyklistické oblečení, cargo kalhoty a plážové šortky, košile, pletené běžecké soupravy. ...
PÁKISTÁN; Sportovní a pracovní oděvy
Jsme výrobce a dodavatel sportovního a pracovního oblečení, stejnokrojů do mnoha zemí a máme na trhu dobrou pověst. Jsme také schopni vyrábět produkty podle vašich požadavků. Všechny naše výrobky mají vynikající kvalitu s konkurenceschopnou cenou. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Trička, mikiny
Jsme výrobce triček, triček s kapucí, mikin v Bangladéši. Pravidelně vyvážíme své výrobky do Evropy a USA. Kvalita našich výrobků je dobrá a cena je konkurenční. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Spolupráce s textilními firmami
Hledáme obchodní spolupráci s českými firmami v textilním sektoru.
V. BRITÁNIE; Míče, sportovní oděvy
Hledám spolupráci s distributory fotbalových míčů, míčů na házenou, volejbal, sportovních oděvů.
INDIE; Konfekční oděvy
Jsme výrobci a exportéři konfekčního oblečení v Indii. Hledáme importéry, odběratele, obchodní zástupce konfekčních oděvů v České republice.
PÁKISTÁN; Motocyklové oblečení
Jsme výrobci a exportéři následujícího zboží: -motocyklové kožené obleky -motocyklové kožené bundy -motocyklové kožené kalhoty -motocyklové cordurové obleky, bundy, kalhoty -kožené chrániče nohavic a vesty -ochranné bundy -závodní obleky na dvojkolky -motocyklové kožené i textilní rukavice -nepromokavé obleky Více na ...
PÁKISTÁN; Obuv pro gymnastiku, balet, tanec
Potřebujeme kompletní kontakty na evropské firmy, které prodávají obuv pro gymnastiku, balet a tanec.
TOGO; Trička, džíny
Máme zájem nakoupit trička, džíny apod. Prosíme o katalog produktů, včetně ceníku. Hledáme výrobce, exportéry.
Poptávám servis vibrační plošiny
Prosim o zaslání kontaktu na servis vibrační plošiny FIT MASSAGE. Přístroj je v záruce. Severní Čechy - Most a okolí. Děkuji.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Vyrábíme a vyvážíme veškeré sportovní oblečení jako kožené bundy, kožené rukavice, závodní obleky, trička, polokošile, fotbalové dresy, soupravy na basketbal, oděvy na kriket, kriketové vaky, fleecové mikiny, tílka, topy, sportovní podprsenky a sportovní tašky. Více na www.camel_man.com Hledáme odběratele, importéry, velkoobchodníky.
TOGO; Trička, bytový textil, rukavice
Poptáváme vhodné výrobce a exportéry triček, osušek, ručníků, opěrných polštářů, rukavic na jedno použití, sítí proti hmyzu.
PÁKISTÁN; Kožené a textilní zboží
Vyrábíme a vyvážíme všechny typy koženého a textilního zboží: bundy, soupravy pro bojová umění, boxovací vybavení, ochranné kombinézy, rukavice, oblečení na střelbu, klubové oděvy a veškeré sportovní zboží. Více na www.razabeauty.com Hledáme importéry.
PÁKISTÁN; Sportovní a kožené oděvy
Jsme výrobci a vývozci sportovních a kožených oděvů, bund, rukavic, cyklistického oblečení, motocyklových kombinéz již od roku 1990 v Sialkot v Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Sportovní vybavení
SBWCO je přední výrobce fotbalových míčů, volejbalových, ragbyových a jiných typů míčů, brankářských rukavic, fotbalových dresů, sportovních oděvů, chráničů holení, vaků na míče, pumpiček na míče, propagačníích míčů a sportovního příslušenství atd. Firma dodává zboží pro fotbalové kluby, tréninková centra, velkoobchodníkům, obchodním zástupcům, ...
PÁKISTÁN; Pracovní rukavice
Jsme přední výrobci pracovních rukavic, svářečských, řidičských rukavic. Zboží je vyrobeno podle mezinárodních norem. Dodáváme kvalitní zboží za konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli. Website www.btleather.com
INDIE; Trička, šály, šátky
Jsme výrobce a vývozce dámských a pánských triček / vlněných šálů / hedvábných šátků / pánských košil, oblekových látek a všech druhů tkanin. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s evropskými odběrateli.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Jsme přední výrobci a exportéři sportovního zboží a ručně dělaných odznaků za velmi nízké ceny. Hledáme obchodní spolurpáci s odběrateli.
BELGIE; Sportovní vybavení, kožené oblečení
Jsme výrobci a exportéři sportovních oděvů, sportovních míčů a koženého oblečení. Hledáme české velkoobchodníky, odběratele.
PÁKISTÁN; Míče, sportovní vybavení
Vyrábíme a exportujeme fotbalové míče, míče na házenou, plážové míče, volejbalové míče, závodní soupravy a trička. Hledáme importéry a velkoobchodníky.
EGYPT; Oděvy, výrobky z kůže, šperky
Jsme egyptská firma, která působí jako výhradní obchodní zástupce pro mezinárodní společnosti v Egyptě. Spolupracujeme s mnoha importéry, exportéry z celého světa. Máme kontakty s egyptskými firmami, které vyrábí následující produkty: výrobky z pravé kůže, bavlněné oděvy, kostýmky a doplňky pro břišní tance, kosmetika, šperky imitované i ...
PÁKISTÁN; Textil
Jsme pákistánská textilní továrna, vyvážíme tkaniny potištěné nebo barvené a výrobky z těchto tkanin. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Cyklistické a motocyklové oblečení
Jsme výrobci a distributoři cyklistického a motocyklového oblečení. Eco-Dry ™ tkanina je vyrobena z polyesterových vláken, která jsou zhotovena z recyklovaných vloček plastových lahví (tzv. PET). Tato tkanina je vyvinuta jako smysluplný přístup k zlepšování životního prostředí. Navíc je vysoce prodyšná, odvádí vlhkost a rychle schne. ...